Openluchtmuseum

Groepen

Of je er nu op uit trekt met je familie, vrienden, je vereniging, sportclub, bedrijf of afdeling: een bezoek aan Bokrijk is een belevenis van het begin tot het einde! Stap enkel in 2019 in 'De wereld van Bruegel', een interactieve en tijdelijke Bruegelexpo die je niet mag missen. We voorzien steeds een aangepast programma dat rekening houdt met de jullie leeftijden, wensen en interesses. Voor de activiteiten is er een minimum van 15 personen gewenst, indien jullie voor 15 personen betalen is een reservatie geen probleem.

Download hier het algemene overzicht voor:

Horeca

Van een stevig ontbijt, koffie met Limburgse vlaai of een pannenkoek tot een uitgebreid driegangenmenu of broodmaaltijd... In Bokrijk heb je keuze te over om de inwendige mens te versterken.

Een overzicht van de beschikbare menu's vind je hier.

Horeca
De Kleinaert

De Kleinaert

Huiselijke kroeg in het Haspengouwse deel van het Openluchtmuseum. Je kunt er terecht voor de kleinere keuken. Voor groepen tot 25 personen. Contact: 011 26 54 17.

In den dolfijn

In den dolfijn

Herberg-eethuis met West-Vlaamse specialiteiten. Het gebouw werd in 1978 overgebracht van St.-Ryckers bij Veurne. Voor groepen tot 20 personen. Contact: 011 26 54 16.

Het koetshuis

Het koetshuis

Vanaf 1 januari wordt er hard gewerkt aan de opening van de nieuwe Bistro – Bistro Koetshuis. De openingsuren in de januari en februari en de menukaart werden dan ook aangepast. Voor de actuele openingsuren kijk op http://bistrokoetshuis.be/.

Sint-Gummarus

Sint-Gummarus

Sfeervolle, vernieuwde, Lierse herberg nabij het Kempens dorpsplein met een ruime gelagzaal en groot buitenterras. Je kunt hier terecht voor streekgerechten zoals boerenschotels, Vlaamse karbonades en boekweitkoeken. Voor groepen van 15 tot 50 personen. Contact: 011 26 54 15.

De Superette Bokrijk

De Superette Bokrijk

In dit authentieke broodatelier wordt er met plaatselijk graan artisanaal zuurdesembrood gebakken in een houtoven. Enkel om af te halen.
Nieuw: Picknick voor groepen.