Speeltuin

De Openluchtspeeltuin is dagelijks open! Raadpleeg onze druktebarometer als je een bezoekje plant.

De speeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk van 9 tot 21 uur. Reservatie is niet nodig.

Op deze pagina vind je informatie over de genomen voorzorgsmaatregelen, openingsuren, prijzen, het reserveren van tickets, horeca, bereikbaarheid, enzovoort. Heb nog je vragen? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen. Vind je hier niet het antwoord dat je zoekt? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.

Megaglijbanen, schommels, een dradencircus, mini-auto’s, minigolf en zelfs een volledig kleuterdorp. De openluchtspeeltuin in Bokrijk is niet alleen gigantisch groot, hij is ook super leuk. Ontdekte je onze kabelbanen al? Voor kinderen met een beperking zijn er speciale speeltoestellen. De speeltuin is ook volledig omheind. Het allerleukste? De speeltuin is het hele jaar door gratis toegankelijk!


 

Speeltuin

Kinderkampen

Bokrijk organiseert in samenwerking met Idee Kids vzw meerdaagse kinderkampen zonder overnachting op ons park en dit tijdens de krokus-, paas- en gehele zomervakantie.

Op kamp met Idee Kids is elke dag spelenderwijs bijleren, creatief aan de slag gaan en een vrolijk avontuur beleven. Kampen waar je iets van opsteekt en dit voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Wil je kleuter altijd al eens een ridder of prinses zijn, of schuilt er een kleine ontdekker in je kind? Dan zijn de kleuter- en uitpluiskampen beslist een schot in de roos! Voor de kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar zijn er bij de projectkampen een heleboel thema’s om uit te kiezen: Legokamp, Make it Bokrijk!, chocoladekamp… De kinderen worden een hele week meegenomen in het gekozen thema. Zo beleeft je zoon of dochter een onvergetelijke vakantieweek!

Meer info en inschrijven op www.ideekids.be
 

Praktische info 
Kampuren: aanvang 9 uur - einde 16 uur
Vooropvang: vanaf 7.45 uur
Naopvang: tot 18 uur
Kostprijs
  • 5 dagen: 131 - 141 euro

  • 4 dagen: 111 - 121 euro

Leeftijd deelnemers
  • Kleuterkamp: 1ste + 2de kleuterklas (vanaf 3 jaar)
  • Uitpluiskamp: 2de + 3de kleuterklas ( incl. kleuters die in september naar de lagere school gaan)
  • Projectkamp: 1ste t.e.m 6de leerjaar (de kinderen gaan in september naar het 2de leerjaar of hoger) Binnen deze groep worden de deelnemers nog eens in kleinere leeftijdsgroepen opgesplitst.
Maaltijden
  • Eigen lunchpakket meebrengen
  • We bieden 2 tussendoortjes aan per dag (koek en fruit)
  • Drankkaart €5 (5 drankjes) te koop bij inschrijving.
  • Water is steeds gratis beschikbaar.

Net zoals vorig jaar krijgen Bokrijkabonnees 2020 korting op de kinderkampen.

Kortingscode: BOKRIJKKIDS en dan direct gevolgd door de 5 eerste cijfers van je abonnementsnummer.

Inschrijven kan online via www.ideekids.be of telefonisch via 09/210 80 00.
Bij een online inschrijving kan je bij de rubriek ‘korting’ Domein Bokrijk typen en selecteren. Naast de afbeelding van het cadeau typ je de kortingscode in (hoofdletter- en spatiegevoelig: BOKRIJKKIDS onmiddellijk gevolgd door de 5 eerste cijfers van je abonnementsnummer bv. BOKRIJKKIDS12345).
Zo wordt de korting onmiddellijk zichtbaar op je factuur.  

Meer informatie over het online inschrijven via https://ideekids.be/inschrijfproces.

Gaan meerdere kinderen van hetzelfde gezin gelijktijdig op kamp met Idee Kids naar dezelfde kampplaats, dan krijg je automatisch tien euro gezinskorting bij de inschrijving van je tweede kind. Kortingen bij Idee Kids zijn niet cumulatief. De hoogste korting telt.

Kinderkampen