31/08/2021

Horeca in Bokrijk

De terrassen en binnenruimtes van horecapunten Bistro Koetshuis, 't Poorthuys en Herberg St-Gummarus zijn geopend. Andere locaties in het museum, de speeltuin en het park zijn beperkt open en daar is het mogelijk om een hapje en een drankje af te halen. Onze horeca-uitbaters volgen uiteraard de geldende coronamaatregelen en passen hun werking daarop aan.

Egt. The Slow Bakery is geopend van dinsdag tot en met zondag.
In den Dolfijn is geopend voor takeaway alle weekenden en verlengde weekends tot de zomervakantie. Vanaf 1 juli alle dagen open met terras/bediening.
De snoepwinkel is geopend voor takeaway tijdens de openingsdagen en -uren van het Openluchtmuseum.

Deze zomer kan je in Bokrijk terecht bij maar liefst twee extra zomerbars voor een leuke namiddag of avond met vrienden en familie op een unieke locatie. 
Vlakbij ‘Fietsen door het Water’ kan je doorsteken naar Bar Jozef op het binnenplein aan de Oude Stad. Naast frisse drankjes en een snelle hap geniet je ook van foodtrucks.
Barlisium, vlakbij de Openluchtspeeltuin, verwelkomt je vanaf 1 juli voor een aperitiefje en foodsharing in een relaxte sfeer. Je geniet er optimaal van de zon dankzij de leuke zithoeken en ligzetels met easy summer beats of live muziek op de achtergrond.

Picknick is in het Openluchtmuseum en in de speeltuin toegestaan.