Skip to main content
Veronique Sneyaert - getuigenis

Getuigenissen VAKlab

Zida - foto Pieter

Ida Dendas' dochtertje Fleur heeft een huidziekte. Omdat Ida geen verzorgingsproduct vond dat een verlichting bood, ontwikkelde ze in 2017 zelf een verzachtende zeep. Zida was geboren. Maar, een onderneming opzetten betekent zoveel meer dan de creatie van producten. Dankzij de Groepstraining voor prestarters van Vakmanschap & Ondernemerschap leerde ze anders naar haar onderneming kijken.

Pour - BKRK-award Textiel

Ongeveer één jaar na de BKRK-award #Textiel zijn juryvoorzitter Ilse Dedeken van Verilin en Julie van den Boorn, laureaat met haar onderneming Pōur, een samenwerking aangegaan en werken ze aan een duurzame oplossing voor het transport en de verpakking van de interieurproducten van Verilin. 

Zida zeep voor Bokrijk

Bokrijk verkoopt in haar museumshop heel wat exclusieve Bokrijkproducten. Allen met focus op lokaal vakmanschap. In mei 2020 lanceerden we een exclusieve Bokrijk-zeeplijn, een samenwerking met zeepzieder Ida Dendas.

Margot Declerck

Margot Declerck was de winnares van de eerste BKRK-award leer. Ondertussen heeft ze niet stil gezeten en werkt ze samen met Ambiorix voor het verdelen van haar O-binder.

Veronique Sneyaert - getuigenis

Veronique is sinds enkele jaren fulltime ondernemer. Haar boeiende job waarin ze 17 jaar met hart en ziel gewerkt heeft, heeft ze zonder verpinken vaarwel gezegd. De passie om iets met haar handen te doen, dingen te maken en zich creatief uit te leven kon ze niet meer tegenhouden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief