Skip to main content
Campagnebeeld Bokrijk seizoen 2024

Maak het echt mee

Bokrijk Festival

Bokrijk Festival

Op 25 mei beleef je tijdloze muziek in een tijdloze setting. Op het podium: A*Fever, de ultieme ABBA-tribute, Mama's Jasje, Johan Verminnen, Motown Supremacy, ... Niet te missen!

Bokrijk Festival Junior

Bokrijk Festival Junior

Ontdek op 26 mei de nieuwe junior festivaldag. Jong én jong van hart zien hun grootste idolen aan het werk: Aaron Blommaert, Lotte De Clerck, Regi, Pauline Slangen, ... Koop snel je tickets!

Bokrijk abonnement 2024

Bokrijkabonnement

Voor slechts € 95 investeer je in véél quality time met je (klein)kinderen. Of je partner. Je krijgt onbeperkt toegang tot het Openluchtmuseum. Maar dat is maar het topje van de ijsberg…

Highlighted content

Bokrijk Festival 2023 - 4

Ontdek welke evenementen je mag verwachten in 2024! Wist je dat je als abonnee al onze events gratis bezoekt?

Nauwau

Blijf op de hoogte van alles wat er in en rond Bokrijk gebeurt. Van restauratie-updates tot vakmanschapsverhalen. 

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze Bokrijkproducten en geschenksets.

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of Wildeman, het bier van Bokrijk. Ook de BKRK-award producten haal je snel in huis. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
Bokrijk appelsap
New

Bokrijk appelsap

4,50 Bestel nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van 9 u. tot zonsondergang. 

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein, rechts van het Infocenter. Op zaterdag 25 en zondag 26 mei is de hondenlosloopweide uitzonderlijk niet toegankelijk. Deze wordt tijdelijk deel van het festivalterrein van het Bokrijk Festival en het Bokrijk Festival Junior. Alvast bedankt voor je begrip! Honden zijn aangelijnd wel van harte welkom op het festivalterrein.

In het Openluchtmuseum zijn aangelijnde honden ook welkom, behalve op het dierenerf* van museumboerderij Duifhuis (nr.10), museumdeel ‘De sixties’ en het peuter- en kleuterdorp in de speeltuin.

*Op deze locatie zijn andere dieren aanwezig, we willen de rust van deze dieren te allen tijde bewaren en de situatie voor alle bezoekers en dieren veilig houden. 

Het Openluchtmuseum is tijdens het Bokrijkseizoen (30 maart t/m 3 november 2024) elke dag geopend van 10 u. tot 18 u., tenzij anders vermeld op onze website. Je hebt dan nog tot uiterlijk 19 u. om het museum te verlaten. Gesloten op maandagen, uitgezonderd feestdagen en de maandagen in de Vlaamse schoolvakanties.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper.

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.