Skip to main content
bezoekers aan feesttafel

Met familie of vrienden naar Bokrijk

Zin in een uitstap met vrienden of familie, met of zonder de kinderen? Een verjaardag te vieren, nichten- of nevenreünie of gewoon gezellig samenzijn met bevriende gezinnen met kinderen of koppels onder mekaar ... Bokrijk is de bestemming die altijd goed in de groep ligt.

Bistro koetshuis

Een verjaardag vieren

Verjaardag vieren in een uniek decor met leuke activiteiten en afsluiten met een lekkere hap? Het kan in Bokrijk. Voor de jongsten stelden we een feestpakket samen inclusief verkleedpartij en een atelier. Ben je niet meer zo jong, ook dan organiseer je in Bokrijk een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Groep voor Woonhuis Vorselaar

Een georganiseerde uitstap

<p>Een bezoek aan Bokrijk is een belevenis van begin tot eind. Ook al denk je het park goed te kennen, we weten je telkens weer te verrassen.&nbsp;<strong>Geen zin om alles zelf uit te zoeken?</strong> Geen probleem, onze collega's helpen je graag verder. Vanaf het eerste moment heb je een vast aanspreekpunt,&nbsp;zo stellen we een <strong>programma op maat van je gezelschap</strong> samen. Het wordt een onbezorgd en puik georganiseerd bezoek voor jong en oud!</p>

Gezinnen in groep in Bokrijk

Ik trek er zelf op uit!

Een namiddag in de speeltuin, een fietstocht met z'n allen of een bezoek aan het Openluchtmuseum, in Bokrijk kan je terecht voor tal van activiteiten. Plan je graag zelf je bezoek? Kies dan jouw favorieten uit onze goedgevulde activiteitenkalender. Vergeet niet vooraf je ticket voor het Openluchtmuseum of je fiets te reserveren!

Jongen eet boterham

Eten en drinken

Een bezoek aan Bokrijk is pas 100% geslaagd als je ook culinair een uniek verwenmoment beleeft op een gezellige, bijzondere locatie. Op verschillende locaties in het park kan je terecht voor een snelle hap of een uitgebreid diner, er is voor elk wat wils. Proef ook zeker van onze bokrijkproducten!

Plan je bezoek

Reserveer je ticket

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel handig en goedkoper. Je ticket reserveren kan tot de dag zelf.

Bokrijkabonnement

Wil je ook deel uitmaken van onze Bokrijkfamilie? Bestel dan nu je Bokrijkabonnement en geniet van alle voordelen in Bokrijk en bij tal van andere partners zoals o.a. Plopsa, De ZOO en Centerparcs. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief