Skip to main content
Karen Wuytens Kasteelcollectie

Tips van de meester

Leren van de Meester

De kennis van een vakman/-vrouw is complex en bijna niet in een boek te vatten. Enkel door jezelf continu te verdiepen, te verbeteren en door levenslang te leren, bouw je de unieke expertises op die je als vakman/-vrouw onderscheiden. Bepaalde aspecten van vakmanschap blijven echter een niche waarin slechts enkele meesters uitblinken.

Tips van de Meester speelt in op de liefde van een vakman/-vrouw voor materialen en technieken. Meesters brengen hun expertise rechtstreeks over: zowel theoretisch, als heel praktisch.   

Voor wie?

Een Tips van de Meester richt zich naar een kleine groep van makers (max. 8), die al ervaring hebben in een bepaald vakdomein en zich verder willen verdiepen.

Meerwaarde?

  • Leren van de meester zelf: de meesters zijn echte vakmensen die hun sporen in het vak hebben verdiend en excelleren in hun kennis en kunde.
  • Persoonlijke begeleiding: door in een kleine groep te werken, staat de meester je bij met zijn of haar volle aandacht.
  • Netwerk van gelijkgezinden: samen met anderen doorga je een proces van leren en experimenteren.
  • In korte tijd stevige stappen vooruit: doordat een Tips van de meester focust op een bepaalde techniek of materiaal werk je in de diepte en ontdek je extra mogelijkheden binnen jouw vakgebied.

Inschrijven is verplicht. Geïnteresseerd? Bekijk hier de kalender voor meer info en schrijf je in voor de aankomende Tips van de meester.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief