Skip to main content
Winterwandelingen 2020

Maak het echt mee

Bokrijk abonnement 2023

Bokrijkabonnement

1 jaar ontspanning voor het hele gezin voor maar € 95? Bezoek ons Openluchtmuseum en onze events zo vaak je wil én geniet van fikse kortingen bij andere musea, pret-, vakantie- en dierenparken.

Zomerbar Bokrijk

Uitbater Zomerbar

Gezocht: een enthousiaste horeca-uitbater om deze zomer in onze Openluchtspeeltuin een pop-up bar te runnen. Wie weet verzorg jij er binnenkort de food & drinks? Stel je snel kandidaat!

Moestuin in het Openluchtmuseum

Vrijwilligers gezocht

Woon jij in de buurt en heb je zelf geen plaats voor een (moes)tuin? Stel je kandidaat om een moestuintje in het Openluchtmuseum of de planten in het Arboretum te verzorgen. 

Highlighted content

Bokrijk abonnement 2023

Terwijl alles duurder wordt, houden wij onze prijzen laag. Voor maar € 95 geniet je hele gezin van een jaar lang ontspanning. Bezoek het Openluchtmuseum  zo vaak je wil én geniet van fikse kortingen bij andere musea, pret-, vakantie- en dierenparken. Het Bokrijkabonnement voor ouders of grootouders: jouw investering in quality time.

Haspengouw Bokrijk

Ontdek welke evenementen je mag verwachten in 2023! Wist je dat je als abonnee al onze events gratis kan bezoeken?

Arboretum - Bokrijk

Ons Arboretum is elk seizoen net dat tikkeltje anders! In het najaar een prachtig palet van herfsttinten; in de winter unieke contrasten. Een bewegwijzerde wandelroute van 1,7 km gidst je doorheen onze mooie planten- en bomencollectie.

Zepperen

Blijf op de hoogte van alles wat er in en rond Bokrijk gebeurt. Van restauratie-updates tot interessante verhalen over ons museum, je leest ze allemaal in onze blog. 

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze bokrijkproducten. Verras vrienden en familie met onze geschenksets

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk, Wildeman. Ook de BKRK-award winnende producten kan je snel in huis halen. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
Bokrijk thee
New

Box 4 soorten thee

24,50 Bestel nu

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van zonsopgang tot zonsondergang. 

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein, rechts van het Infocenter. In het Openluchtmuseum zijn aangelijnde honden ook welkom, behalve op het dierenerf* van museumboerderij Het Duifhuis (nr.10), ‘De sixties’ en het peuter- en kleuterdorp in de speeltuin.  *Op deze locatie zijn andere dieren aanwezig, we willen de rust van deze dieren ten allen tijde bewaren en de situatie voor alle bezoekers en dieren veilig houden. 

Het Openluchtmuseum is geopend van 1 april 2023 tot en met 5 november 2023 van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandag, uitgezonderd de maandagen van de Belgische schoolvakanties en die op feestdagen vallen.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief