Openluchtmuseum

Bedrijven

Hoog tijd om nog eens iets te plannen met je bedrijf? Nog op zoek naar een bijzondere locatie voor meeting and incentive, een familiedag of een teambuilding in 2019? Een dag voor je personeel, klant of relatie in Bokrijk is een belevenis van begin tot eind. Vanaf het eerste moment heb je een vast aanspreekpunt: zo helpen we je graag om een dag op maat op te stellen. Het wordt een onbezorgd en puik georganiseerd bezoek!

Familiedagen

In Bokrijk kan je altijd terecht voor een familiedag op maat van je bedrijf (400 tot 10.000 genodigden). Zo kunnen je personeelsleden, klanten of relaties met hun gezin worden ondergedompeld in De wereld van Bruegel dankzij een speciaal programma voor bedrijven. Enkel in 2019!

Liever een themadag rond De sixties, vakmanschap of restauraties? Samen met jou werken we je dag tot in de puntjes uit. Niet alleen in het Openluchtmuseum trouwens, maar ook in het Arboretum of op de vele wandelroutes indien je dat wenst. Achteraf kan iedereen genieten van een gezellig samenzijn in de Oude Stad met catering en een kinderdorp, bovenop de vernieuwde openluchtspeeltuin waarin de jongste bezoekers sowieso naar hartenlust kunnen spelen.

Meer info en boeking: Rita Vaes, 011 26 53 14, bokrijksales@limburg.be.

Familiedagen