Openluchtmuseum

Groepen

Gezellig samen zijn én tegelijkertijd unieke indrukken opdoen? Ook in moeilijke tijden, we pasten onze programmatie aan. Je groepsbezoek aan Bokrijk is hét recept voor mooie herinneringen... Enkel hier ervaar je ‘aan den lijve’ de verschillen én de gelijkenissen tussen heden, verleden en toekomst en kijk je zelfs vooruit naar wat de toekomst mogelijk brengen zal.

Zoals steeds willen we garant staan voor die bijzondere Bokrijkbeleving. We nemen op elk moment de nodige en gepaste veiligheidsmaatregelen in het park en dit voor alle aspecten van je bezoek: van het onthaal en de begeleiding tot de inhoud van onze programma’s.

Laat je inspireren door onze gevarieerde pakketten.

Het aanbod voor Franstalige groepen vind je hier.

Horeca

Een groepsbezoek is pas 100% geslaagd als je ook een verwenmoment hebt bij één van onze horecapartners. Alle horecapartners in Bokrijk volgen de COVID-19 maatregelen die gelden op de dag van je bezoek.

We selecteerden volgende formules voor groepen.

Horeca
HANGAR58

HANGAR58

Een hypermoderne hangar met uitzicht op een sprookjesachtig verlichte eeuwenoude stad, verscholen in het groen. HANGAR58 is de enige eventlocatie in de regio waar een stad exclusief de uwe is. Met hun all-in service en persoonlijke aanpak vormt het H58 team de locatie om tot de unieke omkadering en invulling van uw volgende privé- of bedrijfsfeest, expo of familiedag. Voor 250 tot 5000 genodigden.

Reserveer nu

Sint-Gummarus

Sint-Gummarus

Sint-Gummarus is een sfeervolle Lierse herberg nabij het Kempens dorpsplein met een ruime gelagzaal en groot buitenterras. Je kunt hier terecht voor streekgerechten zoals boerenschotels, Vlaamse karbonades en boekweitkoeken. Voor groepen van 15 tot 50 personen. Contact: 011 26 54 15.

Bistro Koetshuis

Bistro Koetshuis

Bij Bistro Koetshuis nemen ze je mee op ontdekkingsreis dankzij hun karaktervolle interieur, lokale ingrediënten, tot in de puntjes uitgewerkte events.
Voor de actuele openingsuren kijk op www.bistrokoetshuis.be
Voor groepen van 15 tot 50 personen.
Contact: 011 96 16 13 of https://www.bistrokoetshuis.be/

Egt. The Slow Bakery

Egt. The Slow Bakery

In dit authentieke broodatelier wordt er met plaatselijk graan artisanaal zuurdesembrood en andere lekkerijen gebakken. Enkel om af te halen. Gesloten op maandag.
Contact: https://egtbrood.be/

De Kleinaert

De Kleinaert

Huiselijke kroeg in het Haspengouwse deel van het openluchtmuseum. Je kunt er terecht voor de kleinere keuken. Voor groepen tot 25 personen. Contact: 011 26 54 15.

In den dolfijn

In den dolfijn

Herberg-eethuis met West-Vlaamse specialiteiten. Het gebouw werd in 1978 overgebracht van St.-Ryckers bij Veurne. Voor groepen tot 20 personen. Contact: 011 26 54 15.