Blog

09/11/2018

6 tips om jouw klas helemaal fan van Bokrijk te maken

Bokrijk staat synoniem voor verrassend hippe schoolreizen. Twijfel je daar nog aan? Neem de proef op de som en kom met je ‘middenscholers’ (of zelfs 15- tot 16-jarigen) naar Bokrijk. In een dag vol onverwachte wendingen ervaar je zelf hoe we hier verbanden leggen tussen vandaag en vroeger … om vervolgens samen de sprong naar de toekomst te maken! Lees er alles over in zes hapklare tips.

Lees meer

09/11/2018

6 tips voor een belevingsvol Bokrijkbezoek met je klas

Bokrijk, da’s dé bestemming voor een leuke en leerrijke schoolreis. Want hier kunnen kinderen een link leggen tussen vandaag en morgen én worden ze uitgedaagd om de sprong naar de toekomst te wagen. Een leuk aandenken maken, de klasgenootjes op een andere manier leren kennen, samen plezier maken en toffe herinneringen creëren staan altijd op het menu. En met deze 6 tips haal je zeker het meeste uit je bezoek. Let’s go!

Lees meer

30/10/2018

Herfst in Bokrijk

Het museum sloot enkele weken geleden de deuren, maar niet getreurd ook deze herfstvakantie kan je terecht in Bokrijk voor een leuke dag uitstap!

Lees meer

16/04/2018

5 tips om met jouw klas naar Bokrijk te komen!

Bokrijk staat synoniem voor verrassend hippe schoolreizen. Twijfel je hier nog aan? Ga dan zeker de uitdaging aan en kom met je eerste klassers of zelfs 15 of 16-jarigen naar Bokrijk en ervaar zelf hoe we hier verbanden leggen tussen vandaag en vroeger en samen de sprong naar de toekomst wagen? Lees meer in de vijf volgende tips.

Lees meer

16/04/2018

5 tips voor een bezoek aan Bokrijk met jouw klas!

Bokrijk staat synoniem voor een leuke en leerrijke schoolreis. Ieder je eigen souvenir maken voor thuis, elkaar op een andere manier leren kennen, samen plezier maken en een herinnering creëren om nooit te vergeten. Na deze 5 tips twijfel je geen seconde meer! Bokrijk is de plek waar kinderen een link leggen tussen vandaag en morgen én uitgedaagd worden om de grote sprong naar de toekomst te wagen. Here we come!

Lees meer