Skip to main content
Living History - Bokrijk

Groepsuitstappen

Georganiseerde uitstappen

Gezellig samen zijn én unieke indrukken opdoen? Je groepsuitstap naar Bokrijk is hét recept voor mooie herinneringenOf je nu een uitstap maakt met vrienden in gezinsverband, samenkomt met familie voor een verjaardag of zomaar, een teambuilding met de collega’s voorbereidt of met de vereniging op uitstap gaat. In Bokrijk genieten jullie volop van het samenzijn.

Enkel in Bokrijk ervaar je ‘aan den lijve’ de verschillen én de gelijkenissen tussen heden, verleden en toekomst en kijk je zelfs vooruit naar wat de toekomst mogelijk brengen zal. Ontdek zelf hoe de omgeving van Bokrijk nog meer tot leven kan komen voor jouw onvergetelijke uitstap in kleine of grote groep. Laat jij je inspireren?

Onze groepenfolder downloaden als pdf? Klik dan hier.

grootouders met kleinkinderen in atelierschuren

Ontdek onze belevingsvolle programma's

  • Steek je graag de handen uit de mouwen? Kies dan voor een atelierroute en ga met een zelfgemaakte creatie naar huis.
  • Beleef het Openluchtmuseum met een ervaren gids en ontdek dat Bokrijk zoveel meer is dan je op het eerste zicht verwacht. Verrassende verhalen van echte mensen wachten je op achter de historische gevels
  • Tijdens onze fietsroute ontdekken recreatieve fietsers al trappend de verhalen en anekdotes over Bokrijk Park.

Naast fijne activiteiten, geniet je samen van een heerlijke maaltijd of koffie met Limburgse vlaai. Maak je keuze uit onze groepsmenu’s.

Elke groepssamenstelling krijgt zijn eigen invulling met een programma op maat.

Gezinnen in groep in Bokrijk

Hoe regel ik een groepsuitstap?

  • Makkelijkste manier is kiezen voor één van de voorbeeldarrangementen. Je kunt ze eenvoudig aanvinken op de voorzijde van het aanvraagformulier. Enkel indien je wenst af te wijken van het voorgestelde groepsmenu, duid je de gekozen formule op de achterzijde aan bij groepsmenu’s.

Of

  • Je stelt zelf je programma samen en duid je keuzes aan op de achterzijde van ons formulier.
Living History - Bokrijk

Ontdek hier onze voorbeeldarrangementen.

Huifkar Bokrijk

Groepen kunnen een exclusief tochtje maken in een huifkar met boerenpaard. Je kiest voor een huifkarrit met picknick, een rit van 30 minuten of een pendelrit.

Living History - Bokrijk

Een handig overzicht met alle prijzen en voorwaarden.

museum drone

Onze collega’s helpen je graag met het samenstellen van je daguitstap. Weet jij al tot in de puntjes welke activiteiten je wil doen? Bezorg ons dan je aanvraag, wij doen de rest!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief