Skip to main content
Circustent

Zomercircus

Klaar voor een zomer vol plezier? Wij verwelkomen 6 weken lang een circus in ons Openluchtmuseum om jouw zomer nog leuker te maken.

Event details

Wanneer

-

Locatie

Brabantweide - museumdeel Haspengouw 

Museumticket kopen?

Bestel je tickets hier

Kopen

Over het evenement

Van 16 juli tot en met 31 augustus is het ‘waauw’ geblazen. Met zes weken lang beklijvende circus-voorstellingen voor gezinnen met acrobatiek, clownerie, dieren, jongleurs, en nog zoveel meer. Met dagelijks 3 voorstellingen voor jong en oud, bezorgen we jou een zomer vol plezier. Wist je dat het Nomadisch Circus een kunstvorm is die al eeuwen bestaat?  

Tussen de voorstellingen in heb je natuurlijk ook nog voldoende tijd om ons Openluchtmuseum te verkennen. Zo kan je participeren aan de verschillende ateliers, de theatervoorstellingen van de Living History bijwonen of onze nieuwe museumboerderij bewonderen met al zijn historische dierenrassen. 

Praktisch

Datum: 16 juli t.e.m. 31 augustus 2022 
Voorstellingen: Je kan geen plaats reserveren voor de circusvoorstelling. 
Tickets: Je betaalt de toegangsprijs van het Openluchtmuseum, de circusvoorstellingen zitten mee inbegrepen in deze toegangsprijs. Museumtickets kan je op voorhand reserveren via onze website. Gratis toegang voor Bokrijkabonnees. 

Reserveer je ticket

Reserveer je ticket op voorhand zodat we de bezoekers kunnen spreiden en jouw bezoek aangenaam en veilig kan verlopen. Je ticket online reserveren kan tot de dag zelf.

Bokrijkabonnement

Wil je ook deel uitmaken van onze Bokrijkfamilie? Bestel dan nu je Bokrijkabonnement en geniet van alle voordelen in Bokrijk en bij tal van andere partners zoals o.a. Plopsa, De ZOO en Centerparcs. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De Openluchtspeeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk, van zonsopgang tot zonsondergang. Er is slechts één in- en uitgang, ter hoogte van de geuren- en kleurentuin. Je moet geen ticket reserveren voor een bezoek aan de speeltuin. Voor je vertrek raadpleeg je wel best even de druktebarometer.

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. Er is een hondenlosloopweide voorzien op het domein. 

Het Openluchtmuseum is geopend van 2 april 2022 tot en met 2 november 2022 van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandag, uitgezonderd de maandagen van de Belgische schoolvakanties en die op feestdagen vallen.

Tickets reserveren is niet verplicht maar wel altijd handig en goedkoper. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.