Skip to main content
Pannenkoek met honing

Eet | Drink | Shop

Herberg Sint-Gummarus

In het Openluchtmuseum

De herbergen Sint-Gummarus, In Den Dolfijn en De Kleinaert zijn geopend tijdens de openingsuren van het museum. In de Bakkerswinkel kan je terecht voor heerlijke koffiekoeken, lekker brood en take-away.

Houten tafel en stoelen in het Koetshuis

Buiten het Openluchtmuseum

Bij Bartizan - gevestigd in het Koetshuis - geniet je van heerlijke maaltijden - traditioneel met een moderne twist - of gewoon van een lekker kopje koffie na je wandeling. Maandag gesloten, dinsdag t.e.m. vrijdag: 11.30 u. – 18 u., zaterdag en zondag: 10 u. tot 18 u. Tijdens Vlaamse schoolvakanties: maandag t.e.m. zondag geopend van 10 u. tot 18 u.

Bij Hof van Gaby - de nieuwe horecazaak in het Poorthuys - kan je vanaf 5 april terecht voor een wisselend aanbod, van belegde broodjes en lekkere koeken tot ambachtelijk ijs en heerlijke streekbiertjes. Meer info en openingsuren: horecaopenluchtmuseumbokrijk.be

Tijdens het toeristische seizoen kan je in de speeltuin bij de frituur terecht voor snacks, drankjes en ijsjes.

Ontbijttafel

Museumshop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze Bokrijkproducten. Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk. Elk product is een knap staaltje vakmanschap.

Snoepwinkel Bokrijk

Snoepwinkel Openluchtmuseum in restauratie

Na vele jaren zoete verwennerij sloot de snoepwinkel onlangs de deuren. Het Teutenhuis uit Eksel – waarin de snoepwinkel gevestigd was – gaat in restauratie. Op zoek naar zoetigheid? Dan kan je in de Bakkerswinkel terecht (nr. 46.2 schuur Kilbershoeve) voor een assortiment aan koeken en nostalgisch snoepgoed! Ook in herbergen Sint-Gummarus (nr. 54.1), In Den Dolfijn (nr 65) of De Kleinaert (nr. 17) serveren we (koffie)koeken en een lekker stuk vlaai.

Openluchtmuseum

Gesloten

Openluchtspeeltuin

9 u. tot 19 u.

Fietsen door het water

Steeds toegankelijk

Arboretum

Van zonsopgang tot -ondergang

Infocenter

9 u. - 16 u.
Download map
Loading map...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief