Skip to main content
Mama met buggy Oost - en West - Vlaanderen

Abonnement

Maak het écht mee: met het Bokrijkabonnement

Een jaar lang leuke uitstappen in huis halen voor het hele gezin? Je doet het met het Bokrijkabonnement. Voor 95 euro bezoek je het Openluchtmuseum zo vaak je maar wil. Ja, ook op de belevingsvolle evenementen. Meer nog: je geniet ook van fikse kortingen buiten Bokrijk. Bij pretparken, dierenparken en topattracties in België en zelfs Nederland. Het Bokrijkabonnement voor ouders of grootouders: je gouden gezinsticket tegen verveling.
Waar wacht je dus nog op. Haal een jaar lang pure beleving in huis. Voor het hele gezin. Bestel je Bokrijkabonnement nu!
Hou deze pagina in de gaten voor de laatste informatie en alle voordelen. Klik hier om onze abonnementenfolder te bekijken.

Smidse Neerroeteren

Beleef het binnen Bokrijk

Zo vaak je wil het Openluchtmuseum bezoeken, enkele gratis parkeertickets, korting in de museumshops, extraatjes in de horecazaken van Bokrijk … Het zit allemaal in je abonnement. Hier maak je het écht mee!

Logo partners 2022 (klein) - beige

Beleef het buiten Bokrijk

Fan van uitstapjes naar pretparken, dierentuinen, attracties, …? Goed nieuws! Je Bokrijkabonnement biedt je ook korting en voordelen bij de leukste attracties van België. Een greep uit het nog veel ruimere aanbod.

Ontdek onze formules

Mama met kinderen voor Molen Mol Millegem

Dankzij het gezinsabonnement worden ouders én alle niet gehuwde kinderen die onder hetzelfde dak wonen lid van de Bokrijkfamilie, ongeacht de leeftijd van de kinderen. 

Kostprijs: € 95,00 voor het hele gezin

grootouders met kleinkinderen in atelierschuren

Een abonnement speciaal voor oma's en opa's die graag met de kleinkinderen naar Bokrijk komen, álle kleinkinderen t.e.m. 18 jaar. 

Kostprijs: € 95,00 voor grootouders en alle kleinkinderen

Een vrouw zit gehurkt tussen de kudde schapen.

Met een individueel abonnement geniet je van alle voordelen van het abonnement in Bokrijk en bij de partners.

Kostprijs: € 47,00 per persoon

Kegelspel speelschuur

Met een kinderabonnement genieten kinderen van 3 tot en met 12 jaar van alle voordelen van het abonnement. Let wel, een kinderabonnement kan niet afzonderlijk gekocht worden.

Kostprijs: € 13,00 per persoon

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief