Skip to main content
Bokrijk groep gids

Groepsuitstappen

Georganiseerde uitstappen

Gezellig samen zijn én unieke indrukken opdoen? Je groepsuitstap naar Bokrijk is hét recept voor mooie herinneringenOf je nu een uitstap maakt met vrienden in gezinsverband, samenkomt met familie voor een verjaardag of zomaar, een teambuilding met de collega’s voorbereidt of met de vereniging op uitstap gaat. In Bokrijk genieten jullie volop van het samenzijn.

Enkel in Bokrijk ervaar je ‘aan den lijve’ de verschillen én de gelijkenissen tussen heden, verleden en toekomst en kijk je zelfs vooruit naar wat de toekomst mogelijk brengen zal. Ontdek zelf hoe de omgeving van Bokrijk nog meer tot leven kan komen voor jouw onvergetelijke uitstap in kleine of grote groep. Laat jij je inspireren?

grootouders met kleinkinderen in atelierschuren

Ontdek onze belevingsvolle programma's

  • Steek je graag de handen uit de mouwen? Kies dan voor een atelierroute en ga met een zelfgemaakt souvenir naar huis.
  • Leergierige groep? Ga voor een begeleide themaroute. De ‘Bokrijkrally’ wakkert de competitiegeest op speelse wijze aan en in ‘Beestig Bokrijk’ maken jullie van dichtbij kennis met historische dierenrassen.
  • Tijdens onze fietsroute ontdekken recreatieve fietsers al trappend de verhalen en anekdotes over Bokrijk Park.

Naast fijne activiteiten, geniet je samen van een heerlijke degustatietafel of koffie met Limburgse vlaai. Maak je keuze uit onze groepsmenu’s of ontdek het afhaalaanbod. Elke groepssamenstelling krijgt zijn eigen invulling met een programma op maat.

Living History - Bokrijk

Hoe regel ik een groepsuitstap?

  • Makkelijkste manier is kiezen voor één van de vaste dagarrangementen. Je kunt ze eenvoudig aanvinken op het aanvraagformulier. Enkel indien je wenst af te wijken van het voorgestelde groepsmenu, duid je de gekozen formule op de achterzijde aan bij groepsmenu’s.

Of

  • Je stelt zelf je dagprogramma samen en duid je keuzes aan op de achterzijde van ons formulier of laat ons dit even via mail of telefonisch weten.
Living History - Bokrijk

Ontdek hier het aanbod aan vaste dagarrangementen.

Huifkar Bokrijk

Groepen kunnen een exclusief tochtje maken in een huifkar met boerenpaard en dit binnen het Openluchtmuseum. Je kiest voor een rit van 30 minuten of een pendelrit.

Groep voor Woonhuis Vorselaar

Een handig overzicht met alle prijzen en voorwaarden.

Groep op Kempens dorpsplein

Onze collega’s helpen je graag met het samenstellen van je daguitstap. Weet jij al tot in de puntjes welke activiteiten je wil doen? Bezorg ons dan je aanvraag, wij doen de rest!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief