Skip to main content
HEYO

Op kamp gaan

Heyo organiseert te gekke vakantiekampen voor kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. De Heyo vakantiekampen groeien met je mee. Met of zonder overnachting. Dichtbij of iets verder. Avontuurlijk of creatief. Met dieren of met kookpotten.

HEYO

Spelen, leren, ontdekken. Vakantiekampen waar je iets van opsteekt: dat is Heyo ontdekking. Wil je kleuter altijd al eens een ridder of prinses zijn, of schuilt er een kleine ontdekker in je kind? Dan zijn de kleuterkampen voor 3-4 jaar & 5-6 jaar beslist een schot in de roos! Voor de kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar zijn er bij de projectkampen een heleboel thema’s om uit te kiezen. Legokampen, Make it Bokrijk, chocoladekamp.. De kinderen worden een hele week meegenomen in het gekozen thema. Zo beleeft je zoon of dochter een onvergetelijke vakantieweek!

Praktische info

  • Aanvang: 9 u.
  • Einde: 16 u.
  • Vooropvang: vanaf 7.45 u.
  • Na-opvang: tot 18 u.

5 dagen kleuters: € 145

5 dagen lagere school: € 154 - € 159

Gaan meerdere kinderen van hetzelfde gezin gelijktijdig op vakantiekamp met Heyo naar dezelfde kampplaats, dan krijg je automatisch €10 gezinskorting bij de inschrijving van je tweede kind. Kortingen bij Heyo zijn niet cumulatief, zo wordt steeds de hoogste korting verrekend. Ontdek via onze kortingspagina alle mogelijkheden.

  • Vakantiekamp kleuters: 3-5 jaar (vanaf 3 jaar t.e.m. 2e kleuterklas)
  • Vakantiekamp kletuers: 4-6 jaar (2e kleuterklas t.e.m. 3e kleuterklas)
  • Vakantiekamp lagere school: 7-12 jaar (binnen deze groep worden de deelnemers nog eens in kleinere leeftijdsgroepen opgesplitst)

  • Eigen lunchpakket en 2 tussendoortjes meebrengen
  • Water is steeds gratis beschikbaar.
Kinderkampen - Idee Kids

Op zoek naar een fantastische kampbeleving voor je kind? Ontdek op deze pagina hoe je vlot kan inschrijven!

Kinderkampen - Idee Kids

Bij een online inschrijving kan je bij de rubriek ‘korting’ Domein Bokrijk typen en selecteren. Naast de afbeelding van het cadeau geef je de kortingscode in 'BOKRIJKHEYO' onmiddellijk gevolgd door de 5 eerste cijfers van je abonnementsnummer. Zo wordt de korting onmiddellijk zichtbaar op je factuur.

Reserveer je ticket

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel handig en goedkoper. Je ticket reserveren kan tot de dag zelf.

Bokrijkabonnement

Wil je ook deel uitmaken van onze Bokrijkfamilie? Bestel dan nu je Bokrijkabonnement en geniet van alle voordelen in Bokrijk en bij tal van andere partners zoals o.a. Plopsa, De ZOO en Centerparcs. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief