Skip to main content
2 meisjes dansend

Spelen

Speeltuin

Openluchtspeeltuin

Waaauw! Megaglijbanen, schommels, een dradencircus, mini-auto’s, minigolf en zelfs een heus kleuterdorp… de Openluchtspeeltuin in Bokrijk is een paradijs voor groot en klein. Er is een zone voor elke leeftijd en de speeltuin is volledig omheind. Voor kinderen met een berperking zijn er aangepaste speeltuigen. Het allerleukste? De speeltuin is het hele jaar door gratis toegankelijk!

dobbel wie begint

Spelen in het Openluchtmuseum

De Speelschuur is één van de grote publiekstrekkers in het Openluchtmuseum. Je kan hier spelerfgoed uit Vlaanderen zoals kegelen, krulbollen, beugelen of steltlopen uitproberen. Speelplezier gegarandeerd! 

Het hindernissenparcours vormt met tal van hindernissen tussen, over en langs boomstammen een laag, veilig en natuurlijk speelparcours aan de bosrand. Voor de echte ravotters! Gamen met Bruegel in Bokrijk kan nog steeds. De expo is afgelopen, maar de zoektocht gaat verder. De nar uit het schilderij ‘De strijd tussen Carnaval en Vasten’ neemt je op digitaal sleeptouw. Via ‘augmented reality’ ga je in het museum op zoek naar verdwenen objecten uit het schilderij. Verzamel ze allemaal en maak een bijzonder digitaal kunstwerkje.

Openluchtmuseum

10 u. - 18 u.

Openluchtspeeltuin

9 u. tot 21 u.

Fietsen door het water

Steeds toegankelijk

Arboretum

Van zonsopgang tot -ondergang

Infocenter

9 u. - 17 u.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief