Skip to main content
bkrk rotan lampen

BKRK-award

BKRK-award #Vlechttechniek

Meet & greet

De 10 geselecteerde kandidaten van de BKRK-award #VLECHTTECHNIEK zijn bekend!Een professionele jury selecteerde uit 37 inzendingen 10 dossiers op basis van vooropgestelde criteria: ontwerp, economisch potentieel, duurzaamheid en innovatie, storytelling en natuurlijk vakmanschap en techniek.

campagnebeeld BKRK-award #Vlechttechniek

De juryleden voor de achtste editie van de BKRK-award zijn niemand minder dan Coralie Claeys, Sep Verboom, Pascal Cools en Veerle Windels! Tijdens het traject kunnen deelnemers rekenen op de expertise van oa. Esmé Hofman en Alexander Marinus. 

shot vlechtwerk

Lees het reglement van de BKRK-award #Vlechttechniek.

rotan stoel

Read the competition rules of the BKRK award #Braidingtechnique. 

campagnebeeld BKRK-award #Vlechttechniek 2

FAQ

Vind hier een antwoord op de meestgestelde vragen. 

rotan

De inschrijvingen voor de BKRK-award #VLECHTTECHNIEK zijn afgesloten. Ben je benieuwd wie de award wint? Volg dan onze communicatiekanalen!

De BKRK-award heeft als doel creatieve talenten en vakmensen uit te dagen, te ondersteunen en begeleiden in hun weg richting ondernemerschap. Met de BKRK-award zijn Bokrijk en VAKlab op zoek naar de innovatieve ondernemende vakmens van morgen, die met zijn expertise open staat voor innovatie en relevantie in de toekomst. De award is al aan zijn achtste editie toe. Na de thema's leder, keramiek, hout, brood, textiel, glas en smaak is het in 2023 de beurt aan vlechttechnieken. 

BKRK-award #Smaak

BKRK award Smaak slotevent

Op 8 september 2022 vond het slotevent van de BKRK-award plaats in het Kasteel van Bokrijk. Studio Karen Wuytens en Studio Pieter Stockmans wonnen met hun creatie de Conversation Cup.

Pascale Naessens

Hier vind je een overzicht van de 10 geselecteerde projecten van de BKRK-award #Smaak.

BKRK-award #Glas

KUYCKXMEERS

Ontdek hier het winnende project van de zesde BKRK-award.

Glas - foto GlazenHuis

Hier vind je een overzicht van de 10 geselecteerde projecten van de BKRK-award #Glas.

BKRK-award #Textiel

Les Monseigneurs

Victor en Thomas hebben een duidelijke visie, een open geest, een mooi verhaal en veel passie, wat samen zorgt voor een mooi marktverhaal.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief