Skip to main content
Jobinspiratiebeurs_netwerkevent

9/12 Intiensessie met Joke Savelkoul (Studijoke)

Hoe omgaan met een groeiende onderneming?

Joke Savelkoul is zaakvoerder van Studijoke, een jong Belgisch merk met unieke invulboeken en prachtige geschenken. De artikelen zijn te koop in de webshop van Studijoke en in enkele winkels in Vlaanderen. In 2021 nam Joke een eerste werknemer in dienst en besteedde ze haar verzendingen uit. We gaan met Joke in gesprek over hoe je als ondernemer omgaat met dit groeiproces.

Praktisch

Wanneer? 9 december 2021, van 12 u. tot 14 u.
Waar? Online, via Microsoft Teams (na inschrijving ontvang je de link)
Schrijf je gratis in.

Wat is een Intiensessie?

Intiensessies zijn ‘intieme’ (digitale), laagdrempelige netwerkevents rondom één centraal thema, waar we een tiental ondernemende vakmensen samenbrengen.

Meer over Studijoke

Zaakvoerder Joke Savelkoul heeft een op en top Belgische webshop. Wat in 2016 begon als een hobby, is ondertussen een full-time job geworden voor Joke. Als creatieve ondernemer ontwerpt en verkoopt ze papierwaren en geschenken rond de thema's geboorte, kindertijd, huwelijk, verjaardag, graag zien, rouwen... De reeks invulboeken van Studijoke draaien rond belangrijke mijlpalen in het leven. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en je kan de invulboeken zelfs nog persoonlijker maken door allerlei extra mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld ook stickers kopen die perfect bij het invulboek passen.

De missie van Studijoke? Een glimlach op het gezicht van de klanten toveren door mooie momenten te creëren, beleven en memoriseren. En dat werkt... De webshop groeide de afgelopen jaren en in 2021 nam Joke haar eerste werknemer in dienst en besteedde ze het verzenden van haar producten uit. Maar hoe ga je als ondernemer om met zulke veranderingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief