Skip to main content
Werknemers

Werken bij Bokrijk

Heb jij altijd al willen werken bij Bokrijk? Op deze pagina kan je alle openstaande vacatures vinden binnen Bokrijk. Kom jij ons team versterken? 

Openstaande Vacatures

Het Provinciaal Domein Bokrijk met zijn 550 hectare is jaarlijks goed voor meer dan 1 miljoen bezoekers. Een afwisseling van monumentaal erfgoed, ongerept natuurgroen en talloze ontspanningsmogelijkheden maken van Bokrijk een levendig, kind- en gezinsvriendelijk park met het Openluchtmuseum als kloppend hart, het Arboretum en de talrijke fiets- en wandelpaden als groene long en de Openluchtspeeltuin als oase van kinderpret. Om onze werking verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar een enthousiaste:

5 december is het de Internationale dag van het Vrijwilligerswerk!
Ook in Bokrijk zijn we op zoek naar enkele nieuwe kandidaten met groene vingers. Woon jij in de buurt en heb je zelf geen moestuin of tuin? Stel je dan kandidaat om in 2023 als vrijwilliger in Bokrijk aan de slag te gaan. We zijn op zoek naar 2 profielen:

  • Hoveniers in onze moestuintjes
    Als hovenier sta je in voor het kweken van de groenten, passend binnen het historisch karakter van het museum. In ruil krijg je de volledige opbrengst van de tuin.
  • Tuiniers in het Arboretum
    Als tuinier sta je in voor het onderhoud van onze collectieplanten in het Arboretum en ondersteun je onze erfgoedtuiniers.

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan voor 23 januari naar infobokrijk@limburg.be met je naam, adresgegevens en een korte motivatie of ervaring.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief