Skip to main content
Uitkijk vlonder Duiventoren uit Ingelmunster

Blog

PP portfolio

Passe-Partout: Het belang van een portfolio met Flanders DC

Op 15 december bracht Tom Suykerbuyk van Flanders DC een bezoek aan de Campus van het Vakmanschap. Meer dan 50 geïnteresseerden luisterden naar zijn verhaal over het nut van een goed portfolio. Het was een boeiende uiteenzetting waarbij de aanwezigen getrakteerd werden op heel wat tips en tricks en handige voorbeelden.

PP Soft Skills 2

Passe-Partout: Soft Skills

November werd afgesloten door een inspirerende lezing van Marc Beenders en Pieter Vandekerkhof over soft skills. Deze vaardigheden zijn minder makkelijk meetbaar dan de hard skills, maar minstens even belangrijk. Met hun boek als leidraad gaven de heren een inspirerende lezing boordevol tips en tricks waar het publiek zelf mee aan de slag kan. Niet alleen op het werk, maar ook thuis!

Inspiratiesessie Natalie Schrauwen

Natalie Schrauwen

In november bracht Natalie Schrauwen enkele keren een bezoek aan de Campus van het Vakmanschap. Natalie is de oprichter en CEO van ELDER Lab en van kombuchabrouwerij BRON. Na een zeer boeiende inspiratiesessie ging ze ook effectief aan de slag met een select groepje tijdens twee Tips van de Meester sessies.

Tim Vrancken publiek

Passe-Partout Tim Vranken

Op dinsdag 25 oktober bracht Tim Vranken een bezoek aan de Campus van het Vakmanschap. Tim Vranken is een Belgische meubelontwerper die focust op degelijke, handgemaakte meubelen. In zijn ontwerpen staan het gebruik van pure materialen en eerlijke natuurlijke processen voorop. Met meer dan 60 deelnemers was de activiteit een schot in de roos!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief