Skip to main content
Zomeravonden

Evenementen

Vakmanschap - houtbewerking

Zomerdagen in Bokrijk

Kruis deze zomer het Zomerfestival in Bokrijk aan in je agenda! In juli en augustus valt er elke dag iets te beleven. Zo zie je makers van vandaag, gisteren en morgen aan het werk tijdens boeiende demonstraties en initiaties.

Zomercircus Bokrijk

Zomercircus

Van 16 juli tot en met 31 augustus is het ‘waauw’ geblazen. Met zes weken lang beklijvende circusvoorstellingen voor gezinnen met acrobatiek, clownerie, dieren en jongleurs. 

En kinderen betalen slechts €3 inkom

Historische koetsenparade

Historische koetsenparade

Koetsen, paarden, koetsiers in authentieke klederdracht en hoeden ... Op 14 augustus trekt een prachtige koetsenparade door het Openluchtmuseum.

Olieslagmolen Ellikom

Open Monumentendag

Elke 2de zondag van september kan je tijdens Open Monumentendag gratis honderden bekende en minder bekende monumenten in heel Vlaanderen bezoeken. 

Schapendrijven

Belgisch Kampioenschap schapendrijven

Wie komt de deelnemende handlers en hun mooie, werklustige honden aanmoedigen? Of geniet gewoon van het samenwerken tussen mens en dier? Dit kan zowel op zaterdag 17 als zondag 18 september, aangezien een wedstrijd verloopt over 2 dagen.

BKRK bier expo

Historisch Bierbrouwen

Op 18 september kan je tijdens een brouwmoment onze bierspecialisten aan het werk zien in museumbrouwerij het Paenhuys. Je komt meer te weten over de brouwgeschiedenis én het brouwproces.

Winterlicht

Winterlicht

Kom tijdens Winterlicht genieten van heerlijke versnaperingen en duik het feestelijke verleden in op onze gezellige, traditionele kermis. 

Ambachtslui verbazen met leuke demonstraties, licht- en vuurinstallaties verwarmen je hart, artistieke acts wakkeren een portie verwondering aan. In het ‘feestdorp’ beleef je nostalgische (winter)pret.

Atelier+ Glas

Atelier+

Tijdens een verdiepend Atelier+ in het Kasteel leer je onder begeleiding verfijnde vakwerktechnieken aan. Van glazen bloemen maken tot boekbinden en zelfs een eigen ring smeden. 

Bokrijk Run 2018

Foto Galerij evenementen

Bekijk de leukste sfeerfoto's van alle Bokrijk evenementen. Ben je op zoek naar een specifieke foto? Contacteer ons dan en dan zoeken wij hem op voor jou! 

Openluchtmuseum

10 u. - 18 u.

Openluchtspeeltuin

9 u. - 21 u.

Fietsen door het water

Steeds toegankelijk

Arboretum

Van zonsopgang tot -ondergang

Infocenter

9.30 u. - 17.30 u.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief