Skip to main content
HANGAR58 - Bokrijk

Bedrijfsformules

Atelier Bokrijk

Familiedag voor medewerkers, klanten of relaties

Een familiedag is ook de uitgelezen kans om je appreciatie uit te drukken door je medewerkers of klanten eens goed in de watten te leggen. Of een succes of jubileum samen te vieren. Je vaste aanspreekpunt uit ons professionele eventteam, luistert eerst graag, leert je kennen en komt met een voorstel op maat en rekening houdend met het budget. We werken volledige dagprogramma’s uit van 400 tot 20.000 genodigden. Thematisch indien gewenst. Dat kan zelfs op festivalschaal. Of door het combineren van de verschillende sites voor één groots bedrijfsevent. Het Park en Openluchtmuseum bieden reeds een dagvullende beleving, maar we vullen deze graag aan afhankelijk van de interesse, leeftijden, groepsgrootte en budget.

In ons digitale flipbook op pagina 16 en 17 schetsen we een aantal mogelijkheden. Contact opnemen met het Bokrijk-team verzekert je van een voorstel op maat.

HANGAR58 - Bokrijk

Personeelsfeest

Overdag geniet je eerst van een gezellige receptie bij HANGAR58 of op de eventweide. Vervolgens gaan je gasten op pad. Thematische routes in het Openluchtmuseum, workshops in de atelierschuren of een toffe teambuilding.

Maar ook voor een geslaagd avondfeest ben je in Bokrijk aan het juiste adres. Een heerlijk diner bij HANGAR58 met als hoogtepunt een avond vol ambiance? Of wat dacht je van een soirée in de sfeer van De sixties? Heb je zelf een leuk idee? We bekijken graag welke mogelijkheden er zijn om jouw personeelsfeest te laten knallen.

Zie ons digitale flipbook pagina 18. Contact opnemen met het Bokrijk-team verzekert je van een voorstel op maat.

Oude Stad - Bokrijk

Teambuilding

Bokrijk brengt jou en je collega’s dichter bij elkaar. Ga je voor een speelse competitie met volksspelen? Heerlijk ontspannen tijdens een thematische route, bijvoorbeeld terug naar de boeiende jaren ’60 voor een echte retro beleving? Of samen creatief aan de slag in een atelier pottendraaien of broodjes bakken? Ook een begeleide fietsroute met leuke anekdotes over Bokrijk, is een ideale sfeermaker.

Ideaal voor KMO’s. Aan de hand van je groepsgrootte en interesses stippelen we graag samen de perfecte activiteitenmix uit. Aangevuld met catering naargelang de wensen: een 3-gangenmenu, plank om te delen of streekbieren leren kennen met een bezoek aan de museumbrouwerij. Voor ieder wat wils.

Zie ons digitale flipbook pagina 19. Contact opnemen met het Bokrijk-team verzekert je van een voorstel op maat.

Bokrijk Festival

Andere bedrijfsformules

Je kiest voor één van onze vaste eventformules, zoals het Bokrijk Festival (mei) of Winterlicht (26-30 dec), waarbij je je medewerkers, klanten of relaties uitnodigt via één van onze sponsordeals. Sfeervolle festivalbeleving met hapjes en drankjes op een historisch erf.

Voor een bijzondere en gedenkwaardige mijlpaal als een jubileum werken we graag een programma op maat uit.

Maar je kan je medewerkers ook op een lowbudgetmanier verrassen door hen te trakteren op een dagje Bokrijk, allemaal op eenzelfde dag of wanneer het iedereen past apart. Leuke extra’s te voorzien voor een atelier, huifkarrit of food- en drankbonnen.

Zie ons digitale flipbook pagina 20 en 21. Contact opnemen met het Bokrijk-team verzekert je van een voorstel op maat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief