Skip to main content
Jan Jonker

Passe-Partout

Inspiratie en inhoud

De maatschappij waarin we leven en werken, evolueert continu en confronteert makers met uitdagingen en vraagstukken die niet altijd makkelijk te overzien zijn. Tegelijkertijd biedt het ook kansen die je kan grijpen om jezelf, je passie en je beroep of onderneming nog sterker te maken.

Een Passe-Partout speelt inhoudelijk in op deze kansen.

In een notendop

Een Passe-Partout is een inspiratiesessie rond ondernemerschap voor vakmensen. Het zet hen aan tot kritisch denken rond hun ondernemerschap en geeft een aantal idee├źn en richtlijnen.

De topics zijn heel divers: van prijszetting tot storytelling, van samenwerkingsmodellen tot het opstarten van je sociale mediakanalen, van duurzaam ondernemen tot innovatie en het opmaken van contracten.

De kracht van een Passe-Partout

Geen topic is ons te vreemd. Vakmanschap & Ondernemerschap laat zich leiden door de actualiteit en de behoeftes van vakmensen. Een expert behandelt de thematiek vanuit de theorie en we koppelen er een of meerdere praktijkgetuigenissen aan vast.

Voor wie?

Iedereen die het topic interessant vindt, is welkom. Of je nu student, starter, kennispartner of een doorwinterde ondernemer bent, een Passe-Partout past voor iedere vakman/-vrouw.

Geïnteresseerd? Hier ontdek je alle activiteiten van Vakmanschap & Ondernemerschap.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief