Skip to main content

Maak het echt mee

Bokrijk station

Werken spoorwegovergang

Van 1 tot 13 oktober zal de overweg aan station Bokrijk afgesloten zijn wegens werken, gelieve tijdelijk om te rijden via Boxbergheide. Ook fietsers en wandelaars dienen de aangegeven wegomleiding te volgen. Treinreizigers kunnen wel nog steeds gebruik maken van het station, behalve tussen vrijdagavond en maandagochtend (bussen ter vervanging).

Bokrijk Run

Bokrijk Run 2022

Op zondag 30 oktober wordt Bokrijk het loopparadijs bij uitstek tijdens de vierde editie van de Bokrijk Run. Al lopend en al wandelend kan je de vele troeven van Bokrijk ontdekken. Met het Openluchtmuseum, het Arboretum en Fietsen door het Water als absolute trekpleisters!

Winterlicht 21

Winterlicht

Kom tijdens Winterlicht genieten van heerlijke versnaperingen en duik het feestelijke verleden in op onze gezellige, traditionele kermis. 

Highlighted content

Levend erfgoed - schapen

In de mooi gerestaureerde museumboerderij ontmoeten jong en oud verschillende historische dierenrassen. Uniek, zeker tijdens de voedermomenten!

Openluchtspeeltuin Bokrijk

Megaglijbanen, schommels, een dradencircus, een doolhof, een spectaculaire kabelbaan en zelfs een heus kleuterdorp… onze Openluchtspeeltuin is niet alleen gigagroot, hij is ook superleuk. Er is een zone voor elke leeftijd; voor andersvalide kinderen zijn er speciale speeltuigen. En het allerleukste? De speeltuin is het hele jaar door gratis toegankelijk!

De Foodarcheoloog - ARK

De wedstrijd, die al toe is aan zijn zevende jaargang, stelt dit jaar smaakbeleving centraal. Met de BKRK-award #Smaak zochten we naar een product of een dienst dat de smaakbeleving naar een hoger niveau tilt. 3 kandidaten werden uitgekozen door onze jury en strijden nu voor de overwinning. Stem jij mee voor jouw favoriet? 

Zepperen

Blijf op de hoogte van alles wat er in en rond Bokrijk gebeurt. Van restauratie-updates tot interessante verhalen over ons museum, je leest ze allemaal in onze blog. 

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze bokrijkproducten. Vrienden en familie verrassen doe je met onze geschenksets

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk, Wildeman. Ook de BKRK-award winnende producten kan je snel in huis halen. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
bokrijkhoning
New

Honing van Bokrijk

7,00 Bestel nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van zonsopgang tot zonsondergang. Er is slechts één in- en uitgang, ter hoogte van de geuren- en kleurentuin. Je moet geen ticket reserveren voor een bezoek aan de speeltuin. Voor je vertrek raadpleeg je wel best even de druktebarometer.

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein, rechts van het Infocenter. In het Openluchtmuseum zijn aangelijnde honden ook welkom, behalve op de museumboerderij Het Duifhuis (nr.10). Op deze locatie zijn andere dieren aanwezig, we willen de rust van deze dieren ten allen tijde bewaren en de situatie voor alle bezoekers en dieren veilig houden. 

Het Openluchtmuseum is geopend van 2 april 2022 tot en met 2 november 2022 van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandag, uitgezonderd de maandagen van de Belgische schoolvakanties en die op feestdagen vallen.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.