Skip to main content
Meisje in speeltuin

Openluchtspeeltuin

Openluchtspeeltuin Bokrijk

De grootste gratis Openluchtspeeltuin van Vlaanderen

Wauw! Megaglijbanen, schommels, een dradencircus, een doolhof, een spectaculaire kabelbaan en zelfs een heus kleuterdorp… de Openluchtspeeltuin in Bokrijk is niet alleen gigagroot, hij is ook superleuk. Er is een zone voor elke leeftijd; voor kinderen met een beperking zijn er aangepaste speeltuigen. En het allerleukste? De speeltuin is het hele jaar door gratis toegankelijk!

Praktisch De speeltuin is dagelijks gratis open van 9 u. tot zonsondergang.  Het terrein is volledig omheind. Je moet geen ticket reserveren om de speeltuin te bezoeken.

Mini-auto's in Bokrijk

Minigolf en mini-auto's

Tegen een kleine bijdrage amuseren je kinderen zich tijdens een partijtje minigolf of tijdens een ritje op de miniauto’s. Van april tot en met september elke zaterdag en zondag van 12 u. tot 18 u. en elke woensdag van 13 u. tot 18 u. Juni alle weekdagen open van 12 u. tot 17 u. Juli en augustus alle dagen open van 11 u. tot en 18 u. Ook geopend tijdens de Belgische en Nederlandse feestdagen.

Indien de weergoden ons goed gezind zijn en het zonnig is, elke zaterdag en zondag in het najaar open van 12 u. tot 18 u. 

  • Miniauto's: € 2,00 per rit (cash of Payconiq)
  • Minigolf: € 4,00 per spel (cash of Payconiq)

Wil je zeker zijn dat de miniauto's of de minigolf open is op de dag van je komst? Stuur dan een mail naar benny.vandebroek1@gmail.com. Voor reservaties van groepen vanaf 15 pers. kan je een mail sturen naar benny.vandebroek1@gmail.com

fietsen door het water

Digitaal parkplan

Bekijk ons digitaal parkplan waar je al onze park highlights, zoals Fietsen door het Water, het Arboretum en de Openluchtspeeltuin, kan terugvinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief