19/06/2019

Fietsen door het Water en Fietsen door de Bomen in The Guardian

Fietsen door het water en Fietsen door de Bomen is geselecteerd voor de Bicycle Architecture Biennale van BYCS en The Guardian bracht de deelnemers mooi in beeld! Wat een topvermelding alweer voor deze mooie stukjes Limburg!

Benieuwd naar het overzichtje van de deelnemers? Check deze link.

Fietsen door het Water kende je ongetwijfeld als, maar sinds vorige week kan je nu ook in Limburg Fietsen door de Bomen! De iconische fietsbrug in het Pijnven in Hechtel-Eksel  laat je fietsen tussen de kruinen van de bomen in Bosland. Met deze innovatieve fietsbeleving wordt er een extra belevingslaag op het Limburgse fietsroutenetwerk gelegd: dit is dan ook Limburgs' grootste toeristische troef!

Net zoals bij Fietsen door het Water biedt dit fietspad een unieke fietsbeleving in harmonie met de natuurlijke omgeving. Je beleeft de natuur op een heel andere manier en wordt als het ware één met het bos. Het pad stijgt geleidelijk tot een hoogte van 10 meter en is 700 meter lang. De palen symboliseren de rechte stammen van de dennenbomen. Dat zorgt ervoor dat de constructie mooi in de omgeving opgaat. Meer weten over Fietsen door de Bomen, kijk hier.