Skip to main content
vakmannen

Nodenbevraging

Bokrijk onderzoekt de noden aan ondersteuning die bestaan rond vakmanschap in Vlaanderen.

Bokrijk ademt vakmanschap, zowel in het Openluchtmuseum als bij Vakmanschap & Erfgoed en bij VAKlab. Door de synergie binnen Bokrijk versterken deze drie pijlers elkaar, ondanks hun verschillende focuspunten.
 
Bokrijk onderzoekt samen met IDEA Consult haar vakmanschapswerking en de noden aan ondersteuning die bestaan in Vlaanderen rond vakmanschap. Via een online bevraging willen we de noden in kaart brengen van individuele vakmensen (zowel professionele als vrijwilligers) en organisaties die werkzaam zijn in het domein van vakmanschap. De resultaten van deze bevraging zullen gebruikt worden om na te gaan op welke manier we in de toekomst deze noden (beter) tegemoet kunnen komen.
 
Indien jij of jouw organisatie actief bezig bent rond vakmanschap, willen wij jou vragen om de vragenlijst in te vullen. Het invullen van de bevraging duurt ongeveer 10 minuten. Als je interesse hebt in de resultaten, dan kan je op het einde van de vragenlijst jouw naam en e-mailadres invullen. Al jouw antwoorden in deze enquête zijn persoonlijk en vertrouwelijk en zullen geanonimiseerd worden verwerkt. 

Wil jij ons helpen?

Vul dan hier de enquête in. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief