Openluchtmuseum

Groepen

Of je er nu op uit trekt met je familie, vrienden, je vereniging, sportclub, bedrijf of afdeling: een bezoek aan Bokrijk is een belevenis van het begin tot het einde! We voorzien steeds een aangepast programma dat rekening houdt met de jullie leeftijden, wensen en interesses. Voor de activiteiten is er een minimum van 15 personen gewenst, indien jullie voor 15 personen betalen is een reservatie van een activiteit geen probleem.

De expo ‘De wereld van Bruegel’ kon in 2019 al rekenen op heel wat lovende reacties, dus geven we je in 2020 de unieke kans om deze interactieve tentoonstelling in groep te ontdekken en de op maat gemaakte programma’s te beleven.

Horeca

Een groepsbezoek is pas 100% geslaagd als je ook een verwenmoment hebt bij één van onze horecapartners.

We selecteerden volgende formules voor groepen.

Horeca
HANGAR58

HANGAR58

Een hypermoderne hangar met uitzicht op een sprookjesachtig verlichte eeuwenoude stad, verscholen in het groen. HANGAR58 is de enige eventlocatie in de regio waar een stad exclusief de uwe is. Met hun all-in service en persoonlijke aanpak vormt het H58 team de locatie om tot de unieke omkadering en invulling van uw volgende priv├ę- of bedrijfsfeest, expo of familiedag. Voor 250 tot 5000 genodigden.

Reserveer nu

Sint-Gummarus

Sint-Gummarus

Sint-Gummarus is een sfeervolle Lierse herberg nabij het Kempens dorpsplein met een ruime gelagzaal en groot buitenterras. Je kunt hier terecht voor streekgerechten zoals boerenschotels, Vlaamse karbonades en boekweitkoeken. Voor groepen van 15 tot 50 personen. Contact: 011 26 54 15.

Bistro Koetshuis

Bistro Koetshuis

Bij Bistro Koetshuis nemen ze je mee op ontdekkingsreis dankzij hun karaktervolle interieur, lokale ingredi├źnten, tot in de puntjes uitgewerkte events.
Voor de actuele openingsuren kijk op www.bistrokoetshuis.be
Voor groepen van 15 tot 50 personen.
Contact: 011 96 16 13 of https://www.bistrokoetshuis.be/

Egt. The Slow Bakery

Egt. The Slow Bakery

In dit authentieke broodatelier wordt er met plaatselijk graan artisanaal zuurdesembrood en andere lekkerijen gebakken. Enkel om af te halen. Gesloten op maandag.
Contact: https://egtbrood.be/

De Kleinaert

De Kleinaert

Huiselijke kroeg in het Haspengouwse deel van het openluchtmuseum. Je kunt er terecht voor de kleinere keuken. Voor groepen tot 25 personen. Contact: 011 26 54 15.

In den dolfijn

In den dolfijn

Herberg-eethuis met West-Vlaamse specialiteiten. Het gebouw werd in 1978 overgebracht van St.-Ryckers bij Veurne. Voor groepen tot 20 personen. Contact: 011 26 54 15.