Skip to main content
Bokrijk Festival

Bokrijk Festival Junior

Event details

Datum

Locatie

Openluchtmuseum

Prijs

Toegangsprijs Openluchtmuseum

Museumticket kopen?

Bestel je tickets hier

Kopen

Over het evenement

Energieke optredens in een unieke setting? Check! Op 26 mei zien kinderen en tieners hun grootste idolen aan het werk. Bokrijk Festival Junior: muziek en museum, eten en drinken, dansen en plezier!

Line-up:

12.00 u. Radio Hallo Discoshow
13.15 u. Lotte De Clerck
14.25 u. Pauline Slangen
15.35 u. Aaron Blommaert
17.00 u. Regi

De dag voordien - zaterdag 25 mei - geniet je tijdens het Bokrijk Festival van vintage klassiekers met optredens van A*Fever - de ultieme ABBA tribute, Johan Verminnen, Mama's Jasje, Motown Supremacy en L&M Band.

Radio Hallo Discoshow

Radio Hallo Discoshow

Mark Vertongen, de hilarische en onhandige spits van FC De Kampioenen, springt op 26 mei achter de draaitafels in Bokrijk. Hij zet het kot op stelten met de vetste beats, onverwachte attributen en visuele grappen. Niet te missen!

Lotte De Clerck

Lotte De Clerck

Bekend van #Likeme, maar nu ook solo op tour met eigen nummers. Lottes eerste single 'Brandgevaar' zette alvast iedereen in vuur en vlam. Benieuwd naar meer? Kom samen met Lotte zingen en dansen op 26 mei in Bokrijk!

Pauline - Credits Stéphanie Smeets

Pauline

Dé winnares van Regi Academy zingt de pannen van het dak! Duizend sterren werd meteen een hit. In het Sportpaleis pakte Pauline samen met Regi al iedereen in. Wedden dat ze dat in de magische setting van ons Openluchtmuseum overdoet!

Bokrijk Festival - Aaron Blommaert

Aaron Blommaert

Op zijn 21ste is Aaron al niet meer van het podium of je televisie weg te denken! In 2023 won hij The Masked Singer als Tovenaar. Wedden dat dit multitalent ook ons festival zal betoveren? Het zou écht Zonde zijn als je er 26 mei niet bij kan zijn!

Bokrijk Festival - Regi

Regi

Ieders favoriete dance dj! Als rasechte Limburger speelt Regi in Bokrijk een thuismatch. Een knaller van formaat om ons eerste Bokrijk Festival Junior af te sluiten. Steek jij ook de handjes in de lucht op 26 mei?

Praktisch

Datum en tijd: 26 mei 2024 van 10 u. tot 18 u.
Openluchtmuseum: Tussen de optredens door ontdek je in museumdeel Haspengouw onze Living History acteurs en de museumboerderij of steek je in museumdeel Kempen de handen uit de mouwen in onze ateliers. Bekijk het dagprogramma voor alle activiteiten op 26 mei 2024.
Eten & Drinken: Eet- en drankstandjes op de festival locatie, maar je bent vrij om je eigen picknick (en campingstoeltje) mee te nemen.
Tickets: Je betaalt de toegangsprijs voor het Openluchtmuseum, het Bokrijk Festival Junior zit hierin inbegrepen. Bokrijkabonnees hebben gratis toegang tot het Junior Festival.

Toegankelijkheid

  • Een rolstoeltribune is voorzien aan het podium
  • Mindervalidentoilet is aanwezig
  • Het festivalterrein is onverhard maar berijdbaar met een rolstoel

Meer informatie over toegankelijkheid vind je hier.

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van 9 u. tot zonsondergang. 

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein, rechts van het Infocenter. In het Openluchtmuseum zijn aangelijnde honden ook welkom, behalve op het dierenerf* van museumboerderij Duifhuis (nr.10), museumdeel ‘De sixties’ en het peuter- en kleuterdorp in de speeltuin.

*Op deze locatie zijn andere dieren aanwezig, we willen de rust van deze dieren te allen tijde bewaren en de situatie voor alle bezoekers en dieren veilig houden. 

Het Openluchtmuseum is tijdens het Bokrijkseizoen (30 maart t/m 3 november 2024) elke dag geopend van 10 u. tot 18 u., tenzij anders vermeld op onze website. Je hebt dan nog tot uiterlijk 19 u. om het museum te verlaten. Gesloten op maandagen, uitgezonderd feestdagen en de maandagen in de Vlaamse schoolvakanties.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper.

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief