Plan je bezoek

Op deze pagina vind je informatie over de openingsuren, prijzen, het reserveren van tickets, horeca, bereikbaarheid, enzovoort. Heb nog je vragen? Raadpleeg dan even de veelgestelde vragen. Vind je hier niet het antwoord dat je zoekt? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.

Plan je bezoek

Abonnement

Benieuwd waar onze huidige gebruiken vandaan komen? In het Openluchtmuseum Bokrijk ontdek je hoe het verleden onze toekomst inspireert! Laat je vanaf 31 maart onderdompelen in het verhaal over vakmanschap, bewonder demonstraties of steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers. Je ontdekt de kunst van het brood bakken en alle tradities die hiermee gepaard gaan. Of leef je uit in de speelschuur waar traditionele volksspelen zoals kegelen of krulbollen een eigentijdse make-over kregen. Nieuwsgierig naar de geschiedenis van je lievelingsoutfits? In 2018 neemt Bokrijk een duik in historische textielverhalen. Ook vandaag nog kom je elke dag – letterlijk! – in nauw contact met dit vakmanschap. Samen met ontwerper Tim Van Steenbergen schetst Bokrijk het totaalplaatje van productie tot consumptie in verleden, heden en toekomst. Dankzij je abonnement kom je zo vaak naar Bokrijk als je wil. Profiteer dan nu van ons aanbod: het Bokrijk nazomerabonnement koop je voor slechts € 45,- voor het hele gezin (of grootouderabonnement met kleinkinderen).

Tarieven

Bestel hier

Gezinsabonnement € 45 per gezin
Individueel abonnement € 30 per persoon
Grootouderabonnement € 45 voor de grootouders en alle kleinkinderen t.e.m. 18 jaar.
Kinderabonnement € 13 per kind van 3 t.e.m. 12 jaar (excl. parkingticket)

Reglement


Voordelen in Bokrijk 2018

Bestel hier

Geniet met je nazomerabonnement nog tot het einde van het jaar van:

  1. Gratis toegang tot het Openluchtmuseum en ‘De sixties’ tot en met 21 oktober 2018

  2. Gratis 2 parkeertickets

  3. 10% korting op aankopen in de museumshop

  4. Atelier+: Leer onder professionele begeleiding juweelweven of maak een unieke handtas uit leder … Als abonnee krijg je 10% korting (uitgezonder de ateliers die doorgaan in De Superette Bokrijk). Je kan online inschrijven en je reservatie betalen. Om van je korting te genieten moet je voor het selecteren van het aantal tickets, je promocode Bokrijk18 ingeven. Alle ateliers en data vind je hier.

  5. Gratis toegang tot alle evenementen en activiteiten uit onze kalender:

Elke za en zo van za 13 januari t.e.m. zo 25 februari Winterwandelingen
Za 31 maart tot zo 15 april
met op zo 1 en ma 2 april
Paasfestival
Pasen
Zo 8 april Ketnet-fandag
Ma 21 mei Straattheaterfestival
Zo 24 juni Nieuwe meiden, nieuwe knechten (historische evocatie)
Zo 1 juli t.e.m. vr 31 augustus Zomer van Bokrijk
Zo 9 september Open Monumentendag
Zo 16 september Dag van het Eetbare Landschap
Zo 7 oktober Verkiezingskoorts (historische evocatie)
Do 1 en vr 2 november Kattekwaad in Bokrijk
Zo 11 november Bokrijk Run
Wo 26 t.e.m. zo 30 december
en vr 4 t.e.m. zo 6 januari 2019
Winteravonden
 

Voordelen bij partners in Bokrijk

Bestel hier

Bekijk hier de voordelen.

NIEUW: De Superette Bokrijk:

Tweede brood aan halve prijs in broodatelier ‘De Superette Bokrijk’

Koetshuis:

Bij een bezoek aan het Koetshuis krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades).

Sint-Gummarus en In den Dolphijn:

Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades).

Mini Auto’s: 

5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement.

Snoepwinkel speeltuin:

15% korting bij aankoop van een ijsraket op vertoon van het abonnement.

Frituur speeltuin:

15% korting bij aankoop van een frikandel op vertoon van het abonnement.

Snoepwinkel museum:

0,50 € korting bij aankoop van een zak "blokspek" van 250 gram op vertoon van het abonnement.

Rondrit paard en kar:

Eenmalig 1,00 € korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum.

Parking

Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen.

Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst 20 euro gratis bij een gezins- of grootouderabonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement)

Het eerste half uur parkeer je gratis, je kan gewoon in- en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat.

Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief:

Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief. Zo mis je zeker niets in Bokrijk.

10% korting:

Op bepaalde aankopen in de museumshops van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10% korting aan de kassa.

Aparte kassa:

Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus.

Voordelen bij partners buiten Bokrijk

Bestel hier

Gedurende het ganse seizoen geniet je dankzij je Bokrijkabonnement 2018 van volgende voordelen:

Nieuw! Thermae 2000

NIEUW!  Thermae 2000

Toe aan wat quality time met je vriend of vriendin? Dat kan heel goed met dit arrangement van Thermae 2000: 1 dag toegang tot het wellnessresort, waaronder de thermale binnen -en buitenbaden uit eigen bron op 388 meter diepte in de Cauberg.

Onbeperkt 30% korting op de reguliere dagprijs en onbeperkt 30% op de reguliere dagprijs inclusief Rasulbehandeling.

Bezoek de site

Kasteeltuinen Arcen

Het Kasteel Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 hectare park vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de eeuws kasteel. Darnaast is het ook leuk voor kinderen! Ze gaan op weg met een seizoensspeurtocht of spelen een wedstrijdje midgetgolfen of brengen de dag door op het speelstrand.

25 % korting op de reguliere entree voor maximum 4 personen. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Geldig van 1 april 2018 en 5 november 2018. Niet geldig op 23 en 24 september.

Bezoek de site

Bilzen Mysteries

Bilzen Mysteries. Alden Biesen in vuur en vlam.

Een nachtelijke wandeling in de sprookjesachtige Landcommanderij Alden Biesen neemt je mee op een boeiend multimediaal avontuur doorheen de tijd. Licht-, klank- en beeldeffecten brengen je zintuigen in vervoering. Met Jan Decleir in de rol van Heer van Biesen!

Tot 30% korting op de reguliere ticketprijs via online reservatie incl. de huur van hoofdtelefoon en tablet.

Surf naar www.bilzenmysteries.be voor de reservatie. Klik op "individuele tickets met kortingscode" bestellen en geef de code t2k2e056 in. Deze korting is enkel geldig bij online reservaties (max. 5 tickets). Op de dag van het bezoek moet het abonnement ook getoond worden aan de kassa. 

Bezoek de site

SEA LIFE Blankenberge

SEA LIFE Blankenberge biedt onderdak aan meer dan 2.500 dieren. Je gaat op ontdekking doorheen de 7 wereldzeeën en de indrukwekkende Amazonerivier. Je kan er haaien, piranha’s, zeepaardjes, otters, zeehondenpups, zeeleeuwen en Humboldt pinguïns van dichtbij observeren. Op zoek naar een unieke ervaring? Een bezoekje aan SEA LIFE Blankenberge is meer dan de moeite waard!

Onbeperkt 50% korting op de reguliere kassaprijs tijdens het zomerseizoen. Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Bezoek de site

GaiaZOO

GaiaZOO, al viermaal gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux, biedt een adembenemende wereld van dier en natuur.

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Enkel geldig bij aankoop van een ticket aan de kassa, niet via online.

Geldig van 1 april 2018 tot en met 31 oktober 2018.

Bezoek de site

Grotten van Han

In het dorpje Han-sur-Lesse, op nauwelijks een uur van Brussel, schuilt één van de beroemdste grotten van ons continent. Beleef vanaf 1 juli een magische tijdsreis tijdens je bezoek aan de Grot van Han: laat je in het hart van de Grot verrassen door de nieuwe klank- en lichtshow “Origin”. Een creatie van Luc PETIT, de beroemde alchemist van podiumkunsten die onder andere met le Cirque du Soleil, Franco Dragone en Disney heeft samengewerkt.

Geniet van 40% korting op het ticket 12+ op volgende producten:

1) Het PassHan ticket : toegang tot de Grotten van Han, het uitgestrekte Wildpark waar je de Europese big 5 kunt spotten, PrehistoHan en Han 1900.

2) Het Parcours Speleo ondergronds traject waarbij je door de modder van de rivier en langs instortingen kruipt. Klauteren, … kruipen, …, glijden! Ideaal voor sensatieliefhebbers! Laarzen, helm en uitrusting worden uitgeleend aan de ingang.

Geldig van 10 februari 2018 tot en met 5 januari 2019

Bezoek de site

Zoo Antwerpen, Planckendael & Serpentarium

Duizenden dieren hebben hun thuis in de Antwerpse Zoo. Ze wonen er in prachtige, meestal geklasseerde gebouwen. Neem dus zeker eens een kijkje in het Kleinapengebouw, Vriesland, het zeehondenverblijf, Hippotopia… enzovoort.

1x30% korting op de reguliere toegangsprijs van ZOO Antwerpen, 1x30% korting op de reguliere toegangsprijsvan Planckendael en 1x 30 % korting op de reguliere toegangsprijs van Serpentarium.

Bezoek de site

Safaripark Monde Sauvage

Bezoek het Safaripark Monde Sauvage en trek de wilde wereld in op slechts 25 km van Luik. Ontdek een echte Afrikaanse safari of ga op zoektocht naar wilde diersoorten en vergeet zeker de nieuwe Jungle Dôme niet!

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Abdijsite Herkenrode

De Abdijsite Herkenrode in Hasselt, daar beleef je het verleden op een andere manier. In de kruiden- en inspiratietuin geniet je van de mooie tuinarchitectuur met meer dan 500 verschillende kruiden en in het belevingscentrum word je meegesleurd doorheen de boeiende geschiedenis van 600 jaar vrouwen in Herkenrode. Daarnaast kan je er ook genieten van de indrukwekkende omgeving.

Onbeperkt 50 % korting op de reguliere toegangsprijzen van belevingscentrum en/of kruiden- en inspiratietuin voor volwassenen (uitgezonderd evenementen).

Periode : 1 april 2018 tem 31 oktober 2018.

Bezoek de site

Gallo-Romeins Museum

Wat volgt staat altijd in verband met wat eraan voorafging ... Marcus Aurelius - Romeinsekeizer, 121-180 n.Chr.

1 x gratis toegang voor de permanente tentoonstelling (niet voor tijdelijke tentoonstellingen). 

Bezoek de site

Huis van Alijn

Het cultureel erfgoed van alledag is een immense schatkamer van verhalen van dingen die (n)ooit voorbijgaan. Je beleeft ze in het Huis van Alijn! Een museum met een passie voor het dagelijks leven in de 20ste eeuw.

1 x gratis toegang. 

Geldig van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.

Bezoek de site

Jenevermuseum

In het Jenevermuseum in Hasselt leer je alles bij over de geschiedenis en het productieproces van jenever. In het proeflokaal maak je kennis met allerlei jeneversoorten: fruitig, romig, jong, oud, belegen, … En waarom geen huisgemaakte jenever meenemen om thuis na te genieten van een heerlijk glaasje?

1x gratis toegang (niet geldig voor tijdelijke tentoonstellingen).

Bezoek de site

Modemuseum Hasselt

Het Modemuseum Hasselt stelt enkele keren per jaar nieuwe en unieke collecties kledij tentoon.

1 x gratis toegang.

Geldig van 2 januari 2018 tot en met 31 december 2018.

Bezoek de site

Museum voor natuurwetenschappen

Ooit al een stegosaurusskelet in elkaar gestoken? Oog in oog gestaan met een briesende buffel? Of zou je wel eens in de huid van een Neanderthaler willen kruipen? Waar wacht je nog op? Neem een duik… in een museum dat leeft!

€ 1,00 korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen. €1,50 korting op de reguliere toegangsprijs voor kinderen (6-17j). (Niet geldig op tijdelijke tentoonstellingen).

Bezoek de site

Nederlands Openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem komt het verleden tot leven. Een leuk dagje uit voor de hele familie. Maar ook voor een feest, lunch of diner.

1 x gratis toegang tijdens het zomerseizoen en 1 x gratis toegang tijdens het winterseizoen. Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Bezoek de site

Speelgoedmuseum Mechelen

Spel en speelgoed zijn van alle tijden en van alle mensen. Ontdek speelgoed van vroeger en nu: poppen, miniatuurtreinen en nog zoveel meer.

1 x 35% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Arboretum Kalmthout

Arboretum Kalmthout is een van de oudste en meest gevarieerde bomen- en plantentuinen in Vlaanderen. Je ontdekt er duizenden zeldzame bomen, struiken en bloemen. In de zomervakantie is er voor de kinderen een boeiende en leuke speurtocht.

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Geldig 1 maart 2018 tot en met 22 december 2018, uitgezonderd tijdens de plantendagen. Kijk op de website voor meer informatie.

Bezoek de site

Cosmodromeshows

Ben je klaar voor een spannende ontdekkingstochtlangsheen sterren, planeten en andere mysterieuze fenomenen?

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Geldig tijdens de openingstijden van Cosmodrome.

Bezoek de site

De Lieteberg

“Fascinerende Microkosmos” neemt je mee in de wonderbaarlijke en geheimzinnige wereld van de insecten. Het verrassende insectenmuseum is meteen de hoofdattractie van het bezoekerscentrum De Lieteberg.

2€ korting op een combiticket voor volwassenen voor het Blotevoetenpad, de Entomopolis en de Vlindertuin. Voor concrete tarieven raadpleeg de website.

Periode: 3 januari 2018 tot en met 31 december 2018.

Bezoek de site

Japanse Tuin

Een stukje Japan in het hartje van Hasselt. Wandel er door rustgevend berglandschap, met vijvers, rotsen en een vissersdorp.

1 x 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Geldig van 1 april 2018 tot en met 31 oktober 2018. 

Bezoek de site

Rederij Stiphout

Rederij Stiphout uit Maastricht heeft diverse boottochten op de Maas samengesteld. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze. Wij doen er alles aan om uw wensen en voorkeuren af te stemmen op onze mogelijkheden.

Onbeperkt 50% korting op de rondvaart op de Maas, ook extra korting op andere boottochten.

Bezoek de site

Bellewaerde

Puur avontuur!

Onbeperkt 40% korting op het volwassenentarief.

De korting is geldig op alle openingsdagen van 1 april t.e.m. 5 november, met uitzondering van Pasen (16 april), Paasmaandag (17 april), 1 mei, OLH Hemelvaart (25 mei), de Halloweennocturnes*, de dagen dat het park volledig afgehuurd is*.
* voor data Halloweennocturnes en dagen dat het park afgehuurd is kan u vinden op de website.

Bezoek de site

Walibi

Met het hele gezin of onder vrienden, iedereen wil naar pretpark Walibi!

Onbeperkt 40% korting op het volwassenentarief.

Geldig op alle openingsdagen van 1 april t.e.m. 4 november, met uitzondering van Pasen,Paasmaandag, 1 mei, OLH Hemelvaart , de Halloweennocturnes*, de dagen dat het park volledig afgehuurd is*.
* voor data Halloweennocturnes en dagen dat het park afgehuurd is kan u vinden op de website.

Bezoek de site

Verfland

Lentegroen in de badkamer voor een frisse start van de dag? Zonnig oranjegeel voor meer smaak in de keuken? Adventpaars gecombineerd met kaarslicht voor in de donkere maanden? In het uitgebreide assortiment van Verfland vind je het allemaal.

Op vertoon van het Bokrijkabonnement ontvang je een Verflandpas waarmee je 20% korting ontvangt op verven en behang.

Niet geldig op ladders, machines, kledij, verhuur en speciaal behang van Arte.

Bezoek de site

Bobbejaanland

’T plezantste land. Met talloze attracties zoals de Bob Express, Dreamcatcher, Evolution en deSpeedy Bob zeker een bezoekje waard.

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen enkel geldig tijdens het zomerseizoen en niet geldig tijdens bepaalde evenementen. Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Bezoek de site

Boudewijn Seapark

Onze dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen bezorgen je een onvergetelijke daguitstap. Ontdek ook 20 attracties voor de hele familie, en het waterpark Bobo’s AquaSplash!

Onbeperkt 40% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen enkel geldig tijdens het zomerseizoen. Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Onbeperkt 40% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen voor de tijdelijke tentoonstelling 'Mummies in Bruges - Secrets of Ancient Egypt' in Ypo Center Bruges. Raadpleeg de website voor de juiste openingstijden.

Bezoek de site

Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat verschillende parken uit waaronder het themapark Plopsaland De Panne en de toeristische site Plopsa Coo. Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Plopsa indoor Hasselt

Naast Plopsaland De Panne en Plopsa Coo baat Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, ook het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt uit. Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Plopsaqua De Panne

Naast Plopsaland De Panne en Plopsa Coo baat Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, ook het waterpark Plopsaqua De Panne uit. Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Goalmine

Een inleefreis in de wereld van het voetbal. Voetbal houdt elke dag miljoenen mensen bezig. Wereldwijd, in en rond duizenden stadions.

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Aquafun - Sunparks Kempense meren

In het subtropisch zwemparadijs van Sunparks kan iedereen zich uitleven. Elke dag opnieuw! De kids zullen weg zijn van de wildwaterbaan. Voor de durvers is er de spectaculaire Black Hole.

Onbeperkt 40 % korting op de reguliere toegangsprijs van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.

Bezoek de site

Saraland Aquapolis

Wij geven u graag een overzicht van de ruime ontspannings- en overnachtingsmogelijkheden, zonder daarbij de sfeervolle en heerlijke eetgelegenheden te vergeten.

1x 50 % korting op de regulier toegangsprijs indoor zwemparadijs.

Geldig op zaterdagen en zondagen van 1 januari 2018 tot en met 1 december 2018.

Bezoek de site

Snowworld Landgraaf

SnowWorld is het grootste indoor skiresort ter wereld waar u 365 dagen per jaar de ultieme wintersportbeleving ervaart. Met kraakverse sneeuw, brede en strakke pistes, professionele skiliften, sfeervolle après-ski en de heerlijkste wintersportgerechten willen wij u laten genieten, zoals u dat ook in de echte bergen doet.

Abonnees ontvangen € 5,00 korting op een reguliere skipas exclusief materiaalverhuur. Deze actie is geldig van 8/01 tem 22/11, uitgezonderd Kerstvakantie. Abonnees ontvangen 5 ritten in de Alpine Coaster (waarde € 9,95) gratis bij aanschaf van een ticket voor SnowWorld Klimpark. Deze actie is geldig van 1/05 tem 30/09.

Bezoek de site

Atomium

Een van van de meest verbazingwekkende monumenten ter wereld in Brussel, gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1958 in België.

1 x toegang aan het groepstarief (max. 4 personen)

Bezoek de site

C-Mine Expeditie

C-mine Expeditie is een verkenning van de ondergrondse ruimtes van de mijnsite C-mine in Winterslag.

Onbeperkt 2,00€ korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen. Voor de juiste openingsuren raadpleeg de website.

Bezoek de site

Centrum Ronde van Vlaanderen

Bezoek het belevingsmuseum van het CRVV en beleef – of win –de Ronde van Vlaanderen, elke dag opnieuw. Je wordt er ondergedompeld in de typische wielersfeer en kruipt er in de huid van je favoriete wielerhelden.

Groepstarief van € 6,00 in plaats van € 8,00 per volwassene en € 4,00 per kind.

Geldig van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.  

Bezoek de site

Fort Eben-Emael

Het grootste Belgische fort en één van de grootste fortificaties van Europa, met een bovenoppervlak van 75 ha en 17 gevechtsbunkers.

Bezoek de ondergrondse kazerne, het hospitaal, de commandopost, een artilleriekazemat en het ondergrondse gangenstelsel van meer dan 5km.

1 x 25% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen voor rondleidingen die plaatsvinden elke zaterdag en zondag vanaf 12 mei t.e.m. 21 oktober 2018 om 13u30. Ook 25% korting op de volgende dagen en dit tussen 10u en 16u: 24 + 25 maart, 28 + 29 april, 26 + 27 mei, 23 + 24 juni, 21 juli, 25 + 26 augustus, 29 + 30 september, 27 + 28 oktober en 24 + 25 november 2018

Bezoek de site

Technopolis

Een doe-centrum waar je van het ene experiment in het andere tuimelt. Een levende ruimte waar je alles mag vastnemen en uitproberen.

Onbeperkt 30% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bezoek de site

Aqualibi

Zin in een spetterend avontuur? De wildste glijbanen, golvende baden en warme bubbels vind je in waterpark Aqualibi. In de gloednieuwe Flash ga je in vrije val pijlsnel het water in. Kleine waterratten spetteren erop los op 'Mini Beach'. Tijd voor waterpret!

Onbeperkt 40% korting op het volwassenentarief. 1/04/2018 t.e.m. 4/11/2018 uitgezonderd Pasen, Paasmaandag, 1 mei, Onze Lieve Heer Hemelvaart + Halloweennocturnes. Zie ook website dagen volledig afgehuurd voor bedrijven

Bezoek de site

Centerparcs Peer en Lommel

In de Aqua Mundo bij Center Parcs is zwemmen geweldig! Geniet van de verschillende faciliteiten die de subtropische zwembaden van Erperheide en Vossemeren te bieden hebben.

Abonnementshouders van Bokrijk ontvangen 50% korting op het dag- en avondtarief* in ons laagseizoen en 50% korting op het avondtarief* in ons hoogseizoen.

Geldig van 1 januari 2018 tem 31 december 2018 , reserveren is noodzakelijk. Erperheide : tel. +32 11 61 62 63, De Vossemeren : tel. +32 11 54 82 00. *Avondtarief geldig vanaf 17.00 uur.

Bezoek de site

Essec

Als totaalspecialist in telecom heeft Essec voor iedereen de meest ideale toepassing in huis. Sneller, functioneler, gebruiksvriendelijker, … dat mag u van Essec verwachten. Want telecom is ons vak.

Met de Essec Gold Card krijg je:
15% korting bij aankoop van een TomTom navigatie
5% korting bij aankoop van een gsm of andere telecomproducten met uitzondering van Apple producten

Geldig van 3 januari 2018tot en met 31 december 2018 

Bezoek de site

Projectkampen Idee Kids

€ 10,00 korting per kind per kamp bij vermelding van code Bokrijkkids+abonnementsnummer bij inschrijving.

Bezoek de site

Maasmechelen Village Outlet shopping

Merkendorp van Value Retail. Met speciale aanbiedingen, de faciliteiten, en berichten van de winkels.

1x VIP Dagpas in de periode 1 februari 2018 tot en met 31 mei 2018 en 1x VIP Dagpas in de periode 1 augustus 2018 tot en met 30 november 2018 met 10 % korting in 9 boetieks naar keuze.
Niet geldig tijdens sper- en soldenperiodes.  

Bezoek de site

Sanoma

De uitgever van diverse magazines zoals Libelle, Humo en Flair. Voor ieder wat wils dus.

Eenmalig 20% korting op alle titels van Sanoma Media bij aankoop van een jaarabonnement en 30% korting bij aankoop van een abonnement voor 2 jaren (bv. Libelle, Feeling, Flair…).

Bestellen doe je via: www.magstore.be/mijnvoordeel.

Bezoek de site

VAB

VAB biedt je niet alleen pechbijstand, maar ook reisbijstand en fietsbijstand. Pech? VAB is al onderweg.

Tot 10% korting op bijstand. 
Enkel geldig bij een eerste aansluiting. Aanvragen via www.vab.be/korting/abonneebokrijk met als referentie je abonneenummer. 

Bezoek de site

Mosaqua

Kom genieten in ons Subtropische Zwemparadijs in Gulpen!

Onbeperkt 50% korting op het dagtarief. Voor de juiste tarieven alsook openingstijden raadpleeg de website.

Bezoek de site

Plopsa Holiday Park

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, viert dit jaar zijn 45e verjaardag! Het familiepark biedt, met meer dan 30 attracties, heel wat wils voor jong en oud.

Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Bezoek de site

Olmense Zoo

De Olmense Zoo is een familiale zoo gelegen in de Kempen. Abonnementhouders 2018 van Bokrijk verkrijgen éénmalig 40% korting op de reguliere toegangsprijs van de Olmense Zoo en dit tijdens de periode van zaterdag 1  april 2018 tot en met 1 november 2018. 

Bezoek de site

Saraland indoor speeltuin Kids Valley en indoor minigolf De Mijn

1 x 50% korting op de reguliere toegangsprijs indoor speeltuin en 1 x 50% korting op de reguliere toegangsprijs indoor minigolf. 

Geldig van 1 januari 2018 tot en met 1 december 2018.

Bezoek de site