Skip to main content
Bloesem

Maak het echt mee

Bloesem

Lente in zicht

De lente klopt stilaan op de deur in ons Arboretum. Heb je de frêle bloemen van de toverhazelaar of de vleesbes al gespot? Of de schattige sneeuwklokjes, krokussen en kleurrijke bloesems?

Bokrijk Botaniek

Nieuw in 2024

2024 verrast met nieuwe events: Bokrijk Botaniek en Bokrijk Festival Junior. Ook vaste waarden als Pasen in het museum, Dag van het Eetbare Landschap, ... mogen niet ontbreken. Ben jij erbij?

Bokrijk abonnement 2024

Bokrijkabonnement

Voor slechts € 95 investeer je in véél quality time met je (klein)kinderen. Of met je partner. Je krijgt onbeperkt toegang tot het Openluchtmuseum. Maar dat is maar het topje van de ijsberg…

Highlighted content

Bokrijk Festival 2023 - 4

Ontdek welke evenementen je mag verwachten in 2024! Wist je dat je als abonnee al onze events gratis bezoekt?

Nauwau

Blijf op de hoogte van alles wat er in en rond Bokrijk gebeurt. Van restauratie-updates tot vakmanschapsverhalen. 

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze Bokrijkproducten en geschenksets.

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of Wildeman, het bier van Bokrijk. Ook de BKRK-award producten haal je snel in huis. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
Bokrijk appelsap
New

Bokrijk appelsap

4,50 Bestel nu

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van 9 u. tot zonsondergang. 

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein, rechts van het Infocenter. In het Openluchtmuseum zijn aangelijnde honden ook welkom, behalve op het dierenerf* van museumboerderij Duifhuis (nr.10), museumdeel ‘De sixties’ en het peuter- en kleuterdorp in de speeltuin.

*Op deze locatie zijn andere dieren aanwezig, we willen de rust van deze dieren te allen tijde bewaren en de situatie voor alle bezoekers en dieren veilig houden. 

Het Openluchtmuseum is geopend van 30 maart 2024 tot en met 3 november 202 van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandagen, uitgezonderd feestdagen en de maandagen in de Vlaamse schoolvakanties.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief