Skip to main content
Winterwandelingen

Winterwandelingen

Event details

Wanneer

-

Locatie

Openluchtmuseum Bokrijk

Over het evenement

Van 2 tot en met 8 januari 2023 van 14 u. tot 19 u. opent het Openluchtmuseum zijn deuren voor de jaarlijkse Winterwandelingen. Kom samen met vrienden en familie het park op een andere manier verkennen. Niet enkel het Arboretum, Fietsen Door Het Water en de uitgestrekte bossen zijn het ontdekken waard. Ook het Openluchtmuseum is tijdens de winterdagen de moeite; laat onze sfeerverlichting jou de weg wijzen doorheen de verschillende museumdelen. 

Let op: tijdens de Winterwandelingen zijn de gebouwen in het Openluchtmuseum gesloten en zijn er geen acteurs aanwezig. Je kan wel terecht bij horecapunten 'St. Gummarus' en 'Bistro Koetshuis' voor een lekker kopje koffie of een heerlijke warme maaltijd. 

Praktisch 

  • Openingsuren: van 2 tot en met 8 januari 2023 van 14 u. tot 19 u. 
  • Toegang:
    • Volwassene (en kinderen vanaf 13 jaar) / groep / 60+ / persoon met een beperking: € 3
    • Kinderen 0 - 12 jaar: gratis
    • Parking: gratis
    • Toegang: kassa aan het Infocenter (via Parking 1) - kassa aan Parking 2 is gesloten

Je kan niet reserveren voor de Winterwandelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van zonsopgang tot zonsondergang. 

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein, rechts van het Infocenter. In het Openluchtmuseum zijn aangelijnde honden ook welkom, behalve op het dierenerf* van museumboerderij Het Duifhuis (nr.10), ‘De sixties’ en het peuter- en kleuterdorp in de speeltuin.  *Op deze locatie zijn andere dieren aanwezig, we willen de rust van deze dieren ten allen tijde bewaren en de situatie voor alle bezoekers en dieren veilig houden. 

Het Openluchtmuseum is geopend van 1 april 2023 tot en met 5 november 2023 van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandag, uitgezonderd de maandagen van de Belgische schoolvakanties en die op feestdagen vallen.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.