Plan je bezoek

Op deze pagina vind je informatie over de openingsuren, prijzen, het reserveren van tickets, horeca, bereikbaarheid, enzovoort. Heb nog je vragen? Raadpleeg dan even de veelgestelde vragen. Vind je hier niet het antwoord dat je zoekt? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.

Plan je bezoek

Abonnement

Benieuwd waar onze huidige gebruiken vandaan komen? In het Openluchtmuseum Bokrijk ontdek je hoe het verleden onze toekomst inspireert! Vanaf 6 april 2019 stap je in het Openluchtmuseum in ‘De wereld van Bruegel’: deze interactieve expo brengt de link tussen de schilder Pieter Bruegel de Oude en het museum verrassend aan het licht. Waan je in een schilderij op het inspirerende Bruegelparcours en ontdek hoe actueel zijn werk vandaag nog steeds is! Na de kunst van het brood bakken en de geschiedenis van textiel vertellen we je met BKRK Bier in onze museumbrouwerij Het Paenhuys alles over het brouwen van ambachtelijk bier. Ons nazomerabonnement is er weer! Voor een gezins- of grootouder abonnement betaal je € 45 in plaats van € 95. Online te bestellen van 1 september tot en met 30 september. Tot 3 november verkrijgbaar in het Infocenter.

Tarieven

Bestel hier

Gezinsabonnement € 45,00 per gezin
Individueel abonnement € 30,00 per persoon
Grootouderabonnement € 45,00 voor de grootouders en alle kleinkinderen t.e.m. 18 jaar.
Kinderabonnement € 13,00 per kind van 3 t.e.m. 12 jaar (excl. parkingticket)

 


Voordelen in Bokrijk 2019

Bestel hier

Geniet met je abonnement van:

 1. Gratis toegang tot het Openluchtmuseum en ‘De sixties’ tot en met 3 november 2019

 2. Gratis 1 parkeertickets (2 voor een gezins- of grootouderabonnement)

 3. 10% korting op aankopen in de museumshop

 4. Atelier+: Leer onder professionele begeleiding juweelweven of maak een unieke handtas uit leder … Als abonnee krijg je 10% korting (uitgezonderd de ateliers die doorgaan in De Superette Bokrijk). Je kan online inschrijven en je reservatie betalen. Om van je korting te genieten moet je voor het selecteren van het aantal tickets, je promocode Bokrijk19 ingeven. Alle ateliers en data vind je hier.

 5. Gratis toegang tot alle evenementen en activiteiten uit onze kalender

 6. Nieuw! Exclusieve Abonneemomenten (Inschrijven is noodzakelijk en doe je hier): 

 • Ontdek de historische dierenrassen in het museum - Do 4 juli · 18.30 u. - 20 u.
 • Met de boer de Bokrijkdieren voederen - Wo 10 juli · 8.30 u. - 10 u.
 • Collectie- en depotwerking: een blik achter de schermen - Di 16 juli · 18.30 u. - 20 u.
 • In de voetsporen van de Bokrijkimker: de Bokrijkbijen van dichtbij - Ma 22 juli · 8.30 u. - 10 u.
 • Sprookjeswandeling voor het slapen - Di 30 juli · 18.30 u. - 20 u.
 • Met de boer de Bokrijkdieren voederen - Vrij 9 augustus · 8.30 u. - 10 u.
 • Wandeling met herder en schapen + picknickontbijt - Do 15 augustus · 8.30 u. - 10 u.
 • Sprookjeswandeling voor het slapen - Vrij 23 augustus · 18.30 u. - 20 u.
 • ‘Hard hat’-tour langs de restauratiewerken - Woe 28 augustus · 18.30 u. - 20 u.
 

Voordelen bij partners in Bokrijk

Bestel hier

Frituur speeltuin:
15% korting bij aankoop van een frikandel op vertoon van het abonnement.

Bistro Koetshuis:
1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement.

Snoepwinkel speeltuin:
15% korting bij aankoop van een ijsraket op vertoon van het abonnement.

De Superette Bokrijk:
Tweede brood aan halve prijs in broodatelier ‘De Superette Bokrijk’

Sint-Gummarus en In den Dolphijn:
Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades).

Mini Auto’s: 
5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement.

Snoepwinkel museum:
€ 0,50 korting bij aankoop van een zak "blokspek" van 250 gram op vertoon van het abonnement.

Rondrit paard en kar:
Eenmalig € 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum.

Parking:
Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst € 20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). Bij het nazomerabonnement krijg je 2 parkeerbeurten gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (1 gratis parkeerbeurt bij een individueel abonnement).
Het eerste half uur parkeer je gratis, je kan gewoon in- en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat.

Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief:
Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief. Zo mis je zeker niets in Bokrijk.

10% korting:
Op bepaalde aankopen in de museumshop van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10% korting aan de kassa.

Aparte kassa:
Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus.

Voordelen bij partners buiten Bokrijk

Bestel hier

Gedurende het ganse seizoen geniet je dankzij je Bokrijkabonnement 2019 van volgende voordelen:

Thermae 2000

Toe aan wat quality time met je vriend of vriendin? Dat kan heel goed met dit arrangement van Thermae 2000: 1 dag toegang tot het wellnessresort, waaronder de thermale binnen -en buitenbaden uit eigen bron op 388 meter diepte in de Cauberg.

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:

Onbeperkt € 10,00 korting op de reguliere dagprijs. (€ 24,50 ipv .€ 34,50)

Bezoek de site

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Rondom een historische buitenplaats met daarop een 17e-eeuws kasteel zijn meer dan 15 verschillende tuinen aangelegd met als middelpunt het indrukwekkende Rosarium met duizenden rozen. Regelmatig vinden er activiteiten plaats als muziekoptredens, bloemenshows en exposities. Bovendien worden er dagelijks rondleidingen gegeven. Daarnaast is Kasteeltuinen Arcen ook leuk voor kinderen! Ze gaan op weg met een speurtocht of spelen een wedstrijdje midgetgolfen of vermaken zich op het speelstrand.

25 % korting op de reguliere entree voor maximum 4 personen. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Geldig van 6 april tot en met 3 november 2019. Niet geldig op 21 en 22 september en tijdens avondopenstellingen.

 

Bezoek de site

Bilzen Mysteries

Bilzen Mysteries Het Complot

De nieuwe speurtocht ‘Het Complot’ van Bilzen Mysteries is een interactief misdaadspel voor jong en oud. Gewapend met tablet en een flinke portie speurderstalent ontrafel je stukje bij beetje de oplossing van het mysterie. Word jij de rechterhand van Commissaris Angel, vertolkt door Joke Devynck?

Met jouw Bokrijkabonnement krijg je € 1,50 korting per ticket.

Bilzen Mysteries Het Verhaal

’s Avonds komt het kasteel van Alden Biesen tot leven tijdens ‘Het Verhaal’: een fascinerend klank-en lichtspel dat de 800-jarige geschiedenis van de Landcommanderij vertelt. Jouw virtuele gids van deze betoverende tijdreis is de Heer van Biesen, vertolkt door Jan Decleir.

Surf naar www.bilzenmysteries.be/korting en geef de code t2k2e056 in. Deze korting is enkel geldig bij online reservaties (max. 5 tickets). Op de dag van het bezoek moet het Bokrijkabonnement ook getoond worden aan de kassa.

Bezoek de site

SEA LIFE Blankenberge

SEA LIFE Blankenberge biedt onderdak aan meer dan 2.500 dieren. Je gaat op ontdekking doorheen de 7 wereldzeeën en de indrukwekkende Amazonerivier. Je kan er haaien, piranha’s, zeepaardjes, otters, zeehondenpups, zeeleeuwen en Humboldt pinguïns van dichtbij observeren. Op zoek naar een unieke ervaring? Een bezoekje aan SEA LIFE Blankenberge is meer dan de moeite waard!

Onbeperkt 50% korting op de reguliere kassaprijs tijdens het zomerseizoen. Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Bezoek de site

GaiaZOO

GaiaZOO, al viermaal gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux, biedt een adembenemende wereld van dier en natuur.

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Enkel geldig bij aankoop van een ticket aan de kassa, niet via online.

Geldig van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019.

Voor andere openingsuren zie website.

Bezoek de site

Grotten van Han

In het dorpje Han-sur-Lesse, op nauwelijks een uur van Brussel, schuilt één van de beroemdste grotten van ons continent. Beleef vanaf 1 juli een magische tijdsreis tijdens je bezoek aan de Grot van Han: laat je in het hart van de Grot verrassen door de nieuwe klank- en lichtshow “Origin”. Een creatie van Luc PETIT, de beroemde alchemist van podiumkunsten die onder andere met le Cirque du Soleil, Franco Dragone en Disney heeft samengewerkt.

Geniet van 40% korting op het ticket 12+ op volgende producten:

1) Het PassHan ticket : toegang tot de Grotten van Han, het uitgestrekte Wildpark waar je de Europese big 5 kunt spotten, PrehistoHan en Han 1900. Geldig van 6 april t.e.m. 3 november.

2) Het Parcours Speleo ondergronds traject waarbij je door de modder van de rivier en langs instortingen kruipt. Klauteren, … kruipen, …, glijden! Ideaal voor sensatieliefhebbers! Laarzen, helm en uitrusting worden uitgeleend aan de ingang.

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:
Geldig van 23 februari 2019 tot en met 4 januari 2020

Bezoek de site

Zoo Antwerpen, Planckendael & Serpentarium

Duizenden dieren hebben hun thuis in de Antwerpse Zoo. Ze wonen er in prachtige, meestal geklasseerde gebouwen. Neem dus zeker eens een kijkje in het Kleinapengebouw, Vriesland, het zeehondenverblijf, Hippotopia… enzovoort.

1 x 30% korting op de reguliere toegangsprijs van ZOO Antwerpen, 1 x 30% korting op de reguliere toegangsprijsvan Planckendael en 1 x 30 % korting op de reguliere toegangsprijs van Serpentarium.

Bezoek de site

Safaripark Monde Sauvage

Bezoek het Safaripark Monde Sauvage en trek de wilde wereld in op slechts 25 km van Luik. Ontdek een echte Afrikaanse safari of ga op zoektocht naar wilde diersoorten en vergeet zeker de nieuwe Jungle Dôme niet!

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Abdijsite Herkenrode

De Abdijsite Herkenrode in Hasselt, daar beleef je het verleden op een andere manier. In de kruiden- en inspiratietuin geniet je van de mooie tuinarchitectuur met meer dan 500 verschillende kruiden en in het belevingscentrum word je meegesleurd doorheen de boeiende geschiedenis van 600 jaar vrouwen in Herkenrode. Daarnaast kan je er ook genieten van de indrukwekkende omgeving.

Onbeperkt 50 % korting op de reguliere toegangsprijzen van belevingscentrum en/of kruiden- en inspiratietuin voor volwassenen (uitgezonderd evenementen).

Periode : 1 april 2019 tem 31 oktober 2019.

Bezoek de site

NIEUW IN 2019: Comics Station

Comics Station: hét nieuwe indoor pretpark naast station Antwerpen-Centraal, met onze Belgische striphelden.

Beleef unieke avonturen in Comics Station, samen met je favoriete striphelden. Stap in de teletijdmachine met Suske en Wiske, schiet nog sneller dan Lucky Luke, bouw een feestje met de Smurfen en glij van de hoogste indoor glijbaan van de wereld. In dit nieuwe pretpark zit je goed voor uren familieplezier! Ideaal voor families met kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar.

Abonnementhouders van Bokrijk 2019 verkrijgen op vertoon van hun Bokrijkabonnement 2019 onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs van Comics Station Antwerp

 

Bezoek de site

Huis van Alijn

Het cultureel erfgoed van alledag is een immense schatkamer van verhalen van dingen die (n)ooit voorbijgaan. Je beleeft ze in het Huis van Alijn! Een museum met een passie voor het dagelijks leven in de 20ste eeuw.

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:
1 x gratis toegang. 
Geldig van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019.

Bezoek de site

Jenevermuseum

In het Jenevermuseum in Hasselt leer je alles bij over de geschiedenis en het productieproces van jenever. In het proeflokaal maak je kennis met allerlei jeneversoorten: fruitig, romig, jong, oud, belegen, … En waarom geen huisgemaakte jenever meenemen om thuis na te genieten van een heerlijk glaasje?

1x gratis toegang (niet geldig voor tijdelijke tentoonstellingen).

Bezoek de site

Modemuseum Hasselt

Het Modemuseum Hasselt stelt enkele keren per jaar nieuwe en unieke collecties kledij tentoon.

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:
1 x gratis toegang.
Geldig van 2 januari 2019 tot en met 31 december 2019.

Bezoek de site

Museum voor natuurwetenschappen

Ooit al een stegosaurusskelet in elkaar gestoken? Oog in oog gestaan met een briesende buffel? Of zou je wel eens in de huid van een Neanderthaler willen kruipen? Waar wacht je nog op? Neem een duik… in een museum dat leeft!

€ 1,00 korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen. €1,50 korting op de reguliere toegangsprijs voor kinderen (6-17j). (Niet geldig op tijdelijke tentoonstellingen).

Bezoek de site

Nederlands Openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem komt het verleden tot leven. Een leuk dagje uit voor de hele familie. Maar ook voor een feest, lunch of diner.

1 x gratis toegang tijdens het zomerseizoen en 1 x gratis toegang tijdens het winterseizoen. Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Bezoek de site

Speelgoedmuseum Mechelen

Spel en speelgoed zijn van alle tijden en van alle mensen. Ontdek speelgoed van vroeger en nu: poppen, miniatuurtreinen en nog zoveel meer.

1 x 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Arboretum Kalmthout

Arboretum Kalmthout is een van de oudste en meest gevarieerde bomen- en plantentuinen in Vlaanderen. Je ontdekt er duizenden zeldzame bomen, struiken en bloemen. In de zomervakantie is er voor de kinderen een boeiende en leuke speurtocht.

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:
Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Kijk op de website voor meer informatie.
Geldig van 1 maart 2019 tot en met 22 december 2019, met uitzondering van de plantendagen.

Bezoek de site

Cosmodromeshows

Ben je klaar voor een spannende ontdekkingstochtlangsheen sterren, planeten en andere mysterieuze fenomenen?

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Geldig tijdens de openingstijden van Cosmodrome.

Bezoek de site

De Lieteberg

“Fascinerende Microkosmos” neemt je mee in de wonderbaarlijke en geheimzinnige wereld van de insecten. Het verrassende insectenmuseum is meteen de hoofdattractie van het bezoekerscentrum De Lieteberg.

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:
€ 2,00 korting op een combiticket voor volwassenen voor het Blotevoetenpad, de Entomopolis en de Vlindertuin. Voor concrete tarieven raadpleeg de website.
Van 3 januari 2019 tot en met 31 december 2019

Bezoek de site

Japanse Tuin

Picknicken onder een bloeiende kerselaar, genieten van een Japanse drumconcert en een onvergetelijke, authentiek Japanse setting. De Japanse Tuin in Hasselt heeft het allemaal. Rustzoekers raden we aan om de Tuin tijdens de weekdagen of in weekends zonder evenementen te bezoeken. Wie graag een dag vol Japanse activiteiten beleeft, neemt best een kijkje op de website om zijn keuze te maken uit een hele reeks Japans-geïnspireerde evenementen. Voor ieder wat wils!

1 x 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Rederij Stiphout

Rederij Stiphout uit Maastricht heeft diverse boottochten op de Maas samengesteld. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze. Wij doen er alles aan om uw wensen en voorkeuren af te stemmen op onze mogelijkheden.

Onbeperkt 50% korting op de rondvaart op de Maas, ook extra korting op andere boottochten.

Bezoek de site

Bellewaerde

Puur avontuur!

Onbeperkt 40% korting op het volwassenentarief.

De korting is geldig op alle openingsdagen van 1 april t.e.m. 5 november, met uitzondering van Pasen, Paasmaandag, 1 mei, OLH Hemelvaart, de Halloweennocturnes*, de dagen dat het park volledig afgehuurd is*.
* voor data Halloweennocturnes en dagen dat het park afgehuurd is kan u vinden op de website.

Bezoek de site

Walibi

Met het hele gezin of onder vrienden, iedereen wil naar pretpark Walibi!

Onbeperkt 40% korting op het volwassenentarief.

Geldig op alle openingsdagen van 1 april t.e.m. 4 november, met uitzondering van Pasen, Paasmaandag, 1 mei, OLH Hemelvaart, de Halloweennocturnes*, de dagen dat het park volledig afgehuurd is*.


* De data van de Halloweennocturnes en dagen dat het park afgehuurd is kan u vinden op de website.

Bezoek de site

Verfland

Lentegroen in de badkamer voor een frisse start van de dag? Zonnig oranjegeel voor meer smaak in de keuken? Adventpaars gecombineerd met kaarslicht voor in de donkere maanden? In het uitgebreide assortiment van Verfland vind je het allemaal.

Op vertoon van het Bokrijkabonnement ontvang je 25% korting op verf en ontvang je 15% korting voor behang- en schildermaterialen.

Niet geldig op ladders, machines, kledij, verhuur en speciaal behang van Arte.

Bezoek de site

Bobbejaanland

’T plezantste land. Met talloze attracties zoals de Bob Express, Dreamcatcher, Evolution en deSpeedy Bob zeker een bezoekje waard.

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen enkel geldig tijdens het zomerseizoen en niet geldig tijdens bepaalde evenementen. Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Bezoek de site

Boudewijn Seapark

Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge:

3 shows, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties!
Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…

In het zeeleeuwentheater beleef je een nieuw avontuur samen met onze imposante zeeleeuwen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer.

Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Abonnementhouders van Bokrijk ontvangen in Boudewijn Seapark op vertoon van een geldige abonnementskaart 2019 onbeperkt 40% korting op de reguliere toegangsprijs, ook voor kinderen geldig, en dit tijdens het zomerseizoen 2019 (6 april t/m 29 september 2019)

Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Bezoek de site

Plopsaland De Panne

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens.

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Plopsa Coo

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. Mis zeker de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Plopsa Indoor Coevorden

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Bij mooi weer kan je buitenspelen in het ruime buitengedeelte. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Plopsa indoor Hasselt

Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 supercoole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis liveshow met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren!

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Plopsaqua De Panne

Welkom in het allereerste waterpretpark van Plopsa, dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Duik samen met Maya de Bij, Bumba, Samson, Wickie de Viking en al hun vrienden in een magisch avontuur, met adembenemende attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen.

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Goalmine

GoalMine, de unieke interactieve voetbalbeleving in de Luminus Arena, het stadion van KRC Genk.

GoalMine gaat over het voetbalspel, de spelers, hun omkadering, hun fans, de stadions waarin ze spelen en de lange traditie van het spel met een hulde aan de pioniers van de Limburgse mijnploegen. De klemtoon ligt op het voetbal als historisch en actueel maatschappelijk fenomeen.

‘GoalMine’ is kijken, luisteren, opzoeken en spelen, voor jong en oud. Het parcours van deze voetbalbeleving is opgevat als een interactieve reis door de wereld van het voetbal met filmbeelden, foto's, geluidsomgevingen, interviews en allerlei interactieve displays. Klaar voor de aftrap? Kom ons bezoeken. Alle info op www.goalmine.be

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Aquafun - Sunparks Kempense meren

Aquafun is de ideale plek voor enthousiaste water­ratten. Hier kan men steeds terecht voor een warme duik. Eender welk weer!

Waterpret beleeft u het hele jaar door in het subtropisch zwemparadijs Aquafun. Hier beleeft de hele familie uren­lang waterplezier.  Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het golfslagbad of laat u meevoeren door de waterversnellers.

Ook baby's en peuters beleven dolle pret in het baby- en kinderbad

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:
+/- 40% korting: Met uw Bokrijkabonnement ontvangt u tot € 2.5 korting in het laagseizoen en tot € 6 korting per persoon in het hoogseizoen!

 

Bezoek de site

NIEUW IN 2019: Train World

Een reis door de tijd!

Train World is een unieke spoorervaring die je van de allereerste stoomlocomotieven tot de flitsende hogesnelheidstreinen brengt! Het is een universum dat een beroep doet op alle zintuigen om de vele verschillende dimensies van de spoorwegen te kunnen bevatten. Een bezoek aan Train World is een actieve en verrassende uitstap. Je wandelt tussen locomotieven, neemt plaats in treinen van 100 jaar oud, bezoekt een spoorweghuisje en loop over een echte spoorwegbrug. Je ervaart zelfs hoe het voelt om een trein te besturen!

Abonnementhouders 2019 van Bokrijk ontvangen op vertoon van hun Bokrijkabonnement 2019

€ 4,00 korting op het family ticket i.e. 2 volwassenen + max. 3 kinderen of 1 volwassene en max. 4 kinderen. De normale prijs voor een family ticket: € 36,00, de Bokrijkabonnees 2019 betalen € 32,00.

Geldig tot en met 31 december 2019

Bezoek de site

NIEUW IN 2019: Roularta

Bent u geïnteresseerd in lifestyle, sport, trends of actualiteit … U vindt ongetwijfeld een magazine dat bij u past! Geniet aantrekkelijke kortingen op het brede aanbod: Libelle, Feeling, Flair, La Maison Victor, Nest, Body¬talk, Knack, Sport/Voetbal-magazine en Trends.

 

Tot 44% korting op de magazines van Roularta Media Group, klik hier voor de korting. Geef bij Bedrijf/organisatie 'Bokrijk' in en bij Personeels- of lidnummer je abonnementskaartnummer om te kunnen genieten van de korting.

Bezoek de site

Atomium

Een van van de meest verbazingwekkende monumenten ter wereld in Brussel, gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1958 in België.

1 x toegang aan het groepstarief (max. 4 personen)

Bezoek de site

C-Mine Expeditie

C-mine Expeditie is een verkenning van de ondergrondse ruimtes van de mijnsite C-mine in Winterslag.

Onbeperkt € 2,00 korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen. Voor de juiste openingsuren raadpleeg de website.

Bezoek de site

Centrum Ronde van Vlaanderen

Bezoek het belevingsmuseum van het CRVV en beleef – of win –de Ronde van Vlaanderen, elke dag opnieuw. Je wordt er ondergedompeld in de typische wielersfeer en kruipt er in de huid van je favoriete wielerhelden.

Groepstarief van € 6,00 in plaats van € 8,00 per volwassene en € 4,00 per kind.

Geldig van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.  

Bezoek de site

Fort Eben-Emael

Het grootste Belgische fort en één van de grootste fortificaties van Europa, met een bovenoppervlak van 75 ha en 17 gevechtsbunkers.

Bezoek de ondergrondse kazerne, het hospitaal, de commandopost, een artilleriekazemat en het ondergrondse gangenstelsel van meer dan 5km.

1 x 25% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen voor rondleidingen die plaatsvinden elke zaterdag en zondag vanaf 6 april t.e.m. 20 oktober 2019 om 13u30. Ook 25% korting op de volgende dagen en dit tussen 10u en 16u: 30 + 31 maart, 27 + 28 april, 25 + 26 mei, 29 + 30 juni, 21 juli, 24 + 25 augustus, 28 + 29 september, 26 + 27 oktober en 23 + 24 november 2019.

Bezoek de site

Technopolis

In de lucht fietsen, in een zeepbel staan, een dutje doen op een spijkerbed, zelf een vliegtuig aan de grond zetten, virtueel parapente vliegen of stunts uithalen zonder er maar één schrammetje aan over te houden? Aan de hand van interactieve opstellingen die je helemaal zélf mag uitproberen, leer je op een toffe manier iets bij over wetenschap en technologie.

Spectaculaire shows, coole demo’s en boeiende workshops met leuke wetenschappelijke experimenten maken je bezoek aan Technopolis extra leuk. Kom je mee je handen uit de mouwen steken in ons Lab en Atelier, of tijdens onze shows en demo’s? Je kunt het zo gek niet bedenken of je beleeft het in Technopolis, het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie!

Onbeperkt 30% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Aqualibi

Zin in een spetterend avontuur? De wildste glijbanen, golvende baden en warme bubbels vind je in waterpark Aqualibi. In de gloednieuwe Flash ga je in vrije val pijlsnel het water in. Kleine waterratten spetteren erop los op 'Mini Beach'. Tijd voor waterpret!

Onbeperkt 40% korting op het volwassenentarief. 1/04/2019 t.e.m. 4/11/2019 uitgezonderd Pasen, Paasmaandag, 1 mei, Onze Lieve Heer Hemelvaart + Halloweennocturnes. Zie ook website dagen volledig afgehuurd voor bedrijven

Bezoek de site

Centerparcs Peer en Lommel

In de Aqua Mundo bij Center Parcs is zwemmen geweldig! Geniet van de verschillende faciliteiten die de subtropische zwembaden van Erperheide en Vossemeren te bieden hebben.

Abonnementshouders van Bokrijk ontvangen 50% korting op het dag- en avondtarief* in ons laagseizoen en 50% korting op het avondtarief* in ons hoogseizoen.

*Avondtarief geldig vanaf 17.00 uur.

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:
Geldig van 1 januari 2019 tem 31 december 2019 , reserveren is noodzakelijk.
Erperheide : tel. +32 11 61 62 63, De Vossemeren : tel. +32 11 54 82 00.

Bezoek de site

Essec

Als totaalspecialist in telecom heeft Essec voor iedereen de meest ideale toepassing in huis. Sneller, functioneler, gebruiksvriendelijker, … dat mag u van Essec verwachten. Want telecom is ons vak.

GELDIG MET HET ABONNEMENT 2019:
Met je bokrijkabonnement krijg je:
15% korting bij aankoop van een TomTom navigatie.
3% korting bij aankoop van een gsm of andere telecomproducten. Niet geldig op diensten.
Geldig van 3 januari 2019 tot en met 31 december 2019.

Bezoek de site

Projectkampen Idee Kids

Idee Kids vzw is een landelijk erkende jeugdvereniging die projectkampen organiseert voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Op 29 kamplocaties in heel Vlaanderen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Cadzand ontvangen wij alle kinderen met open armen en een grote glimlach.

€ 10,00 korting per kind per kamp bij vermelding van code BOKRIJKKIDS gevolgd door de eerste 5 cijfers van het abonnementsnummer, bij inschrijving.

Bezoek de site

Maasmechelen Village Outlet shopping

Merkendorp van Value Retail. Met speciale aanbiedingen, de faciliteiten, en berichten van de winkels.

1x VIP Dagpas in de periode 1 februari 2019 tot en met 31 mei 2019 en 1x VIP Dagpas in de periode 1 augustus 2019 tot en met 30 november 2019 met 10 % korting in 9 boetieks naar keuze.
Niet geldig tijdens sper- en soldenperiodes.  

Bezoek de site

NIEUW IN 2019: De Persgroep

Abonnementenhouders van Bokrijk verkrijgen éénmalig 20% korting bij aankoop van een jaarabonnement en 30% korting op een abonnement voor 2 jaar, op één van de kranten en magazines uitgegeven bij De Persgroep, en dit in de periode van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019.

Bezoek de website voor meer info.

Bezoek de site

VAB

VAB biedt je niet alleen pechbijstand, maar ook reisbijstand en fietsbijstand. Pech? VAB is al onderweg.

Tot 10% korting op bijstand. 
Enkel geldig bij een eerste aansluiting. Aanvragen via www.vab.be/korting/abonneebokrijk met als referentie je abonneenummer. 

Bezoek de site

Mosaqua

Subtropisch Zwemparadijs -Een spetterend dagje uit voor jong en oud

Wat leuk dat je binnen duikt bij Mosaqua!

 Zin in een spetterend dagje uit? Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw wishlist. Plonzen in een binnen- of buitenbad. Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche. Een potje beachvolleybal op de ligweide. En de kids? Die testen enthousiast één van de vele glijbanen, zoeken de schat van Kapitein Kid of wagen zich aan de wildwaterbaan. Oh ja, er is ook Wifi om tijdens je koffiepauze toch even up to date te blijven. Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Zien we je snel in Gulpen?

Onbeperkt 50% korting op het dagtarief. Voor de juiste tarieven alsook openingstijden raadpleeg de website.

Bezoek de site

Plopsa Holiday Park

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, is de perfecte getaway! De méér dan 30 sensationele attracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens zorgen voor oneindig veel plezier voor elke leeftijd.

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Pakawi Park

Een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dagje dieren kijken.

Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt!

Eénmalige korting van 30% op de reguliere toegangsprijs. Enkel geldig bij aankoop van een ticket aan de kassa (niet online) en op vertoon van het Bokrijkabonnement.

Geldig tijdens de periode van 30 maart 2019 tot en met 3 november 2019.

Bezoek de site

Saraland indoor speeltuin Kids Valley en indoor minigolf De Mijn

1 x 50% korting op de reguliere toegangsprijs indoor speeltuin.

Geldig van 1 januari 2019 tot en met 1 december 2019.

Bezoek de site