Skip to main content
Vakmanschap materiaal

Aanbod VAKlab

Frits Jeuris inrichting Kasteel

Tips van de meester

De kennis van een vakman/-vrouw is complex en bijna niet in een boek te vatten. Enkel door jezelf continu te verdiepen, te verbeteren en door levenslang te leren, bouw je de unieke expertises op die je als vakman/-vrouw onderscheiden. Bepaalde aspecten van vakmanschap blijven echter een niche waarin slechts enkele meesters uitblinken.

Meet & Greet Kasteel

Groepstrainingen

Vakmensen streven van nature uit naar verbetering en vooruitgang. Ze leren levenslang, zijn gedreven en de liefde voor materiaal en techniek is groot. Van je passie een beroep maken en/of als maker economisch overeind blijven, is echter niet evident. Het vergt een aantal vaardigheden en competenties die niet altijd in je DNA zitten, maar wel noodzakelijk zijn om het verschil te maken.

Jan Jonker

Passe-Partout

De maatschappij waarin we leven en werken, evolueert continu en confronteert makers met uitdagingen en vraagstukken die niet altijd makkelijk te overzien zijn. Tegelijkertijd biedt het ook kansen die je kan grijpen om jezelf, je passie en je beroep of onderneming nog sterker te maken.

Een Passe-Partout speelt inhoudelijk in op deze kansen.

Jobinspiratiebeurs_netwerkevent

Netwerkactiviteiten

Netwerken is niet iets wat iedereen van nature uit in de vingers heeft. Het vraagt tijd en energie, die je maar al te graag in andere dingen steekt. Hoe je het ook draait of keert, een netwerk hebben en goed onderhouden is voor elke vakman/-vrouw belangrijk. Een netwerk geeft je de kans om je werk, je kwaliteiten en je idee├źn te verspreiden en samenwerkingen uit te bouwen. Je contacten kunnen je professioneel vooruit helpen en je waardevolle tips geven.

BKRK Meet & Greet - portfolio

Vakmanschapskalender

Bekijk de volledige agenda voor alle vakmanschapsactiviteiten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief