Skip to main content
Huis Kortessem Haspengouw

Met collega's of team

Teambuilding met je afdeling? Of zie je het grootser? Het hele bedrijf met of zonder gezin? Want Bokrijk is dé bestemming die collega’s dichter bij elkaar brengt. Overdag, ’s avonds, in de week of in het weekend: als inspirerende locatie biedt Bokrijk speciaal voor kleine én middelgrote ondernemingen tal van groepsprogramma’s.

Groep op Kempens dorpsplein

Teambuilding

Wat je ook kiest, een bezoek aan Bokrijk is een belevenis van begin tot eind. Je denkt Bokrijk te kennen als locatie waar je regelmatig komt wandelen? Laat je verrassen en ontdek hoe het verleden het heden inspireert. Vanaf het eerste moment heeft je groep een vast aanspreekpunt. Het wordt een onbezorgd en puik georganiseerd bezoek voor het hele team!

Fietsen door het water

Op de fiets

Met Fietsen door het water als ultieme publiekstrekker en een centraal vertrekpunt voor een fietstocht, is Bokrijk de ideale uitvalsbasis voor een actief bezoek aan de regio. Wist je dat je ook fietsen kan huren of zelfs een begeleide fietstocht kan maken? Ontdek snel onze programma's!

Boterhammen Egt

Een hapje en een drankje

Een bezoek aan Bokrijk is pas 100% geslaagd als je ook culinair een uniek verwenmoment beleeft op een gezellige, bijzondere locatie. Op verschillende locaties in het park kan je terecht voor een snelle hap of een uitgebreid diner, er is voor elk wat wils. Proef ook zeker van onze bokrijkproducten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief