Openluchtmuseum

Bedrijven

Hoog tijd om nog eens iets te plannen met je bedrijf? Nog op zoek naar een bijzondere locatie voor meeting and incentive, een familiedag of een teambuilding in 2019? Een dag voor je personeel, klant of relatie in Bokrijk is een belevenis van begin tot eind. Vanaf het eerste moment heb je een vast aanspreekpunt: zo helpen we je graag om een dag op maat op te stellen. Het wordt een onbezorgd en puik georganiseerd bezoek!

Relatiegeschenken

Zouden jouw personeelsleden, relaties of klanten graag met het hele gezin goedkoop op uitstap gaan in 2019? Niet één keer, maar à volonté? Het gezinsabonnement van Bokrijk maakt het mogelijk! Dankzij het Bokrijkabonnement krijg je onbeperkt toegang tot het Openluchtmuseum plus heel wat fijne evenementen. Ook bij meer dan 40 partners zoals de Plopsa-parken, Zoo Antwerpen, Walibi, Centerparcs … profiteren onze abonnees van flinke kortingen.

Interesse om het Bokrijkabonnement aan te bieden aan jouw medewerkers? Neem contact op met Rita Vaes via rita.vaes@limburg.be: zij stelt je graag een abonnementenformule op maat van jouw bedrijf voor.

Relatiegeschenken