Park

Bokrijk is meer dan het Openluchtmuseum. Ontdek 550 hectare pure afwisseling. Maak een gezonde wandeling of fietstocht in de mooie natuur.

Toerisme Limburg vzw en het Provinciebestuur Limburg investeerden bovendien in het innovatieve fietstraject ‘Fietsen door het water’. Zo fiets je dwars door een vijver zonder nat te worden. Daarnaast wordt ook het open vijver- en moeraslandschap hersteld. 

Vissen

Vissen in Bokrijk? Dat kan elke dag vanaf 1 april tot en met 31 oktober in de Grote Moffert. Een prachtige vijver aan de rand van het park. Met een grootte van zo’n vijf hectaren en een diepte van bijna anderhalve meter is het voor vele soorten vissen ideaal vertoeven in deze vijver. De Grote Moffert staat in rechtstreekse verbinding met een beekje, dat de vijver constant van vers water voorziet. Dit alles te midden van een idyllisch bosgebied. Geniet van de rust en natuur in Bokrijk terwijl je vist naar snoeken, zeelten, riet- en plantvoorns en palingen. Wie weet sla je wel een reusachtige karper aan de haak!

Voor extra informatie i.v.m. tijdstippen en prijzen, raadpleeg het visreglement hier.

De Grote Moffert is makkelijk te bereiken met de wagen, via de de Bokrijklaan. Er is gratis parking voorzien. Raadpleeg ons parkplan hier.

Vissen kan enkel met visverloven. Een visverlof kan je bekomen bij de parkpolitie aan de vijvers.

  Halve dag Ganse dag Abonnementen
1 lijn 2 euro 2,50 euro 25 euro
2 lijnen 2,50 euro 4 euro 50 euro

Vissen kan vanaf 7 uur tot 19 uur (tot 21 uur van 1/6 t.e.m. 15/8).

Vissen