Daguitstap voor medioren, senioren en minder mobiele groepen

Tijd voor een daguitstap met het rusthuis, je seniorenvereniging of een groep mensen die minder goed te been is? Nog op zoek naar een verrassende en inspirerende locatie? Bokrijk is dé bestemming die altijd goed in de groep ligt.

Een groepsbezoek aan Bokrijk is een belevenis van begin tot eind. Ook al denk je het park goed te kennen, we weten je telkens weer te verrassen. Vanaf het eerste moment heeft je groep een vast aanspreekpunt: zo helpen we je graag om een dagprogramma op maat op te stellen. Het wordt een onbezorgd en puik georganiseerd bezoek!

(INTER)ACTIEVE, CREATIEVE EN FIJNE GROEPSACTIVITEITEN

OPENLUCHTMUSEUM
Benieuwd waar onze huidige gebruiken en tradities vandaan komen? Je ontdekt hoe het verleden onze toekomst inspireert!

MET DE HUIFKAR
Breng je groep heen en weer naar De sixties in de huifkar of boek een huifkartocht. (Max. 20 personen/kar)

OP DE FOTO
Onze Bokrijkfotograaf bezorgt je een leuk aandenken aan de daguitstap. Laat een digitale foto maken met alle groepsleden met historische kledingattributen.

HORECA
Beleef een verwenmoment bij onze horecapartners. Overzicht en groepsmenu’s kun je hier bekijken.
Nieuw zijn de picknickformules af te halen in het broodatelier De Superette Bokrijk.

BELEEF@BOKRIJK-PROGRAMMA VOOR MINDER MOBIELE BEZOEKERS
Met een beknopter, aangepast parcours loodst een ervaren gids ook minder mobiele bezoekers of rolstoelgebruikers door het Openluchtmuseum. In Haspengouw dompelen Bokrijkacteurs je groep onder in dorpsscènes uit 1913. Op rustpunten geniet je van oude dierenrassen, volksverhalen of -spelen. De gids volgt het ritme van de groep.

DE SIXTIES
In onze permanente expo De sixties vertrekt je groep op tijdreis door de jaren 60. Door middel van een identiteitskaart beleef je de swingende sixties vanuit jouw personage. In 2018 kan je de nieuwe tentoonstelling over de boeiende ontstaansgeschiedenis van het Openluchtmuseum in de periode 1953-‘58 tot en met de opening bij de wereldtentoonstelling, bezoeken.

Voorbeeld dagprogramma's

Benieuwd hoe een dagje Bokrijk met jouw groep medioren, senioren of personen met een beperking eruit kan zien? Stel een boeiende en belevingsvolle uitstap op maat samen of laat je inspireren door onderstaand voorbeeldprogramma.

10 u.

PROGRAMMA Minder mobiel? Meer Bokrijk! brengt de hoogtepunten van het Openluchtmuseum op het ritme van bezoekers die minder goed te been zijn.

12.30 u.

LUNCH (hoofdgerecht) in één van de horecazaken.

14 u.

VRIJ BEZOEK aan onze permanente tentoonstelling De Sixties of aan het Openluchtmuseum. Optioneel kan je voor de verplaatsing van en naar De sixties de huifkar reserveren.

16.30 u.

AFSLUITEN met koffie en Limburgse vlaai.

VROEGBOEKTARIEF BIJ EEN BOEKING VOOR 01/07/2018.