Skip to main content
Meisjes in herfst

Familie | Vrienden | Individueel

Zin in een uitstap met vrienden of familie, met of zonder de kinderen? Een verjaardag te vieren, nichten- of nevenreünie of gewoon gezellig samenzijn, met bevriende gezinnen of koppels onder mekaar... Bokrijk ligt altijd goed in de groep. We zijn dé gezinsbestemming bij uitstek voor een dag boordevol beleving.

Groep voor Woonhuis Vorselaar

Een georganiseerde uitstap

Een bezoek aan Bokrijk is een belevenis van begin tot eind. Ook al denk je het park goed te kennen, we weten je telkens weer te verrassen. Geen zin om alles zelf uit te zoeken? Geen probleem, onze collega's helpen je graag verder. Vanaf het eerste moment heb je een vast aanspreekpunt, zo stellen we een programma op maat van je gezelschap samen. Het wordt een onbezorgd en puik georganiseerd bezoek voor jong en oud!

Ouders met kinderen in natuur

Trek er zelf op uit

Een bezoek aan het Openluchtmuseum, een namiddag in de speeltuin, een fietstocht met z'n allen, in Bokrijk kan je terecht voor tal van activiteiten. Plan je graag je bezoek vooraf? Kies dan jouw favoriete activiteiten uit onze goedgevulde kalender. Vergeet niet vooraf je fiets te reserveren!

steltenlopen

Spelen maar!

Met de grootste gratis Openluchtspeeltuin in Vlaanderen zijn kinderen alvast een hele dag zoet. Maar ook in het Openluchtmuseum halen ze hun hartje op. Wat dacht je van oude volksspelen in de Speelschuur of een hindernissenparcours, ook mama's en papa's mogen meedoen. De Bruegelgame neemt je dan weer al gamend op pad in het museum.

Mama met kinderen voor Molen Mol Millegem

Met de allerkleinsten op pad

Een bezoek gepland met jonge bezoekers? We zetten enkele voorzieningen op een rijtje!

  • In de toiletgebouwen vind je een aparte verschoningsruimte.
  • In het park vind je verharde wegen die buggy-, driewieler- en stepproof zijn. In het Openluchtmuseum mogen kinderen kleiner dan 120 cm hun loopfiets of step meenemen.
  • Ook onze horecapunten besteden aandacht aan onze kleinsten.
  • In de Openluchtspeeltuin vind je vooraan een gedeelte op maat van peuters en kleuters.
  • In de museumshop kan je een bolderkar huren. (€ 1,50/uur)
  • Het fietsverhuurpunt biedt fietsen met een kinderzitje aan.
Jongen eet boterham

Eten en drinken

Een bezoek aan Bokrijk is pas 100% geslaagd als je ook culinair een uniek verwenmoment beleeft op een gezellige, bijzondere locatie. Op verschillende locaties in het park kan je terecht voor een snelle hap of een uitgebreid diner, er is voor elk wat wils. Proef ook zeker van onze Bokrijkproducten!

Huifkar Bokrijk

Huifkar

Beleef het Openluchtmuseum tijdens een rondrit met boerenpaard en kar. Zo ontdek je ons Openluchtmuseum vanuit een ander perspectief. Elke zondag, feest- en brugdagen en alle dagen van de schoolvakanties aanwezig in Bokrijk! (De huifkar zal niet rijden tijdens de herfstvakantie)

kinderen bij fotograaf

Op zoek naar een unieke locatie om de verjaardag van jouw zoon of dochter te vieren samen met vriendjes en vriendinnetjes? In het Openluchtmuseum maken we er een te gek feestje van.

Kinderkampen - Idee Kids

Wist je dat je tijdens de schoolvakantie ook op kamp kan gaan in Bokrijk dankzij de kampen van Heyo?

Meisjes tussen bloemetjes

Kinderen onder 3 jaar zijn gratis welkom in het museum. Voor kids van 3 tot en met 12 jaar betaal je slechts € 3,00.

Fietsen door het water

Een leuke fietstocht met het hele gezin? Huur je fiets in Bokrijk en trap van de ene verrassing naar de andere. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief