Skip to main content
Pannenkoek met honing

Eet | Drink | Shop

Herberg Sint-Gummarus

In het Openluchtmuseum

De herbergen Sint-Gummarus, In Den Dolfijn en De Kleinaert zijn geopend tijdens de openingsuren van het museum. In de Bakkerswinkel kan je terecht voor heerlijke koffiekoeken, lekker brood en take-away.

Poorthuis Bokrijk

Buiten het Openluchtmuseum

Van 1 mei t.e.m. 31 augustus kan je iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag terecht in het tijdelijk restaurant Le Philippe in het Poorthuis aan de museumingang vlak bij Parking 2, telkens van 11 u. tot 20 u. Le Philippe biedt een lokale traditionele keuken met een vernieuwende twist. Ontdek hier het menu.

Tijdens weekends, feestdagen en Vlaamse vakantiedagen kan je ook terecht bij de tijdelijke pop-up Bar Jozef op het terras van het Koetshuis vlak bij Parking 1, telkens van 11 u. tot 19 u. Je kan er zowel te voet als met de fiets stoppen voor een snelle hap en/of drankje.

Tegelijkertijd zijn we op zoek naar een permanentere invulling van het Koetshuis en van het Poorthuis. Kandidaten kunnen nog een dossier indienen t.e.m. 13 mei 2024 om 10 uur. Meer info vind je hier

Ontbijttafel

Museumshop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze Bokrijkproducten. Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk. Elk product is een knap staaltje vakmanschap.

Snoepwinkel Bokrijk

Snoepwinkel Openluchtmuseum in restauratie

Na vele jaren zoete verwennerij sloot de snoepwinkel onlangs de deuren. Het Teutenhuis uit Eksel – waarin de snoepwinkel gevestigd was – gaat in restauratie. Op zoek naar zoetigheid? Dan kan je in de Bakkerswinkel terecht (nr. 46.2 schuur Kilbershoeve) voor een assortiment aan koeken en nostalgisch snoepgoed! Ook in herbergen Sint-Gummarus (nr. 54.1), In Den Dolfijn (nr 65) of De Kleinaert (nr. 17) serveren ze (koffie)koek en een lekker stuk vlaai.

Openluchtmuseum

10 u. - 18 u.

Openluchtspeeltuin

9 u. tot zonsondergang

Fietsen door het water

Steeds toegankelijk

Arboretum

Van zonsopgang tot -ondergang

Infocenter

9 u. - 17 u.
Download map
Loading map...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief