Skip to main content

Maak het echt mee

DeMachienerie_Papageno_7.jpeg

Winterlicht

Na kerstmis even ontspannen zodat je met opgeladen batterijen de eindejaarsfeesten tegemoet kan gaan? Winterlicht zorgt ervoor: vijf winteravonden vol verwondering in onze feeërieke museumsetting.

Bokrijk abonnement 2024

Bokrijkabonnement

Voor slechts € 95 investeer je in véél quality time met je (klein)kinderen. Of met je partner. Je krijgt onbeperkt toegang tot het Openluchtmuseum. Maar dat is maar het topje van de ijsberg…

Highlighted content

Winterlicht_liggend_KermisSmid

Ontdek welke evenementen je mag verwachten in de winter van 2023! Wist je dat je als abonnee al onze events gratis bezoekt?

Zepperen

Blijf op de hoogte van alles wat er in en rond Bokrijk gebeurt. Van restauratie-updates tot interessante verhalen over ons museum, je leest ze allemaal in onze blog. 

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze Bokrijkproducten en geschenksets

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of Wildeman, het bier van Bokrijk. Ook de BKRK-award winnende producten haal je snel in huis. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
Bokrijk appelsap
New

Bokrijk appelsap

4,50 Bestel nu

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van 9 u. tot zonsondergang. 

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein, rechts van het Infocenter. In het Openluchtmuseum zijn aangelijnde honden ook welkom, behalve op het dierenerf* van museumboerderij Duifhuis (nr.10), museumdeel ‘De sixties’ en het peuter- en kleuterdorp in de speeltuin. *Op deze locatie zijn andere dieren aanwezig, we willen de rust van deze dieren te allen tijde bewaren en de situatie voor alle bezoekers en dieren veilig houden. 

Het Openluchtmuseum is geopend van 1 april 2023 tot en met 5 november 2023 van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandag, uitgezonderd de maandagen van de Belgische schoolvakanties en die op feestdagen vallen.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief