Skip to main content
BKRK Glas

5 vragen over de BKRK-award voor jou beantwoord!

Jouw vragen over de BKKR-award beantwoord

Heb je interesse om in te schrijven voor de BKRK-award #Smaak maar zit je nog met enkele vragen? Geen nood, wij helpen je graag verder. 

 1. Hoe concreet moet mijn project zijn vooraleer ik inzend?
  Dat bepaal jij volledig zelf. Je project, product of dienst kan bij het inzenden al volledig op punt staan. De troef van de BKRK-award is echter de begeleiding van experten doorheen het traject. Het is dus belangrijk dat je openstaat voor feedback en wijzigingen gedurende het BKRK-parcours. Je kan ook perfect een afgelijnd idee inzenden dat nog niet ‘af” is, maar dat je samen met onze experten tot in de puntjes uitwerkt.
   
 2. Mag ik samenwerken met (andere) vakmensen?
  Uiteraard! Crossovers tussen verschillende disciplines en samenwerkingen tussen ondernemers, bedrijven, designers, vakmensen… zijn troeven die je inzending alleen maar sterker maken.
   
 3. Kan ik beelden toevoegen aan mijn inzending?
  Ja. Zeker voor inzendingen die nog niet volledig op punt staan, is het handig dat onze juryleden dossiers kunnen visualiseren. Foto’s, video’s, schetsen… je kan het allemaal toevoegen aan je inzending via een WeTransfer.
   
 4. In welke mate word ik begeleid tijdens het traject?
  Nadat de jury een eerste selectie maakt van de tien sterkste dossiers, worden deze tien inzenders gecontacteerd voor een meet & greet op 13 juni. Dan maak je kennis met de andere kandidaten, de juryleden en experten van de BKRK-award. Dit is je kans om met alle betrokkenen in gesprek te gaan en feedback te verzamelen. Met die feedback herwerk je je dossier voor jurymoment twee, op 27 juni. Hier worden de drie genomineerden bepaald.
   
 5. Wat houdt de prijs van de wedstrijd in?
  De prijs van de BKRK-award #Smaak is de totaalervaring:
 • De begeleiding van jury en experten vanaf de inzending van jouw dossier tot de verschillende jurymomenten en de meet & greet.
 • Je inzending toetsen aan de markt door je product of dienst te presenteren in Bokrijk. Zo krijg je een inzicht in hoe het grote publiek naar jouw inzending kijkt.
 • De inzendingen van de tien geselecteerden worden professioneel gefotografeerd en voor de drie genomineerden komt daar ook een video bij die het afgelegde traject in de kijker zet.
 • De drie genomineerden mogen hun inzending voorstellen in een advertentie in Knack Weekend en voor de winnaar is er een volledige reportage voorzien, zowel in het online magazine als in print.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief