Skip to main content

Maak het echt mee

Winterlicht 21

Winterlicht

Kom tijdens Winterlicht een avondje ontspannen en genieten van vuurkunstenaars, theater-, muziek- en circusacts, dansende lichtinstallaties, nostalgische attracties én heerlijke versnaperingen.

Highlighted content

Winterlicht 2022

Even de batterijen opladen tussen kerst en nieuw? Winterlicht bezorgt jou een avond pure ontspanning. Geniet van theater-, muziek- en circusacts, leuke demonstraties, dansende vuur- en lichtinstallaties én nostalgische attracties!

Bokrijk abonnement 2023

Terwijl alles duurder wordt, houden wij onze prijzen laag. Voor maar € 95 geniet je hele gezin van een jaar lang ontspanning. Bezoek het Openluchtmuseum gratis zo vaak je wil én geniet van fikse kortingen bij andere musea, pret-, vakantie- en dierenparken. Het Bokrijkabonnement voor ouders of grootouders: jouw investering in quality time.

Arboretum - Bokrijk

Ons Arboretum is elk seizoen net dat tikkeltje anders! In het najaar een prachtig palet van herfsttinten; in de winter unieke contrasten. Een bewegwijzerde wandelroute van 1,7 km gidst je doorheen onze mooie planten- en bomencollectie.

Zepperen

Blijf op de hoogte van alles wat er in en rond Bokrijk gebeurt. Van restauratie-updates tot interessante verhalen over ons museum, je leest ze allemaal in onze blog. 

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze bokrijkproducten. Vrienden en familie verrassen doe je met onze geschenksets

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk, Wildeman. Ook de BKRK-award winnende producten kan je snel in huis halen. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
Bokrijk thee
New

Box 4 soorten thee

24,50 Bestel nu

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van zonsopgang tot zonsondergang. Er is slechts één in- en uitgang, ter hoogte van de geuren- en kleurentuin. Je moet geen ticket reserveren voor een bezoek aan de speeltuin. Voor je vertrek raadpleeg je wel best even de druktebarometer.

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein, rechts van het Infocenter. In het Openluchtmuseum zijn aangelijnde honden ook welkom, behalve op het dierenerf* van museumboerderij Het Duifhuis (nr.10), ‘De sixties’ en het peuter- en kleuterdorp in de speeltuin.  *Op deze locatie zijn andere dieren aanwezig, we willen de rust van deze dieren ten allen tijde bewaren en de situatie voor alle bezoekers en dieren veilig houden. 

Het Openluchtmuseum is geopend van 2 april 2022 tot en met 2 november 2022 van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandag, uitgezonderd de maandagen van de Belgische schoolvakanties en die op feestdagen vallen.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief