Skip to main content
Bkrk hout

BKRK-award

De BKRK-award heeft als doel creatieve talenten en vakmensen uit te dagen, te ondersteunen en begeleiden in hun weg richting ondernemerschap. Met de BKRK-award zijn Bokrijk en VAKlab op zoek naar de innovatieve ondernemende vakmens van morgen, die met zijn expertise open staat voor innovatie en relevantie in de toekomst. De award is al aan zijn negende editie toe. Na de thema's leder, keramiek, brood, textiel, glas, smaak en vlechttechniek is het in 2024 de beurt aan hout. 

BKRK-award #Hout

BKRK Hout

Hier vind je een overzicht van de 10 geselecteerde projecten van de BKRK-award #Hout.

Hout

De juryleden voor de negende editie van de BKRK-award zijn niemand minder dan Kaspar Hamacher, Stefan Dusart, Pascal Cools en Veerle Windels! Tijdens het traject kunnen deelnemers rekenen op de expertise van oa. MichaĆ«l Verheyden en Mathijs Huygebaert. 

hout

De BKRK-award heeft als doel creatieve talenten en vakmensen uit te dagen, te ondersteunen en te begeleiden in hun weg naar ondernemerschap. We zijn op zoek naar de ondernemende vakman/vrouw van morgen die met zijn/haar expertise openstaat voor innovatie en relevantie in de toekomst.   

hout

FAQ

Vind hier een antwoord op de meestgestelde vragen. 

BKRK-award #Vlechttechniek

Wilgentroost

Voor de achtste keer op rij organiseerde VAKlab zijn jaarlijkse BKRK-wedstrijd. Met de BKRK-award streeft VAKlab, het expertise- en dienstencentrum rond vakmanschap en ondernemerschap, naar een positieve impact op economie en samenleving. 

Vlechttechniek

Hier vind je een overzicht van de 10 geselecteerde projecten van de BKRK-award #Vlechttechniek.

BKRK-award #Smaak

BKRK award Smaak slotevent

Op 8 september 2022 vond het slotevent van de BKRK-award plaats in het Kasteel van Bokrijk. Studio Karen Wuytens en Studio Pieter Stockmans wonnen met hun creatie de Conversation Cup.

Pascale Naessens

Hier vind je een overzicht van de 10 geselecteerde projecten van de BKRK-award #Smaak.

BKRK-award #Glas

KUYCKXMEERS

Ontdek hier het winnende project van de zesde BKRK-award.

Glas - foto GlazenHuis

Hier vind je een overzicht van de 10 geselecteerde projecten van de BKRK-award #Glas.

BKRK-award #Textiel

Les Monseigneurs

Victor en Thomas hebben een duidelijke visie, een open geest, een mooi verhaal en veel passie, wat samen zorgt voor een mooi marktverhaal.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief