Openluchtmuseum

Groepen

Of je er nu op uit trekt met je familie, een groep vrienden, je vereniging, sportclub, bedrijf of afdeling: in het Openluchtmuseum word je in de watten gelegd. We voorzien steeds een aangepast programma dat rekening houdt met de jullie leeftijden, wensen en interesses. Snuif op een interactieve manier de sfeer op van het plattelandsleven van 100 jaar geleden of ontdek de wervelende sixties. Voor de activiteiten is er een minimum van 15 personen gewenst, indien jullie voor 15 personen betalen is een reservatie geen probleem.

Download hier het algemene overzicht voor:

Horeca

Van een stevig ontbijt, koffie met Limburgse vlaai of een pannenkoek tot een uitgebreid driegangenmenu of broodmaaltijd... In Bokrijk heb je keuze te over om de inwendige mens te versterken.

Een overzicht van de beschikbare menu's vind je hier.

Horeca
De Kleinaert

De Kleinaert

Huiselijke kroeg in het Haspengouwse deel van het Openluchtmuseum. Je kunt er terecht voor de kleinere keuken. Voor groepen tot 25 personen. Contact: 011 26 54 17.

In den dolfijn

In den dolfijn

Herberg-eethuis met West-Vlaamse specialiteiten. Het gebouw werd in 1978 overgebracht van St.-Ryckers bij Veurne. Voor groepen tot 20 personen. Contact: 011 26 54 16.

Sint-Gummarus

Sint-Gummarus

Sfeervolle, vernieuwde, Lierse herberg nabij het Kempens dorpsplein met een ruime gelagzaal en groot buitenterras. Je kunt hier terecht voor streekgerechten zoals boerenschotels, Vlaamse karbonades en boekweitkoeken. Voor groepen van 15 tot 50 personen. Contact: 011 26 54 15.

De Superette Bokrijk

De Superette Bokrijk

In dit authentieke broodatelier wordt er met plaatselijk graan artisanaal zuurdesembrood gebakken in een houtoven. Enkel om af te halen.
Nieuw: Picknick voor groepen.

Het koetshuis

Het koetshuis

Sfeervolle brasserie met buiten- en binnenterras. Het gevarieerde aanbod bevat verrassende snacks, verse salades, seizoensgebonden menu’s en stevige streekbieren. Geschikt voor groepen tot 200 personen. Opgelet, de openingsuren in december werden gewijzigd. Voor de actuele openingsuren kijk op www.koetshuisbokrijk.be.