Skip to main content
Zomeravonden

Evenementen

Schatten van vlieg

Zomerdagen in Bokrijk - 1 juli tot en met 31 augustus 2024

Een fantastisch programma voor heel de familie, in het teken van bouwen en beleven. Met vakmanschap, Living History, een Schatten van Vlieg-zoektocht en nog veel meer!

Bokrijk open monumentendag

Open Monumentendag - 8 september 2024

(Her)ontdek erfgoed uit jouw streek en maak kennis met Bokrijks vakmanschap dat al sinds de opening van het Openluchtmuseum in 1958 wordt doorgegeven.

Dag van het Eetbare Landschap - meisje eet frambozen van vingers

Dag van het Eetbare Landschap - 22 september 2024

Maak in het Openluchtmuseum kennis met alles wat eet- en drinkbaar is in de natuur, en geniet van smaakvolle proeverijen, demonstraties, ateliers en voorstellingen.

brouwmomenten

Historisch bierbrouwen - 22 september 2024

Op zondag 22 september zie je onze bierspecialisten aan het werk in museumbrouwerij het Paenhuys tijdens het historisch brouwmoment. Je komt meer te weten over de boeiende brouwgeschiedenis én het complexe brouwproces.

Verkiezingskoorts - Bokrijk

Verkiezingskoorts - 6 oktober 2024

Bereid je samen met de Living History acteurs voor op de verkiezingen. Wentel je in de politieke strijd. Voor welke partij stem jij? Iedere bezoeker krijgt één, twee, drie of vier stemmen naargelang je stand en beroep. Of zelfs helemaal geen…

Winterlicht

Winterlicht – 26 tot en met 30 december 2024

Even ontspannen na kerstmis? Kom naar Winterlicht, vijf winteravonden vol verwondering in onze feeërieke museumsetting. Geniet van theater-, muziek- en circusacts, dansende licht- en vuurinstallaties, ambachtendemonstraties en nostalgische attracties. Een boeiende mix voor jong én oud!

Openluchtmuseum

10 u. - 18 u.

Openluchtspeeltuin

9 u. tot 21 u.

Fietsen door het water

Steeds toegankelijk

Arboretum

Van zonsopgang tot -ondergang

Infocenter

9 u. - 17 u.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief