Skip to main content
Jobinspiratiebeurs_netwerkevent

Netwerkactiviteiten

EEN NETWERK VOOR VAKMENSEN

Wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van mijn eigen zaak? Welke drempels hebben andere vakmensen al genomen waar jij van kan leren? Op welke manier kan je doorgroeien en jouw markt en klantenbestand uitbouwen?

Netwerken is niet iets wat iedereen van nature uit in de vingers heeft. Het vraagt tijd en energie, die je maar al te graag in andere dingen steekt. Hoe je het ook draait of keert, een netwerk hebben en goed onderhouden is voor elke vakman/-vrouw belangrijk. Een netwerk geeft je de kans om je werk, je kwaliteiten en je idee├źn te verspreiden en samenwerkingen uit te bouwen. Je contacten kunnen je professioneel vooruit helpen en je waardevolle tips geven.

Netwerkevenementen, iets voor jou?

Bij Vakmanschap & Ondernemerschap nemen we de tijd om netwerkevents te organiseren op maat van de vakmensen. We brengen de waarden waar Vakmanschap & Ondernemerschap voor staat terug in de aanpak van onze events:

  • laagdrempelig en toegankelijk,
  • inhoudelijk en toegepast,
  • inspirerend,
  • op maat van verschillende vakmanschappen.

Ook onze partners staan klaar voor je en brengen je tijdens de events in contact met de juiste vakmensen of ondernemers. Samen verruimen we jouw netwerk.

Ontdek hier alle onze activiteiten en schrijf je in.

Heb je een bedrijf en ben je er van overtuigd dat jouw filosofie aansluit bij onze activiteiten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Graag bekijken we samen de mogelijkheden voor een samenwerking.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief