Skip to main content
Bokrijk abonnement 2024

Voordelen bij partners

Met je Bokrijkabonnement geniet je van heel wat voordelen en fikse kortingen. Naast onbeperkte toegang, krijg je korting op de toegangsprijs bij heel wat leuke musea, pret-, en dierenparken in België en Nederland. Klik op de partner om de voorwaarden te bekijken. 

Nieuw in 2024! 
Voordeeltarief bij binnenspeeltuinen Kinderrijck Bilzen en Tarzan & Jane.
Onbeperkt 50 % korting bij Plantentuin Meise.

Tips voor een bezoek aan onze partners:

 • Check steeds de partnerwebsite voor je bezoek. Er zijn mogelijks voorwaarden verbonden aan de korting en mogelijks wijzigingen ter plekke.
 • Neem steeds je Bokrijkabonnement mee van jezelf en je gezin of familie. Onze partners zullen je vragen om dit te tonen.

Voordelen bij partners

Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar! Ga op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de bijzondere dieren tijdens jouw eigen avontuur. Ontmoet de tijgers en de speelse tijgerwelpjes en leer van alles over de vele bijzondere dieren die hier in en rondom het water leven. Kom vooral ook even langs bij de verschillende educatieve presentaties die dagelijks worden gegeven.

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 30 % korting op reguliere dagtarief. 

Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Arboretum Kalmthout is een van de oudste en meest gevarieerde bomen- en plantentuinen in Vlaanderen. Je ontdekt er duizenden zeldzame bomen, struiken en bloemen. In de meeste schoolvakanties is er voor de kinderen een boeiende en leuke speurtocht.

VOORDEEL IN 2024

Bokrijkabonnees ontvangen op vertoon van hun abonnement aan de kassa onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs, ook op plantendagen. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen. Arboretum Kalmthout is elke dag open van 10 u. tot 17 u., gesloten op 25 december en 1 januari.  Meer info: www.arboretumkalmthout.be 

HET SYMBOOL VAN BELGIË EN BRUSSEL.

Het Atomium werd ontworpen en gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van Brussel in 1958 en houdt het midden tussen beeldhouwkunst en architectuur. Het was het belangrijkste paviljoen en tevens zinnebeeld van Expo 58. De constructie stelt een elementair ijzerkristal voor dat een 165 miljard keer werd vergroot, en is met haar unieke silhouet in de loop der jaren uitgegroeid tot het symbool van Brussel en België. Het Atomium, vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit en verrast zijn bezoekers met tentoonstellingen en grote evenementen, waardoor het jaar na jaar zijn plaats in het kransje van bezienswaardigheden in de hoofdstad van Europa behoudt. Het Belgische icoon biedt vanbinnen een panoramisch uitzicht en een surrealistische wandeling door verrassende ruimtes en volumes die op zichzelf al een omweg verdienen.

DE MAGIE VAN DE ARCHITECTUUR, DE GENEUGTEN VAN DE CULTUUR.

Naast haar indrukwekkende architectuur en erfgoedwaarde, is het Atomium bovendien ook een plaats van cultuur. Op dit moment nodigt het Atomium met “ID#2021 – Symbol”  bezoekers uit om deze digitale ervaring te ontdekken.

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt toegang aan het groepstarief (max. 4 personen). Het ticket voor het Atomium biedt ook automatisch toegang tot het Design Museum Brussels dat zich 150 m verderop bevindt.

Op vertoon van je Bokrijkabonnement aan de kassa verkrijg je het groepstarief.

Informatie: info@atomium.be

Aviodrome heeft een complete verzameling van meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Bekijk de hele collectie en kom de topstukken in het echt beleven bij Aviodrome. 

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 30 % korting op het reguliere dagtarief.

Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Beleef Bellewaerde, een unieke combinatie van attractiepark en dierentuin. Genieten van de leukste attracties, exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? Bij Bellewaerde kan dit allemaal in één dag! Dé uitstap voor het hele gezin.

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 40 % korting op de reguliere toegangsprijs volwassenen van 30/03/2024 t.e.m. 30/12/2024 met uitzondering van Pasen, Paasmaandag, 1 mei, OLH Hemelvaart, Halloweennocturnes, 31 oktober, 1 november en dagen waarop het park volledig is afgehuurd.

Koop online een ticket met 40% korting via www.tickets-for-parks.be met code BOKRIJK2BLW of koop het ticket rechtstreeks aan de kassa. Aan de kassa ontvang je 40% korting op het reguliere volwassenentarief

Aan de kassa zal gevraagd worden je Bokrijkabonnement en ID te tonen.

Bilzen Mysteries - Het Complot

Wie of wat zit er achter het raadselachtige ongeval op het domein van Alden Biesen? Welke sporen zijn er te vinden, en vooral: waar leiden ze naartoe? In dit misdaadspel van Bilzen Mysteries verken je op een speelse en spannende manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad. Los jij het mysterie op? Word jij de rechterhand van commissaris Angel (Joke Devynck) ? Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien!

VOORDEEL IN 2024

Met jouw Bokrijkabonnement krijg je € 1,50 korting per ticket. Surf naar www.visitbilzen.be/hetcomplot  en boek je tickets voor Het Complot via het kortingstarief. Op de dag van het bezoek moet het Bokrijkabonnement 2024 getoond worden aan de kassa.

Spelen zoals nergens anders? Dat kan bij Tarzan & Jane, de grootste binnenspeeltuin van de Benelux, waar avontuur en plezier samenkomen. Geniet van maar liefst 22.000 m2 binnen- en buitenspeelplezier. Waag je aan de hoogste indoor glijbanen en de langste rodelbaan die je ooit hebt gezien. Leef je uit op talloze klimvulkanen, hindernissenparcours en spectaculaire springkastelen. Ontdek onze 3 unieke minigolfbanen of probeer te ontsnappen uit onze zenuwslopende escaperooms. Verfris jezelf in onze buitenspeeltuin en waterspraypark. Vier onvergetelijke verjaardagen met onze unieke formules. Voor de kleinsten onder ons is er een aparte baby- en peuterruimte. Parkeer gratis en geniet van ons huisbereid ijs en heerlijke gerechten.

VOORDEEL 2024

Onbeperkt € 2 korting op de toegang kind. Kinderen betalen € 10 in plaats van € 12. Ouders hebben gratis toegang.

Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Klaar voor een nieuw seizoen vol plezier en adrenaline? In 2024 heeft Bobbejaanland weer heel wat voor je in petto! Het gezellige pretpark – gelegen in de groene Belgische Kempen – is dé perfecte daguitstap voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en originele themazones ga je gegarandeerd met een hoed vol nieuwe herinneringen weer naar huis!

Nieuw in 2024: World of Dinos - Dino’s zetten ’t plezantste land op stelten! Van 6 april t.e.m. 30 juni ontdek je World of Dinos in Bobbejaanland.

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 50 % korting enkel op volwassentarief. Op vertoon van je Bokrijkabonnement aan de kassa van Bobbejaanland ontvang je de korting.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. De korting is geldig tijdens het seizoen 2024 van 1 april t.e.m. 5 november met uitzondering van Pasen, Paasmaandag, 1 mei, OLH Hemelvaart, Halloweennocturnes, 31 oktober, 1 november en dagen waarop het park volledig is afgehuurd. Zie ook www.bobbejaanland.be 

Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge: 3 voorstellingen, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties! Geniet van de dolfijnvoorstellingen "EchoMaris" en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Luister mee naar de echo van de zee, EchoMaris!

In het zeeleeuwentheater ga je samen met imposante zeeleeuwen mee op wereldreis. Ontdek de leefwereld van Californische zeeleeuwen in deze boeiende, educatieve presentatie vol verrassingen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in ons groen park en ontdek alles over één van de bekendste inwoners van onze Noordzee.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen voorstellingen. Het pretpark heeft ook 20 outdoor attracties zoals de coole familiecoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het ondiepe openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen, de Splash Emmer en zonovergoten ligweide met gratis WiFi.

Regenachtig weer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 10 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 35 % korting op het volwassene tarief bij aankoop van je ticket aan de kassa van Boudewijn Seapark en op vertoon van je Bokrijk abonnement. Geldig tijdens het zomerseizoen (paasvakantie t/m herfstvakantie).

Een dagje zwemmen bij Center Parcs is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Snelle stromingen, bochten, hobbels...

VOORDEEL IN 2024

Bokrijkabonnees ontvangen bij Aqua Mundo te Erperheide en bij Aqua Mundo De Vossemeren:

 • onbeperkt 50 % korting tijdens weekdagen (maandag tem vrijdag) vanaf 10.30 u. met uitzondering van de vakantieperiodes en feestdagen
 • onbeperkt 50 % korting na 17 u. in het weekend/feestdagen/vakantieperioden

Hoe reserveren:

 • Ga naar www.centerparcs.be
 • Kies het gewenste park (Erperheide of Vossemeren)
 • Kies dagje uit
 • Kies het gewenste ticket (10u30, 13u00 of 17u00) en maak de reservatie, in het betaalscherm geef je code BOKRIJK (hoofdletters) in en als deze geldig is wordt de korting gelijk verrekend.
 • Neem je geldig Bokrijkabonnement 2024 en ID mee! Dit wordt gevraagd ter controle

Beleef de mijn op een andere manier!

C-mine expeditie is een uniek belevingsparcours, dat al je zintuigen zal prikkelen. Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over de mijn in al zijn vormen. C-mine expeditie start in het Energiegebouw van de C-mine site. Eerst daal je af tot 6 meter diep en dan krijg je heel wat verrassende installaties te zien. Je kan de mijn ook virtueel bezoeken. Zet een helm op je hoofd én .... word terug geflitst naar de hoogdagen van de actieve mijn in de jaren 50. Het hoogtepunt van de expeditie is de beklimming van de gigantische en authentieke schachtbok op het plein. Die is meer dan 60 meter hoog! Wellicht kom je boven uitgeput aan, maar de beloning is des te groter: een schitterend uitzicht op de groene Limburgse omgeving. Voor de iets minder ‘grote’ waaghals, is er een stop op 15 meter hoogte. Als je niet van hoogtes houdt, blijf dan gerust met beide voeten stevig op de grond. Geniet gewoon van het weidse gevoel op het prachtig gerenoveerde plein.

VOORDEEL IN 2024 € 2,00 korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen. Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren, reserveren met een korting kan niet online. Dit doe je door te bellen naar 089 65 44 90. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen. De korting wordt ter plaatse verrekend.

Openingsuren en tickets: www.c-mine-expeditie.be Contact: 089 65 44 90, visit@genk.be

Ben je klaar voor een spannende ontdekkingstochtlangsheen sterren, planeten en andere mysterieuze fenomenen?

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 50 % korting op de reguliere toegangsprijs op vertoon van je Bokrijkabonnement. Geldig tijdens de openingstijden van Cosmodrome.

Wil je zeker zijn van een ticket? Bestel je ticket online. Kies voor het ticket  ‘Abonnement Bokrijk’.  Vergeet jouw Bokrijkabonnement 2024 en ID niet. Dit wordt ter controle gevraagd. Mogelijk om ook de dag zelf via de kassa’s een ticket met korting aan te kopen. Plaatsen zijn wel beperkt dag zelf.

Ontdek het dier in jezelf bij Dierenrijk 

Flaneer als een flamingo, ren als een cheeta, leef je uit en ontdek het dier in jezelf. In Dierenrijk bestaat geen leeftijd. Hier kan iedereen, jong en oud, echt samen genieten!  Van al dat brullen, fluiten en slingeren krijg je honger. Daarom verwennen we onze dieren elke dag met hun favoriete maaltje tijdens een voederpresentatie.  In Dierenrijk is van alles te beleven, ook voor de kleinsten! Geniet van verschillende speeltuinen, kom dichtbij de dieren.  Hoe ziet de wereld eruit als leeftijd niet bestaat? Zoals Dierenrijk! Want in Dierenrijk kunnen mensen en dieren samen genieten. Van elkaar en van de natuur. Ren als een cheeta, klim als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. In Dierenrijk ontdek jij het dier in jezelf! 

VOORDEEL IN 2024 Onbeperkt 30 % korting op het reguliere dagtarief.

Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Het grootste Belgische fort en één van de grootste fortificaties van Europa, met een bovenoppervlak van 75 ha en 17 gevechtsbunkers.

Bezoek de ondergrondse kazerne, het hospitaal, de commandopost, een artilleriekazemat en het ondergrondse gangenstelsel van meer dan 5km.

VOORDEEL IN 2024 Onbeperkt 20 % korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen voor individuele bezoeken zonder voorafgaande reservatie.

De dagen en uren dat het fort geopend is voor individuele bezoeken:

 • van 3 januari tot en met 7 januari (schoolvakantie)
 • van 10 februari tot en met 31 mei: vrijdag, zaterdag en zondag
 • van 1 juni tot en met 30 september : van dinsdag tot en met zondag
 • van 1 oktober tot en met 30 december: vrijdag, zaterdag en zondag
 • Schoolvakanties in Vlaanderen, Wallonië en Zuid-Nederland: van dinsdag tot en met zondag
 • Wintersluiting van 8 januari tot en met 9 februari
 • Sluitingsdagen: 1 en 2 januari, Paaszondag, 24, 25, 26 en 31 december

Voor de concrete data, tijdstippen, tarieven en eventuele sluitingsdagen wordt verwezen naar de site van Het Fort van Eben-Emael www.fort-eben-email.be.

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2020, 2018 en 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 50 % korting op de reguliere toegangsprijs.

Een bezoek aan GaiaZOO vindt plaats op basis van het tonen van jouw geldige abonnement aan de kassa van GaiaZOO.  Vooraf entreetickets aanschaffen of een tijdslot vastleggen is dus niet nodig en er zijn altijd voldoende plaatsen beschikbaar. Parkeertickets mogen in deze situatie ook bij de entreekassa gekocht worden.

Maak een tijdreis van neanderthaler tot Gallo-Romein. De permanente expo van het Gallo-Romeins Museum brengt het verhaal van de mens in de regio Limburg: van prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd. Met 2000 sfeervol uitgelichte objecten, levensechte figuren, animaties, maquettes en educatieve films, laat het verre verleden je nooit meer los! Deze permanente expo is er voor jong en oud. Het Gallo-Romeins Museum is er voor alle leeftijden en is toegankelijk voor een breed publiek.

VOORDEEL IN 2024

 • Volwassenen met Bokrijkabonnement 2024 betalen op vertoon van hun abonnement € 5 toegang tot de permanente collectie van het Gallo-Romeins Museum (i.p.v. € 8 normale toegangsprijs).
 • Kinderen en jongeren tot 18 jaar met Bokrijkabonnement 2024 krijgen gratis toegang tot de permanente collectie van het Gallo-Romeins Museum op vertoon van hun abonnement (i.p.v. € 1 normale toegangsprijs).

Bokrijkabonnees 2024 kopen hun tickets voor de permanente collectie online en kiezen voor het kortingstarief OF ze kopen hun ticket aan de kassa.

Aan de kassa’s toon je altijd je Bokrijkabonnement 2024.

Kom de Stadiontour beleven in de Cegeka Arena! Elke eerste zaterdag van de maand kan je deelnemen aan de Open Stadiontour doorheen de Cegeka Arena, het stadion van KRC Genk. We starten (stipt om 13u30) met een bezoek aan GoalMine, de unieke interactieve voetbalbeleving. Geen traditioneel museum maar een inleefreis in het voetbal. Daarna neemt een van onze gidsen je mee doorheen de catacomben van het stadion. We bezoeken de loges, de business ruimtes, de perszaal, het bezoekersvak enz.

De anekdotes en voetbalverhalen van onze gidsen zorgen voor een aparte inkijk op het voetbal. Rond 16u30 zit je namiddag er op.

VOORDEEL IN 2024 Bokrijkabonnees genieten van het voordeeltarief op een rondleiding iedere eerste zaterdag van de maand.

Reserveren is niet nodig.

In het dorpje Han-sur-Lesse, op nauwelijks een uur van Brussel, schuilt één van de beroemdste grotten van ons continent. Beleef een magische tijdsreis tijdens je bezoek aan de Grotten van Han: laat je in het hart van de Grot verrassen door de nieuwe klank- en lichtshow “Origin”. Een creatie van Luc PETIT, de beroemde alchemist van podiumkunsten die onder andere met le Cirque du Soleil, Franco Dragone en Disney heeft samengewerkt.

VOORDEEL IN 2024 Geniet van onbeperkt 40 % korting op het ticket 12+ van het PassHan ticket: toegang tot de Grotten van Han, het uitgestrekte Wildpark waar je de Europese big 5 kunt spotten en PrehistoHan.

Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket PassHan +12 jaar vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van de Grotten van Han met de vermelding van de promocode ABO24BKR. Bij aankomst in het park zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement en ID kaart te tonen.

Beleef water in Hidrodoe, het leukste waterdoecentrum. Je maakt er gigantische draaikolken, speelt watervoetbal met je vrienden, lanceert een waterstofraket, en speelt met het water in een grote indoorrivier. Bovendien leer je alles over kraanwater en zuiver water in de 4D-film en meer dan 100 spelletjes en experimenten. Water is leuk om te spelen, heerlijk om te drinken, en geweldig om over te leren! Hidrodoe, dé uitstap voor een hele dag waterpret, het hele jaar door!

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 50 % korting op de individuele toegangsprijs van 1 januari 2024 t.e.m. 31 december 2024.

PRAKTISCH

Abonnementskorting geldt enkel bij aankoop van tickets aan de kassa, en wordt toegekend op vertoon van persoonlijk Bokrijkabonnement. Korting is niet geldig bij aankoop van online tickets. 

Het Huis van Alijn is het museum van het dagelijks leven. Samen met een divers publiek verkennen we hoe mensen wonen, eten, vieren, liefhebben of ontspannen, vanaf het begin van de twintigste eeuw tot nu. Het dagelijks leven – vroeger, vandaag en morgen – is onderwerp van gesprek, aanleiding tot reflectie, reden voor ontmoeting.

VOORDEEL 2024

Als Bokrijkabonnee geniet je van onbeperkt 30 % korting.

De Japanse Tuin in Hasselt is een geschenk van haar Japanse zusterstad Itami. Hij is aangelegd volgens de traditionele regels voor Japanse wandeltuinen. Mediteer in het prachtige kader of luister naar het stromende water. Hier valt het hele jaar door wat te beleven: van moderne cosplay-cultuur tot traditionele theeceremonies en Japanse bloemsierkunst. Of laat je door een gids inwijden in de Japanse symbolen en gebruiken.

VOORDEEL IN 2024 Geniet van onbeperkt groepstarief tijdens de openingstijden van de Japanse Tuin. De korting wordt verrekend aan de kassa op vertoon van je Bokrijkabonnement.

In het Jenevermuseum in Hasselt leer je alles bij over de geschiedenis en het productieproces van jenever. In het proeflokaal maak je kennis met allerlei jeneversoorten: fruitig, romig, jong, oud, belegen, … En waarom geen huisgemaakte jenever meenemen om thuis na te genieten van een heerlijk glaasje?

VOORDEEL IN 2024  Geniet van onbeperkt groepstarief tijdens de openingstijden van het Jenevermuseum.

Bokrijkabonnees zijn niet verplicht om hun ticket vooraf te reserveren, maar is wel handig. Dit doe je via de website van het Jenevermuseum. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Ben je ook zo slecht in stilzitten? Dan is Jumpsquare de plek voor jou. Jumpen is dé ideale activiteit voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren. Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, voel je sterk in de Sport Area en voel je stoer bij het maken van je eerste backflip in de Trick Area. Klaar voor deze nieuwe uitdaging? Kom dan snel naar Jumpsquare Brugge. Don’t miss out, be there!

VOORDEEL IN 2024

Als houder van een Bokrijkabonnement krijg je het hele jaar door 25 % korting bij de aankoop van een Jump ticket 90 of 120 minuten tijdens de daluren. De korting is niet van toepassing tijdens de reguliere uren. Koop je ticket de dag zelf aan de kassa van Jumpsquare Hasselt, Jumpsquare Brugge of Jumpsquare Kortrijk. Je hoeft niet te reserveren.

Niet cumuleerbaar en combineerbaar met andere voordelen en kortingen. De kortingen zijn geldig van 02 januari 2024 t/m 31 december 2024, tijdens de dal openingsuren. Aan de kassa zal gevraagd worden naar je geldige Bokrijk-abonnement.

Kasteeltuinen Arcen is het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. Ontdek de tientallen thematuinen die zijn aangelegd rondom de historische buitenplaats van het 17e-eeuwse kasteel. Prikkel je zintuigen in o.a. het barokke Rosarium met ontelbare rozen, de Water- en Beeldentuin met wisselende exposities, het grote lavendelveld van de Mediterrane Tuin en de rustgevende Oosterse Watertuin. Proef de Limburgse lekkernijen in de horecalocaties, volg een gratis rondleiding, sla een balletje op de avontuurlijke minigolfbaan en ontdek de verrassende evenementen. Het is een uitje voor de hele familie: kids gaan op pad met een spannende speurtocht en spelen op het speelstrand met trekvlot. Het is tijd voor natuurlijk genieten!

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 25% korting

 • Geldig op de reguliere ticketprijs aan de kassa OF op de online ticketprijs via kasteeltuinen.nl/actie met de kortingscode BOKRIJK2024
 • Alleen geldig bij het tonen van een geldig Bokrijkabonnement aan de kassa
 • Geldig van 28 maart 2024 t/m 3 november 2024 met uitzondering van evenementen 'Elfia' en 'Enchanted Gardens'
 • Geldig voor twee personen per abonnement
 • Deze korting is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en gereduceerde (event)tickets
 • Bekijk de actuele prijzen en openingstijden op www.kasteeltuinen.nl.

Meer dan een gewone binnenspeeltuin! Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ... waar kinderen centraal staan en zich kunnen uitleven en ontspannen. 5000 m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor verjaardagen.

VOORDEEL 2024

Onbeperkt € 3 korting op de toegang kind. Kinderen betalen € 9 in plaats van € 12. Ouders hebben gratis toegang.

Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement 2024 te tonen.

Op de fundamenten van het mijnverleden en de oude dierentuin van Zwartberg (Genk) evolueert een project dat je meeneemt in de unieke visie van kunstenaar Koen Vanmechelen en zijn levenswerk op vlak van identiteit, fertiliteit & bioculturele diversiteit. Een tuin van orde en chaos, een arena van cultuur en natuur. Vanmechelen’s wonderlab.

Voordeel in 2024

Bokrijkabonnees betalen € 8 toegang op de basis toegangsprijs tot LABIOMISTA (i.p.v. € 10 normale toegangsprijs). Deze korting is geldig van 30 maart t.e.m. 3 november 2024. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen. Voor de concrete tarieven alsook openingstijden wordt verwezen naar www.labiomista.be

Trek je schoenen uit en laat je tenen tintelen tijdens een leuke tocht op blote voeten. Heuvels, ladders, water en modder, plezier gegarandeerd voor iedereen. Uitgewandeld? Duik in Entomopolis en laat je verrassen door de insectenwereld en ga op zoek naar de inheemse pareltjes in de Vlindertuin. Nagenieten doe je het best op het mooie grasterras van de cafetaria!

VOORDEEL IN 2024 € 2,00 korting op een combiticket. Je krijgt toegang tot het Blotevoetenpad, de Entomopolis en de Vlindertuin. Toon je Bokrijkabonnement aan de baliemedewerker. De korting wordt ter plaatse verrekend en de toegang wordt ter plaatse betaald. Op voorhand reserveren is niet nodig.

Maasmechelen Village, een unieke shoppingervaring

Op de grens van België, Nederland en Duitsland ligt Maasmechelen Village. Ontdek meer dan 100 boetieks met luxe fashion- en lifestylemerken zoals Essentiel, UGG® , Furla, HUGO BOSS, Kipling, Noukie’s, Le Creuset, Timberland, Superdry en Ted Baker. Hier profiteer je van prijzen die tot 60 % voordeliger zijn dan de aanbevolen retailprijs. Tijdens het shoppen geniet je van een welverdiende pauze in één van de restaurants. Met regionale en internationale gerechten op het menu is er voor elk wat wils. Maasmechelen Village is ook open op zon- en feestdagen en biedt meer dan 1500 gratis parkeerplaatsen.

VOORDEEL IN 2024 1x VIP-dagpas (in de periode van 1 feb t.e.m. 31 mei en van 1 aug t.e.m. 30 nov) met 10% korting op de Village prijs in de deelnemende boetieks. Niet geldig tijdens sper- en soldenperiodes.

Het Modemuseum Hasselt stelt enkele keren per jaar nieuwe en unieke collecties kledij tentoon.

VOORDEEL IN 2024

Geniet van onbeperkt groepstarief tijdens de openingstijden van het Modemuseum.

Bokrijkabonnees zijn niet verplicht om hun ticket vooraf te reserveren, maar is het wel handig. Dit doe je via de website van het Modemuseum. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Wandel en geniet van 90 hectare weelderige groene natuur; observeer emblematische diersoorten van over de hele wereld; bekijk educatieve optredens van roofvogels, zeeleeuwen en papegaaien; rijd in de safaricar en ontdek Fraxinus - ons boomavonturenpark voor jong en oud!

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkte korting van 50% op de normale entreeprijs.

Reserveren is niet nodig. Toon je Bokrijkabonnement 2024 en je ID aan de kassa en de korting wordt verrekend.

Open vanaf 17 februari 2024. Voor openingsuren: zie www.mondesauvage.be

Het Brusselse Museum voor Natuurwetenschappen en de beroemde dino's vertellen het verhaal van het leven op aarde doorheen miljoenen jaren.

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt korting van € 3 op het individueel tarief voor volwassenen (€ 10 ipv € 13) en onbeperkt korting van € 1 op het individueel tarief voor kinderen tussen 4 & 17 jaar & studenten tussen 18 & 23 jaar (met geldige studentenkaart).

Voor de concrete tarieven alsook de openingstijden wordt verwezen naar www.natuurwetenschappen.be.

Een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt!

VOORDEEL IN 2024 Onbeperkt korting van 20 % op de reguliere toegangsprijs in de periode van 30 maart 2024 t.e.m. 3 november 2024. Enkel geldig bij aankoop van een ticket aan de kassa (niet online) en op vertoon van het Bokrijkabonnement.

Bekijk hier de openingstijden.

Wandel vol verwondering door een van de grootste botanische tuinen van Europa. Ontdek botanische en horticulturele collecties van wereldformaat!

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 50 % korting op de reguliere toegangsprijs volwassenen (niet van toepassing bij evenementen en speciale evenementen).

Plopsa Coo: Op avontuur in de vrije natuur!

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met

de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Werkwijze aanvraag Plopsa

 1. Surf naar www.plopsa.be;
 2. Selecteer het Plopsa-park dat je wenst te bezoeken;
 3. Kies bovenaan in het menu voor ‘Tickets’;
 4. Vervolgens kom je op de startpagina van de ticketshop terecht. Hier kan je kiezen voor de optie “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting verkrijgt op een ticket voor … (naam Plopsa-park)?”;
 5. Kies de gewenste bezoekdatum;
 6. Selecteer vervolgens het aantal tickets >1m;
 7. Geef in het voorziene veld de kortingscode ‘BOKRIJK40’ in;
 8. Geef je persoonlijke gegevens in;
 9. Rond je bestelling af.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

Holiday Park: Kriebels en thrills voor jong en oud!

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, is de perfecte getaway! De 40 sensationele attracties en unieke combinatie van shows en liveoptredens zorgen voor oneindig veel plezier voor elke leeftijd. De allerkleinsten kunnen hun eerste kriebeltjes beleven in het gloednieuwe overdekte Holiday Indoor met 7 betoverende attracties. Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat en kickt op actie en snelheid, is de bigFM Expedition GeForce met zijn topsnelheid van maar liefst 120 km/u zeker een ritje waard. Nood aan nog meer thrills? Voel je gewichteloos in de mysterieuze Free Fall Tower of beleef een kippevelmoment op de launch coaster Sky Scream, die je in een mum van tijd naar een hoogte van 55 meter brengt!

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties. De korting wordt rechtstreeks aan de kassa verrekend.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

Plopsa Indoor Coevorden: De leukste stop met een dak er op!

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen De Dansende Fonteinen, klim in Plops Speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Werkwijze aanvraag Plopsa

 1. Surf naar www.plopsa.be;
 2. Selecteer het Plopsa-park dat je wenst te bezoeken;
 3. Kies bovenaan in het menu voor ‘Tickets’;
 4. Vervolgens kom je op de startpagina van de ticketshop terecht. Hier kan je kiezen voor de optie “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting verkrijgt op een ticket voor … (naam Plopsa-park)?”;
 5. Kies de gewenste bezoekdatum;
 6. Selecteer vervolgens het aantal tickets >1m;
 7. Geef in het voorziene veld de kortingscode ‘BOKRIJK40’ in;
 8. Geef je persoonlijke gegevens in;
 9. Rond je bestelling af.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

Plopsa Indoor Hasselt: Buitengewoon veel binnenpret!

Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 betoverende attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Plopsa-helden. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis liveshow, een confettidans en Meet & Greets met je Plopsa-helden!

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Werkwijze aanvraag Plopsa

 1. Surf naar www.plopsa.be;
 2. Selecteer het Plopsa-park dat je wenst te bezoeken;
 3. Kies bovenaan in het menu voor ‘Tickets’;
 4. Vervolgens kom je op de startpagina van de ticketshop terecht. Hier kan je kiezen voor de optie “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting verkrijgt op een ticket voor … (naam Plopsa-park)?”;
 5. Kies de gewenste bezoekdatum;
 6. Selecteer vervolgens het aantal tickets >1m;
 7. Geef in het voorziene veld de kortingscode ‘BOKRIJK40’ in;
 8. Geef je persoonlijke gegevens in;
 9. Rond je bestelling af.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

Plopsaland De Panne: meer dan 50 attracties voor jong & oud!

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba en Maya de Bij ontvangen je met open armen in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens. De allerkleinsten leven zich uit op hun favoriete outdoorattracties waaronder de gloednieuwe K3 Roller Skater of in het volledig overdekte Mayaland.

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Werkwijze aanvraag Plopsa

 1. Surf naar www.plopsa.be;
 2. Selecteer het Plopsa-park dat je wenst te bezoeken;
 3. Kies bovenaan in het menu voor ‘Tickets’;
 4. Vervolgens kom je op de startpagina van de ticketshop terecht. Hier kan je kiezen voor de optie “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting verkrijgt op een ticket voor … (naam Plopsa-park)?”;
 5. Kies de gewenste bezoekdatum;
 6. Selecteer vervolgens het aantal tickets >1m;
 7. Geef in het voorziene veld de kortingscode ‘BOKRIJK40’ in;
 8. Geef je persoonlijke gegevens in;
 9. Rond je bestelling af.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

Laat je betoveren door de wondere wereld van Majaland Kownaty, het allereerste Plopsa-park in Polen. Droom weg op 25 magische attracties voor helden tussen 2 en 10 jaar en de unieke combinatie van liveshows en Meet & Greets! Spring tussen De Dansende Fonteinen, klim in het Speelbos of maak een bloedstollende vaart op de Vikingachtbaan. Bij mooi weer kan je buitenspelen in het ruime buitengedeelte op de Brandweermolen, het Verkeerspark, de Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor de hele familie!

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Werkwijze aanvraag Plopsa

 1. Surf naar www.plopsa.be;
 2. Selecteer het Plopsa-park dat je wenst te bezoeken;
 3. Kies bovenaan in het menu voor ‘Tickets’;
 4. Vervolgens kom je op de startpagina van de ticketshop terecht. Hier kan je kiezen voor de optie “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting verkrijgt op een ticket voor … (naam Plopsa-park)?”;
 5. Kies de gewenste bezoekdatum;
 6. Selecteer vervolgens het aantal tickets >1m;
 7. Geef in het voorziene veld de kortingscode ‘BOKRIJK40’ in;
 8. Geef je persoonlijke gegevens in;
 9. Rond je bestelling af.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

Je geliefde Belgische stripfiguren en je favoriete Studio 100-helden heten je van harte welkom in Plopsa Station Antwerp, het gloednieuwe indoorpark op de meest unieke locatie, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal! Beleef uren indoorpret op 15 supercoole attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen.

15 supercoole attracties

Help samen met Mega Mindy boeven vangen op de ‘De Vliegende Fietsen’, klim en klauter in ‘Maya’s Speeltuin’ of laat je samen met Piet Piraat meedrijven op de woeste golven op ‘Storm op Zee’. Blijf je liever aan wal? Ga samen met Wickie de Viking op de te gekke ‘Valtoren’, na enkele seconden weet je niet meer waar boven of onder is! Ook jouw geliefde Belgische stripfiguren voelen zich helemaal thuis in Plopsa Station Antwerp. ‘De Lucky Luke Express’ neemt je mee naar het Wilde Westen voor een onvergetelijk avontuur, Jommeke nodigt jou uit voor een superleuke rit op ‘Jommekes Carrousel’ of wat dacht je van een unieke tocht doorheen het Smurfendorp? In Plopsa Station Antwerp waan je je een dag in het leven van jouw favoriete helden!

Nood aan pauze? Geniet van een heuse dagschotel zoals Xavier of een Cécémel zoals Marcske in het unieke café van F.C. De Kampioenen! Zin in een heerlijke maaltijd? Mr. Spaghetti heeft zijn best gedaan om een heerlijk menu samen te stellen. Of geniet van een verrukkelijke frituursnack bij Samson & Marie.

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Werkwijze aanvraag Plopsa

 1. Surf naar www.plopsa.be;
 2. Selecteer het Plopsa-park dat je wenst te bezoeken;
 3. Kies bovenaan in het menu voor ‘Tickets’;
 4. Vervolgens kom je op de startpagina van de ticketshop terecht. Hier kan je kiezen voor de optie “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting verkrijgt op een ticket voor … (naam Plopsa-park)?”;
 5. Kies de gewenste bezoekdatum;
 6. Selecteer vervolgens het aantal tickets >1m;
 7. Geef in het voorziene veld de kortingscode ‘BOKRIJK40’ in;
 8. Geef je persoonlijke gegevens in;
 9. Rond je bestelling af.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

Plopsaqua De Panne: Het coolste waterpretpark van België!

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België.

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties. De korting wordt rechtstreeks aan de kassa verrekend.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark van Plopsa: Plopsaqua Landen-Hannuit! Ben jij klaar voor een dag vol waterpret, glijbanen en onvergetelijke avonturen bij mooi of slecht weer? Zet je dan schrap, want Maya de Bij en Bumba staan te popelen om je mee te nemen op een avontuurlijke tocht doorheen hun magische bloemen- en circuswereld. Laat je verbeelding spreken in dit reusachtige zwemparadijs met bubbelbaden, waterkanonnen, acht spetterende glijbanen, een Stormbad, een Zweethut, een Peuterbad, een Buitenbad, een Ligweide, een Buitenwaterspeeltuin met verschillende watereffecten en een wonderlijke Wild River, die zowel indoor als outdoor te vinden is. Na al het zwemmen, kun je terecht in Maya’s Restaurant of Maya’s Snack voor een heerlijke, welverdiende maaltijd.

VOORDEEL 2024

Onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen > 1 meter. Niet cumuleerbaar met andere acties. De korting wordt rechtstreeks aan de kassa verrekend.

Toon het Bokrijkabonnement 2024 samen met uw ID aan de kassa van Plopsa.

De 5 passagiersschepen van Rederij Stiphout bevaren dagelijks de Maas en het Albertkanaal en tonen u de mooiste plekjes van onze streek. Er is een ruime keuze uit diverse boottochten, van een ca. 1 uur durende Rondvaart op de Maas tot een complete dagtocht naar Luik. Of laat u eens verwennen aan boord tijdens een brunchboottocht of een sfeervolle Saturday Night Dinner Cruise.

VOORDEEL IN 2024 Onbeperkt 50 % korting op de rondvaart op de Maas, ook extra korting op andere boottochten.

Van een unieke kijk op de actualiteit over ondernemersverhalen tot sport. En van maatschappelijke verhalen, over lifestyle-inspiratie tot de lekkerste recepten. Bij ons vind je ongetwijfeld een magazine dat bij jouw interesses past. Geniet van aantrekkelijke kortingen op ons brede aanbod: Libelle, Libelle Lekker, Feeling, Flair, Knack, Sport/Voetbal Magazine, Trends en Plus Magazine.

VOORDEEL IN 2024

Tot 30 % korting op de magazines van Roularta Media Group, klik hier voor de korting. Geef bij Bedrijf/organisatie 'Bokrijk' in en bij Personeels- of lidnummer je abonnementskaartnummer om te kunnen genieten van de korting. 

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. 

Bij Beekse Bergen kun je 365 dagen genieten. Je kunt namelijk het gehele jaar op safari, ook op feestdagen! Ontdek het dagprogramma en plan je dagje uit. 

Tijdens een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen verveel je je nooit. In het Safaripark vind je een perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden en plan je dag! De vier typen safari's zijn? Bij de entreeprijs inbegrepen! 

VOORDEEL IN 2024 Onbeperkt 30 % korting op het reguliere dagtarief.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van de Beekse Bergen. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

SEA LIFE Blankenberge biedt onderdak aan meer dan 2.500 dieren. Je gaat op ontdekking doorheen de 7 wereldzeeën en de indrukwekkende Amazonerivier. Je kan er haaien, piranha’s, zeepaardjes, otters, zeehondenpups, zeeleeuwen en Humboldt pinguïns van dichtbij observeren. Op zoek naar een unieke ervaring? Een bezoekje aan SEA LIFE Blankenberge is meer dan de moeite waard!

VOORDEEL IN 2024

Ga naar www.sealife.be en koop tickets met 50 % korting via de promocode ‘BOK50’. Of maak via de website een tijdslotreservatie en betaal je ticket met korting de dag zelf aan de kassa. Vergeet uiteraard je Bokrijkabonnement 2024 de dag van je bezoek niet mee te nemen, hier wordt naar gevraagd.

Voor de concrete tarieven alsook openingstijden verwezen we naar de site van SEA LIFE Blankenberge.

Spel en speelgoed zijn van alle tijden en van alle mensen. Ontdek speelgoed van vroeger en nu: poppen, miniatuurtreinen en nog zoveel meer.

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 35 % korting.  

Bokrijkabonnees zijn niet verplicht om hun ticket vooraf te reserveren, maar het wordt aangeraden. Dit doe je via de website van het Speelgoedmuseum. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

In Technopolis schuilt om elke hoek een nieuw wetenschappelijk avontuur. Het ene moment lig je op een spijkerbed en het volgende sta ja rechtop in een reuzenzeepbel of verzet je een rotsblok met je pink. In Technopolis gaat iedereen van 4 tot 104 aan het experimenteren met talloze interactieve opstellingen en tijdens workshops. Je kan er ook je ogen de kost geven tijdens te gekke demo's en shows.

VOORDEEL IN 2024 Onbeperkt 30 % korting op de reguliere toegangsprijs.

Bokrijkabonnees zijn niet verplicht om hun ticket vooraf te reserveren, maar het wordt aangeraden. Dit doe je via de website van Technopolis aan de hand van de kortingscode 'ABOBOKRIJK'. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Ontdek je eigen magie in Attractiepark Toverland. Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of ben je een echte waterrat? Bij Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag om nooit te vergeten. Ga van een stoere achtbaan naar een spetterende wildwaterbaan of kom even tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. Jong en oud wordt betoverd door ruim 35 attracties en shows.

VOORDEEL IN 2024 Geniet onbeperkt van 20 % korting op de reguliere entreeprijs voor personen v.a. 140 cm.

De wederzijdse korting is persoonsgebonden en wordt alleen verleend aan de pashouder op vertoon van zijn/haar jaarkaart. Kortingen worden berekend over het geldende reguliere tarief aan de dagkassa. Deze korting is niet te combineren met andere acties en/of voordelen.

Abonnementhouders van Bokrijk dienen daarnaast via https://tickets.toverland.com/reserveren gratis een reservering te maken voor de bezoekdatum. Aan de entree dienen ze op de bezoekdag hun geldige abonnementspas en de reservering te tonen.

Je kan vooraf de bezoekerscapaciteit telefonisch checken op +31 (0) 77 467 70 50.

Heyo is een landelijk erkende jeugdvereniging die te gekke vakantiekampen organiseert voor kinderen tussen 3 en 18 jaar. Op 29 kamplocaties in heel Vlaanderen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Cadzand ontvangen wij alle kinderen met open armen en een grote glimlach.

VOORDEEL IN 2024 € 10,00 korting per kind per kamp bij vermelding van code BOKRIJKHEYO gevolgd door de eerste 5 cijfers van het abonnementsnummer, bij inschrijving. De korting wordt zichtbaar op je factuur.

Bij Verfland in Hasselt kan zowel de particulier als de professional terecht.  Het uitgebreide assortiment omvat naast kwaliteitsverf ook behang, schildersmaterialen, ladders en machines. Er is een aparte afdeling raambekleding (gordijnen, jaloezieën, shutters) en een selectie Belgische zitmeubelen en eiken tafels. Onze interieurstylisten komen ook adviseren aan huis.

VOORDEEL IN 2024 Op vertoon van het Bokrijkabonnement ontvang je 25% korting op de verfmerken Mefapaints, Trimetal en Sikkens, ontvang je 15% korting op behang- en schildersmaterialen (uitgezonderd ladders, machines, kledij en gemarkeerd behang) en 10% korting op raambekleding en meubilair.

Walibi Belgium is het ideale pretpark voor het hele gezin met aangepaste attracties voor alle leeftijden.

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 40 % korting op de reguliere volwassenen toegangsprijs. De korting wordt verrekend aan de kassa op vertoon van je Bokrijkabonnement. 

PRAKTISCH

 • Aankoop tickets via kassa’s, altijd op vertoon van persoonlijk Bokrijkabonnement 2024 en ID
 • Geldig van 30/03/24 tem 30/12/24 met uitzondering van Pasen, Paasmaandag, 1 mei, OLH Hemelvaart, Halloweennocturnes en dagen waarop het park volledig is afgehuurd.

Z33 verbindt hedendaagse kunstenaars, designers of architecten met maatschappelijke thema’s. Ze koppelt creatieve verbeelding aan concrete oplossingen. Elke keer anders, altijd maatschappelijk relevant.

Voordeel in 2024

Bokrijkabonnees ontvangen onbeperkt 35 % korting op de reguliere toegangsprijs. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen. Voor de concrete tarieven alsook openingstijden wordt verwezen naar www.z33.be

ZOO Antwerpen schittert als best bewaarde 19de-eeuwse landschapstuin in Franse stijl. Wandel in deze groene oase van rust in de stad en verwonder je aan de architectuur. Kom langs de historische aravolière met zo’n 30 opvallende inwoners. Kuier tussen de bedreigde gorilla´s en chimpansees in de Mensapenvallei. Is er hartveroverend jong leven te bespeuren? Kuier door de Buffelsavanne waar buffels en (roof)vogels vreedzaam samenleven. Beleef verderop hoe giraffen en zebra´s galopperen in het zand. En vergeet de koala’s, het rifaquarium en de Vlindertuin niet! De bonobo’s genieten van hun nieuwe, grote verblijf in continent Afrika, gegarandeerd vol boeiend leven. Trek mee op Expeditie Bonobo en bestudeer hun gedrag, zoals onze wetenschappers in het onderzoekskamp. Ook de bedreigde familie berberaap geniet van je bezoek. In continent Azië vragen kleinste olifantjes Tun Kai en Suki je aandacht. In ZOO Planckendael hop je van continent naar continent. Klepperende ooievaars? Kenmerkend voor Europa. Welkom op de veranda van de ringstaartmaki’s in Afrika. In Amerika ontmoet je goudkopleeuwaapjes. Australië typeert met koala’s en Tasmaanse duivels. Trek op avontuur!

VOORDEEL IN 2024

Onbeperkt 20 % korting op de reguliere individuele toegangsprijs (volw, kids, senioren) van ZOO Antwerpen én onbeperkt 20 % korting op de reguliere individuele toegangsprijs (volw, kids, senioren)  van ZOO Planckendael in de periode van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024.

Toon bij aankomst je Bokrijkabonnement 2024 en ID aan de kassa om je korting te ontvangen. Op voorhand reserveren is niet nodig. 

De korting is niet cumuleerbaar met andere acties, promoties en/of voordelen.

Ga op expeditie in ZooParc  Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.  Tijdens je avontuurlijke expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durf jij van de gebaande paden af te wijken.  Ontdek het park  Geniet elke dag van diverse voederpresentaties, ontdek op de plattegrond met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de expeditie gebieden, doe mee aan de fotowedstrijd, klim en klauter in de speeltuin en ontdek nog veel meer! 

VOORDEEL IN 2024 Onbeperkt 30 % korting op het reguliere dagtarief.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van ZooParc. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Reserveer je ticket

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel handig en goedkoper. Je ticket reserveren kan tot de dag zelf.

Bokrijkabonnement

Wil je ook deel uitmaken van onze Bokrijkfamilie? Bestel dan nu je Bokrijkabonnement en geniet van alle voordelen in Bokrijk en bij tal van andere partners zoals o.a. Plopsa, De ZOO en Centerparcs. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief