Speeltuin

Megaglijbanen, schommels, een dradencircus, mini-auto’s, minigolf en zelfs een volledig kleuterdorp! De openluchtspeeltuin in Bokrijk is niet alleen gigantisch groot, hij is ook super leuk. Ontdekte je onze gloednieuwe kabelbanen achteraan de openluchtspeeltuin al? Voor andersvalide kinderen zijn er speciale speeltoestellen. De speeltuin is ook volledig omheind. Het allerleukste? De speeltuin is het hele jaar door gratis toegankelijk!

Ook kan je in Bokrijk terecht voor een verjaardagsfeestje en dit zowel in de speeltuin als in het Openluchtmuseum! Verjaardagsfeestjes kunnen geboekt worden tijdens de openingtijden van het museum.

Klik hier voor de openingsuren van de speeltuin en het Openluchtmuseum.

 

Speeltuin

Kinderkampen

Bokrijk organiseert in samenwerking met Idee Kids vzw meerdaagse kinderkampen op ons park en dit tijdens de krokus-, paas- en gehele zomervakantie.

Op kamp met Idee Kids is elke dag spelenderwijs bijleren, creatief aan de slag gaan en een vrolijk avontuur beleven. Kampen waar je iets van opsteekt. Wou je kleuter altijd al eens een ridder of prinses zijn? Dan zijn de kleuterkampen beslist iets voor jouw kind! Schuilt er meer een ontdekker in je kind, dan zal hij zeker een keuze vinden tussen de uitpluiskampen. En dan zijn er nog de projectkampen voor jongeren van het 1ste tot het 6de leerjaar: Legokamp, Make it Bokrijk!, Dierenmanieren… De kinderen dompelen zich een volledige week onder in een gekozen thema. Zo beleeft je zoon of dochter een onvergetelijke vakantieweek!

Meer info en inschrijven op www.ideekids.be
 

Praktische info 
Kampuren: aanvang 9 uur - einde 16 uur
Vooropvang: vanaf 7.45 uur
Naopvang: tot 18 uur
Kostprijs
  • 5 dagen: 127 - 137 euro

  • 4 dagen: 107 - 117 euro

Leeftijd deelnemers
  • Kleuterkamp: 1ste + 2de kleuterklas (vanaf 3 jaar)
  • Uitpluiskamp: 2de + 3de kleuterklas ( incl. kleuters die in september naar de lagere school gaan)
  • Projectkamp: 1ste t.e.m 6de leerjaar (de kinderen gaan in september naar het 2de leerjaar of hoger) Binnen deze groep worden de deelnemers nog eens in kleinere leeftijdsgroepen opgesplitst.
Maaltijden
  • Eigen lunchpakket meebrengen
  • We bieden 2 tussendoortjes aan per dag (koek en fruit)
  • Op de eerste kampdag kan u een drankkaart kopen voor €5 (5 drankjes)
  • Water is steeds gratis beschikbaar.

Net zoals vorig jaar krijgen Bokrijkabonnees 2018 korting op de kinderkampen.

Kortingscode: "BOKRIJKKIDS+abonnementsnummer"

Hieronder vind je de volledige werkwijze:

Ga naar www.ideekids.be en maak een gebruikersnaam aan of log in indien u al een gebruikersnaam heeft.

           Maak uw keuze uit het kampaanbod en klik op inschrijven.

Als laatste stap op de inschrijvingspagina duidt u bij ‘Partnerkorting’ de naam Domein Bokrijk aan. Als code vult u in: ‘BOKRIJKKIDS onmiddellijk gevolgd door de 5 eerste cijfers van je abonnementskaartje’.

Gaan meerdere kinderen van hetzelfde gezin gelijktijdig op kamp met Idee Kids naar dezelfde kampplaats, dan krijgt u tien euro korting bij de inschrijving van uw tweede kind.

Kinderkampen