Skip to main content
Aterlier+ Juweelweven

Atelier+

atelier+ juweelweven

Ben je op zoek naar een creatieve uitdaging? Dan is ATELIER+ voor jou de ideale oplossing!

Tijdens een verdiepend Atelier+ in het Kasteel leer je onder begeleiding verfijnde vakwerktechnieken aan. Van glazen bloemen maken tot boekbinden en zelfs een eigen ring smeden. 

Als Bokrijkabonnee krijg je 10% korting. Om van je korting gebruik te maken, moet je voor het selecteren van het aantal tickets, de promocode Bokrijk23 ingeven. Neem de dag van je deelname je abonnementskaartje mee.

Fermenteren

ATELIER+ Fermenteren VOLZET

Fermentatie beleeft de laatste jaren een heuse revival. Deze oude methode is een van de meest ecologische, goedkope en lekkere manieren om groenten te bewaren. Je kunt gefermenteerde producten vandaag op verschillende plaatsen kopen, maar zelf fermenteren is veel leuker.

Tijdens de Dag van het Eetbare Landschap leer je alles over zelf groenten fermenteren tijdens een Atelier+ onder leiding van Kim Leysen aka Mme Zsazsa. Maak zelf een pot heerlijke zuurkool met jouw favoriete smaakmakers. Snijden, snipperen, husselen en kneden. Je ontdekt alles wat je altijd al wilde weten over fermenteren. En natuurlijk zijn er ook proevertjes!

In je deelnameprijs zit toegang tot het Openluchtmuseum inbegrepen voor jezelf zodat je voor of na je workshop nog kan genieten van de rest van het programma van de Dag van het Eetbare Landschap. Met een hoofd vol inspiratie en een pot vol zuurkool keer je weer naar huis.

Data:

  • Zondag 17 september om 10.30 u.
  • Zondag 17 september om 13.00 u.
  • Zondag 17 september om 15.30 u.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief