Speeltuin

Megaglijbanen, schommels, een dradencircus, mini-auto’s, minigolf en zelfs een volledig kleuterdorp! De openluchtspeeltuin in Bokrijk is niet alleen gigantisch groot, hij is ook super leuk. Voor andersvalide kinderen zijn er speciale speeltoestellen. De speeltuin is ook volledig omheind. Het allerleukste? De speeltuin is het hele jaar door gratis toegankelijk!

Ook kan je in Bokrijk terecht voor een verjaardagsfeestje en dit zowel in de speeltuin als in het Openluchtmuseum! Verjaardagsfeestjes kunnen geboekt worden tijdens de openingtijden van het museum.

Klik hier voor de openingsuren van de speeltuin en het Openluchtmuseum.

 

Speeltuin

Eten & drinken

Van al dat spelen krijg je zeker honger! Eet een lekkere pannenkoek, soep of frietjes van de frituur. Ook picknicken kan je op één van de vele banken in de speeltuin. En als er nog een plaatsje over is, neem dan zeker een lekker ijsje uit de snoepwinkel.

Dennenhof

Een ruime familiezaak vlakbij de speeltuin. Het Dennenhof heeft een authentieke stube, een oranjerie en sfeervolle tuinen. Er zijn verschillende ruimten die je kunt afbakenen. Voor groepen tot 600 personen.

Frituur Speeltuin

Smul tijdens het spelen door van lekkere frietjes uit de frituur in de speeltuin! Hier wordt iedereen gegarandeerd blij van!

Voor prijzen en info 0497/20 46 38 of geertvandooren@yahoo.com.

Snoepwinkel Speeltuin

Wie kan er weerstaan aan de snoepjes uit de snoepwinkel van onze speeltuin? Niemand! 

Voor prijzen en info 0497/20 46 38 of geertvandooren@yahoo.com.