Skip to main content

Maak het echt mee

brouwmomenten

Historisch bierbrouwen

Tijdens de brouwdag op 5 juni volg je stap voor stap mee hoe men vroeger bier brouwde. Daarna nog dorst? Wij schenken jullie graag een Kempisch bier, gebrouwen tijdens de vorig editie.

Museumboerderij

Het Bokrijkabonnement

Haal een jaar lang leuke uitstappen in huis voor het hele gezin met het Bokrijkabonnement. Het Bokrijkabonnement is het ideale cadeau voor jouw familie of vrienden. Bestel een cadeaubon via onze webshop. 

Highlighted content

Bokrijk arboretum

De ideale plek om tot rust te komen voor alle natuurliefhebbers. Een 18 hectare groot bos met een unieke planten-, bomen en struikencollectie van varens, houtachtige gewassen en kruiden.

Levend erfgoed - schapen

In de mooi gerestaureerde museumboerderij ontmoeten jong en oud dierenrassen. Uniek, zeker tijdens de voedermomenten!

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze bokrijkproducten. Vrienden en familie verrassen doe je met onze geschenksets

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk, Wildeman. Ook de BKRK-award winnende producten kan je snel in huis halen. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
Bokrijk Bier Cadeauset
New

Wildeman geschenkset

12,00 Bestel nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van zonsopgang tot zonsondergang. Er is slechts één in- en uitgang, ter hoogte van de geuren- en kleurentuin. Je moet geen ticket reserveren voor een bezoek aan de speeltuin. Voor je vertrek raadpleeg je wel best even de druktebarometer.

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein. 

Het Openluchtmuseum is geopend van 2 april 2022 tot en met 2 november 2022 van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandag, uitgezonderd de maandagen van de Belgische schoolvakanties en die op feestdagen vallen.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.