Skip to main content
Meisje in speeltuin

Openluchtspeeltuin

Openluchtspeeltuin Bokrijk

De grootste gratis Openluchtspeeltuin van Vlaanderen

Wauw! Megaglijbanen, schommels, een dradencircus, een doolhof, een spectaculaire kabelbaan en zelfs een heus kleuterdorp… de Openluchtspeeltuin in Bokrijk is niet alleen gigagroot, hij is ook superleuk. Er is een zone voor elke leeftijd; voor kinderen met een beperking zijn er aangepaste speeltuigen. En het allerleukste? De speeltuin is het hele jaar door gratis toegankelijk!

Praktisch De speeltuin is dagelijks gratis open van 9 u. tot 21 u. van april tot september en van 9 u. tot 19 u. van oktober tot maart. Het terrein is volledig omheind. Je moet geen ticket reserveren om de speeltuin te bezoeken.

Mini-auto's in Bokrijk

Minigolf en mini-auto's

Tegen een kleine bijdrage amuseren je kinderen zich tijdens een partijtje minigolf of tijdens een ritje op de miniauto’s. Van 1 april tot en met 30 september geopend.

  • April -mei - juni - september: alle dagen van 12 u. tot 18 u.
  • Juli - augustus: alle dagen van 11 u. tot 18 u.
  • De rest van het jaar - indien de weergoden ons goed gezind zijn en het zonnetje te voorschijn komt: zaterdagen, zondagen, woensdagen & feestdagen van 13 u. tot 17 u. (bij heel mooi weer tot 18 u.)

 Tarieven:

  • Miniauto's: € 2,50 per rit (cash of Bancontact)
  • Minigolf: € 5,00 per spel (cash of Bancontact)

Wil je zeker zijn dat de miniauto's of de minigolf open is op de dag van je komst? Stuur dan een mail naar info@lmservices.be. Voor grote groepen en Bokrijkabonnees hebben we speciale afspraken, voor info mail naar info@lmservices.be.

fietsen door het water

Digitaal parkplan

Bekijk ons digitaal parkplan waar je al onze park highlights, zoals Fietsen door het Water, het Arboretum en de Openluchtspeeltuin, kan terugvinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief