Speeltuin

De Openluchtspeeltuin is dagelijks open! Raadpleeg onze druktebarometer als je een bezoekje plant.

De speeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk van 9 tot 21 uur. Reservatie is niet nodig.

Op deze pagina vind je informatie over de genomen voorzorgsmaatregelen, openingsuren, prijzen, het reserveren van tickets, horeca, bereikbaarheid, enzovoort. Heb nog je vragen? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen. Vind je hier niet het antwoord dat je zoekt? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.

Megaglijbanen, schommels, een dradencircus, mini-auto’s, minigolf en zelfs een volledig kleuterdorp. De openluchtspeeltuin in Bokrijk is niet alleen gigantisch groot, hij is ook super leuk. Ontdekte je onze kabelbanen al? Voor kinderen met een beperking zijn er speciale speeltoestellen. De speeltuin is ook volledig omheind. Het allerleukste? De speeltuin is het hele jaar door gratis toegankelijk!


 

Speeltuin

Eten & drinken

Van al dat spelen krijg je zeker honger! Eet een lekkere pannenkoek, soep of frietjes van de frituur. Ook picknicken kan je op één van de vele banken in de speeltuin. En als er nog een plaatsje over is, neem dan zeker een lekker ijsje uit de snoepwinkel.

'T Poorthuys

't Poorthuys is, zoals de naam reeds doet vermoeden, gelegen aan de poort van het Openluchtmuseum Bokrijk. 
Dit authentieke gebouw uit 1774 werd in het voorjaar van 2017 omgetoverd tot een gezellige bistro. Chef-kok Jeff Beyens brengt er een hedendaagse keuken en Peter Janssens ontvangt de gasten met stijl.

Frituur Speeltuin

Smul tijdens het spelen door van lekkere frietjes uit de frituur in de speeltuin! Hier wordt iedereen gegarandeerd blij van! Contact via 011/265 411

Snoepwinkel Speeltuin

Wie kan er weerstaan aan de snoepjes uit de snoepwinkel van onze speeltuin? Niemand! 

Bistro Koetshuis

Vlak aan het Kasteel van Bokrijk en net voor de ingang van het Openluchtmuseum vind je Bistro Koetshuis. Gezellig genieten in een adembenemend kader. Voor de actuele openingsuren kijk op www.bistrokoetshuis.be