Skip to main content
Pannenkoek met honing

Eet | Drink | Shop

Herberg Sint-Gummarus

In het Openluchtmuseum

De terrassen en binnenruimtes van herbergen Sint-Gummarus en De Kleinaert zijn geopend tijdens de openingsuren van het museum. In de Museumbakkerij kan je terecht voor heerlijke koffiekoeken en lekker brood. Aan Herberg In Den Dolfijn is in het weekend en tijdens schoolvakantiedagen (tijdens de openingsuren van het museum) een tijdelijk horecapunt voorzien.

Snoepwinkel Bokrijk

Sluiting snoepwinkel Openluchtmuseum

Na vele jaren zoete verwennerij sloot de snoepwinkel onlangs de deuren. Het Teutenhuis uit Eksel – waarin de snoepwinkel gevestigd was – gaat binnenkort in restauratie. Op zoek naar zoetigheid? Dan kan je in de Museumbakkerij (nr. 46.2) of in herbergen Sint-Gummarus (nr. 54.1) of De Kleinaert (nr. 17) terecht voor een (koffie)koek of een lekker stuk vlaai. Voor snoepjes kan je naar de snoepwinkel in de Speeltuin.

Ontbijttafel

Museumshop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze Bokrijkproducten. Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk. Elk product is een knap staaltje vakmanschap.

Pop-up winterbar - Bokrijk

Buiten het Openluchtmuseum

Bistro Koetshuis is vanaf 1 januari 2024 tijdelijk gesloten. Momenteel zoeken we naar een tussenoplossing, een tijdelijk alternatief horecapunt voor onze bezoekers in de nabije omgeving van het Kasteel. Het weekend van 20 en 21 januari kan je alvast terecht op het Wereldplein bij onze tijdelijke pop-up winterbar. Kom je opwarmen aan onze vuurkorf bij een hapje en een drankje. Tegelijkertijd gaan we ook zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe kandidaat voor een duurzame uitbating van het Koetshuis.

Openluchtmuseum

Gesloten

Openluchtspeeltuin

9 u. tot zonsondergang

Fietsen door het water

Steeds toegankelijk

Arboretum

Van zonsopgang tot -ondergang

Infocenter

9 u. - 16 u.
Download map
Loading map...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief