Skip to main content
Huis Kortessem Haspengouw

Groepsuitstappen

Georganiseerde uitstappen

Gezellig samen zijn én unieke indrukken opdoen? Je groepsbezoek aan Bokrijk is hét recept voor mooie herinneringen... Of je nu een verjaardag wil vieren met familie, een teambuilding met de collega’s voorbereidt of met de vereniging op jaarlijkse uitstap gaat, we geven je letterlijk en figuurlijk alle ruimte. Onze uitstappen met gids pasten we aan zodat een veilig bezoek altijd gegarandeerd is.

Enkel in Bokrijk ervaar je ‘aan den lijve’ de verschillen én de gelijkenissen tussen heden, verleden en toekomst en kijk je zelfs vooruit naar wat de toekomst mogelijk brengen zal. Laat jij je inspireren?

grootouders met kleinkinderen in atelierschuren

Ontdek onze formules

Laat je inspireren door onze gevarieerde pakketten, helemaal op maat van je gezelschap en voor elke gelegenheid. Je kan je museumbezoek ook combineren met een fietstocht in de gezonde buitenlucht in het omliggende park. Bovendien geldt het verlaagd groepstarief in 2022 reeds vanaf 15 personen!

Ontdek alle mogelijkheden in onze digitale groepenfolder.

Mama met kinderen voor Molen Mol Millegem

Coronaproof op uitstap

Je kan je groepsuitstap voor 2022 nu met een gerust hart plannen. We nemen op elk moment de nodige en gepaste veiligheidsmaatregelen in het park en dit voor alle aspecten van je bezoek: van het onthaal en de begeleiding tot de inhoud van onze programma’s.

Groep voor Woonhuis Vorselaar

Een handig overzicht met alle prijzen en voorwaarden.

Groep op Kempens dorpsplein

Onze collega’s helpen je graag met het samenstellen van je daguitstap. Weet jij al tot in de puntjes welke activiteiten je wil doen? Bezorg ons dan je aanvraag, wij doen de rest!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief